Frecious Green Shakes voor jou getest!

Bij Miss Natural zijn we dol op gezonde sapjes van groenten en fruit. Ik maak deze meestal zelf, maar daar heb ik niet altijd tijd voor en, als ik eerlijk ben, zin in. Blij verrast was ik dan ook toen ik de website van Frecious Green Shakes tegenkwam. Frecious is het nieuwe merk van gezonde, natuurlijke sapjes die in gemakkelijk mee te nemen flesjes worden geleverd. Tijd voor een test!

Waarom aan de sapjes?

In onze moderne, veeleisende tijd hebben we meer voedingsstoffen nodig, terwijl we er steeds minder in stoppen. Als je dat structureel doet, dan loopt je machine niet zoals ‘ie kan. Je voelt je moe, lusteloos, bent langer ziek dan je had gehoopt of je bent
nooit ziek, maar voelt je ook niet écht fit. Om deze reden gebruiken veel mensen voedingssupplementen. Maar waarom vitaminepillen nemen, als er een natuurlijk en beter alternatief is? Groente dus. Door deze te verwerken in sappen is het nog makkelijker om je lichaam te voorzien van de nodige vitaminen, mineralen en vezels.

Het drinken van een Frecious Green Shake per dag zorgt ervoor dat je alles binnen krijgt wat je nodig hebt om nog meer van het leven te kunnen genieten. Eén flesje staat zelfs gelijk aan het eten van één kilo groenten en fruit. En voor de levensgenieters die soms ‘zondigen’: na een avondje uit, is een Frecious Green Shake de ideale manier om te detoxen en je lichaam weer in balans te brengen.

Frecious Green Shakes gebruiken

Op de website van Frecious kun je duidelijk lezen hoe je de sapjes kunt gebruiken. Voor dagelijks gebruik wordt aangeraden om elke werkdag een flesje te drinken op een nuchtere maag, een half uur voor het ontbijt. Eerst drink je een glas water, dan het flesje Frecious en na een half uur weer een glas water. Dat is nodig om de vrijgekomen afvalstoffen zo snel mogelijk af te voeren.

Naast het dagelijkse gebruik, kun je Frecious Green Shakes gebruiken voor een sapvastenkuur van drie dagen, waarbij je enkel op sappen leeft. Of voor een sapkuur van een week of maand, waarbij je drie keer per dag, een half uur voor elke maaltijd, een flesje leegdrinkt. Om het effect van Frecious goed te kunnen testen heb ik dit drie dagen lang gedaan.

De ‘drie dagen Frecious-test’!

Ik kreeg van Frecious negen flesjes om te testen, in de drie varianten: Celery Slim (hoofdbestanddeel: bleekselderij), Carrot Care

(wortel) en Heart Beet (rode biet). Van de namen werd ik meteen al blij!

De flesjes werden ingevroren geleverd in een doos met icepack en konden meteen de diepvries in. Door de sapjes meteen na productie in te vriezen blijven deze natuurlijk langer vers. De eerste drie sapjes (alle smaken) heb ik direct in de koelkast gezet voor de volgende dag.

De volgende dag begon ik met ‘Heart Beet’. Dit sapje bestaat uit: biet, appel, peer, komkommer, pastinaak (alleen in het seizoen), citroen en basilicum. Een heerlijke frisse sap om je dag mee te beginnen! Via de twitter van Frecious vernam ik ook dat dit sapje ideaal was voor wanneer je ging sporten. Dat was ik nou net van plan die dag, dus dat kwam mooi uit.

Voor de lunch nam ik ‘Celery Slim’, bestaande uit: komkommer, appel, bleekselderij, broccoli, limoen, munt, stevia, gember en tarwegras. Weer zo’n verrassend verfrissend sapje! De mensen die op dat moment mij het flesje zagen drinken, vroegen meteen of ik op dieet was en vonden het maar raar dat ik vrijwillig ‘zo’n groen drankje’ dronk. Maar echt, het was heerlijk!

Het laatste drankje van de dag was ‘Carrot Care’. In dit flesje zaten: wortel, ananas, appel, limoen, goji-bessen en gember. Je raadt het al: ook dit was weer genieten.

De conclusie

Tijdens de ‘drie dagen Frecious-test’ heb ik elke dag genoten van de drie verschillende shakes. Tijdens de eerste twee dagen had ik wel wat meer last van hoofdpijn, vooral in de ochtend. De derde dag heb ik daarom het wortel-sapje als eerste gedronken en het bietensapje als laatste, dat scheelde!

Na de drie dagen had ik behoorlijk wat extra energie en zat ik goed in mijn vel. Ik merkte dat de flesjes echt boordevol voedingsstoffen zitten en ik heb het idee dat dit meer is dan in mijn eigen gemaakte sapjes. Wel denk ik dat het voor diegenen die niet gewend zijn om regelmatig groentensap te drinken, beter is om je te beperken tot een flesje per dag. Persoonlijk lijkt het me heerlijk om ook eens een sapkuur van een maand te doen, misschien komend voorjaar.

Overigens heb ik de sapjes ook alledrie aan mijn zoon van vier laten proeven. Op de website van Frecious staat vermeld dat dit geen kwaad kan, zolang er niet meer dan een flesje per dag wordt gedronken. Peuters zouden genoeg moeten hebben aan 100 ml (een half flesje). Grappig is dat hij alleen de rode en de oranje wilde proeven, want groen is natuurlijk bij voorbaat niet lekker… Maar de smaken niet hij geproefd had, vond hij wel allebei lekker!

Win 1 van de 5 Frecious Green Shake pakketten!

Ben jij nieuwsgierig geworden en zou je de Frecious Green Shakes ook graag willen testen? Dat kan! Miss Natural mag maar liefst vijf pakketten van 9 flesjes weggeven, t.w.v. €39,-!

Wat moet je daarvoor doen? Laat in een reactie onderaan dit artikel weten waarom jij zo graag de Frecious Green Shakes wilt testen. De leukste, meest inspirerende of mooiste reacties worden uitgekozen!

Let op! Alleen Miss Natural leden maken kans. Je kunt hier gratis lid worden.

Waarom wil jij Frecious Green Shakes testen?

De 5 winnaars zijn geworden:

Kim van T., Ramona R., Peggy van der P., Linda van V. en Claudia. Gefeliciteerd! Jullie krijgen elk een pakket met 5 Frecious Green Shakes. Graag jullie adresgegevens sturen  via het contactformulier van Miss Natural.