datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Frozz natuurlijk yoghurtijs, gezond en lekker!
25 juli 2012 
1 min. leestijd

Frozz natuurlijk yoghurtijs, gezond en lekker!

Als grote ijsliefhebber was ik ontzettend blij toen ik hoorde dat ik een review mocht schrijven over Frozz yoghurtijs. Frozz is een nieuw fris Nederlands initiatief, een 100% natuurlijk ijsje gemaakt van Nederlandse yoghurt vers bereid op het moment van bestelling.

Vers, gezond en lekker en zonder geur-, smaak- en kleurstoffen.  Frozen yoghurt ijs is al jaren populair in Amerika en nu eindelijk ook verkrijgbaar is in Nederland.

Het is ijsweer!

Eindelijk een beetje zomers weer in ons landje en we hebben allemaal trek in een lekker ijsje. Natuurlijk willen er allemaal ook in onze bikini er goed uit blijven zien en is het wel fijn als we toch een beetje gezond en verantwoord kunnen snoepen.  Ik was heel erg benieuwd, dus op naar Frozz in de Utrechtsestraat in Amsterdam!

De keuze in toppings is reuze én gezond

Bij binnenkomst word ik meteen al blij, het is een ontzettend schattig ijssalonnetje, mijn oog word meteen getrokken richting de balie, een stuk of 15 schalen lachen mij toe vanachter de balie gevuld met allerlei overheerlijke soorten toppings : van bosbessen kiwi en frambozen tot verse kokossnippers, koekjes, muesli en chocola.  Alle toppings zijn biologisch, de chocolade is fairtrade en het fruit is altijd vers en van het seizoen word mij verteld. Kijk dat klinkt goed!

[vimeo width=”600″ height=”300″]http://vimeo.com/33275678/[/vimeo]

Stel je eigen Frozz yoghurtijs samen

Je kunt kiezen uit twee soorten yoghurtijs, gewoon vanille ijs of granaatappel ijs of een mix van beiden. De granaatappel smaak wordt gemaakt door biologische granaatappelsap aan de bevroren yoghurt te mengen. Ik kies voor de mix van beide smaken. De granaatappelyoghurt is echt een aanrader, een lekker fris zoete smaak en een keer wat anders dan anders.

Vervolgens kies je uit twee soorten toppings, je kunt het ijsje zo gezond maken als dat je zelf wilt. Ik koos voor een topping van bosbessen en chocolade snippers. Een lekkere combinatie en voor ik het wist was het ijsje op, volgende keer dat ik een Frozz salon tegenkom zal ik hem zeker niet voorbij lopen zonder even naar binnen te zijn gelopen!

Frozz locaties in Nederland

Gelukkig zijn er nog genoeg vestigingen van Frozz te vinden, ze zitten in Amsterdam op 3 locaties, Amstelveen, Utrecht, Breda, Dordrecht en Maastricht en in sommige gebieden bezorgen ze ook bakken ijs aan huis!

Heb jij al een Frozz ijsje geproefd en wat vond je ervan?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Mandy van der Put
Door

Mandy van der Put

op 25 Jul 2012

Lieve en mooie Catherina,Je hebt me heel nieuwsgierig en enthousiast gemaakt :) Zojuist gekeken op de website, en bij mij in de "buurt" zit ook een salon! Dus binnenkort op naar Maastricht voor een mix Vanille/Granaatappel ijs met heerlijke topping ;)Thanx for the tip!

Christel
Door

Christel

op 25 Jul 2012

Afgelopen zaterdag voor het eerst een Frozz ijsje geproeft maar ik vond het niet lekker en heb ruim de helft van het bakje weggegooid. Ik had de gewone variant. Ik hou sowieso niet zo van yoghurt(room)ijs varianten dus daar zal het vast aan liggen!

Marjon
Door

Marjon

op 04 Aug 2012

een aantal jaar geleden zat er al een tentje in Zandvoort welke ook ijs van yoghurt had en waar je allemaal toppings op kon doen. Erg lekker maar helaas met de noorderzon vertrokken.... Hoop dat er snel wat vestigingen bij komen bij mij in de buurt!

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading