Gratis magazine voor jou!
Miss Natural magazine inspireert en geeft praktische tips voor jouw natuurlijke levensstijl en groei!
Clean Start 21 dagen detox
detox-cursusDirect Toegang

Page content

article content

Frozz natuurlijk yoghurtijs, gezond en lekker!

biologisch ijsAls grote ijsliefhebber was ik ontzettend blij toen ik hoorde dat ik een review mocht schrijven over Frozz yoghurtijs. Frozz is een nieuw fris Nederlands initiatief, een 100% natuurlijk ijsje gemaakt van Nederlandse yoghurt vers bereid op het moment van bestelling.

Vers, gezond en lekker en zonder geur-, smaak- en kleurstoffen.  Frozen yoghurt ijs is al jaren populair in Amerika en nu eindelijk ook verkrijgbaar is in Nederland.

Het is ijsweer!

Eindelijk een beetje zomers weer in ons landje en we hebben allemaal trek in een lekker ijsje. Natuurlijk willen er allemaal ook in onze bikini er goed uit blijven zien en is het wel fijn als we toch een beetje gezond en verantwoord kunnen snoepen.  Ik was heel erg benieuwd, dus op naar Frozz in de Utrechtsestraat in Amsterdam!

De keuze in toppings is reuze én gezond

Bij binnenkomst word ik meteen al blij, het is een ontzettend schattig ijssalonnetje, mijn oog word meteen getrokken richting de balie, een stuk of 15 schalen lachen mij toe vanachter de balie gevuld met allerlei overheerlijke soorten toppings : van bosbessen kiwi en frambozen tot verse kokossnippers, koekjes, muesli en chocola.  Alle toppings zijn biologisch, de chocolade is fairtrade en het fruit is altijd vers en van het seizoen word mij verteld. Kijk dat klinkt goed!

[vimeo width=”600″ height=”300″]http://vimeo.com/33275678/[/vimeo]

Stel je eigen Frozz yoghurtijs samen

Je kunt kiezen uit twee soorten yoghurtijs, gewoon vanille ijs of granaatappel ijs of een mix van beiden. De granaatappel smaak wordt gemaakt door biologische granaatappelsap aan de bevroren yoghurt te mengen. Ik kies voor de mix van beide smaken. De granaatappelyoghurt is echt een aanrader, een lekker fris zoete smaak en een keer wat anders dan anders.

Vervolgens kies je uit twee soorten toppings, je kunt het ijsje zo gezond maken als dat je zelf wilt. Ik koos voor een topping van bosbessen en chocolade snippers. Een lekkere combinatie en voor ik het wist was het ijsje op, volgende keer dat ik een Frozz salon tegenkom zal ik hem zeker niet voorbij lopen zonder even naar binnen te zijn gelopen!

Frozz locaties in Nederland

Gelukkig zijn er nog genoeg vestigingen van Frozz te vinden, ze zitten in Amsterdam op 3 locaties, Amstelveen, Utrecht, Breda, Dordrecht en Maastricht en in sommige gebieden bezorgen ze ook bakken ijs aan huis!

Heb jij al een Frozz ijsje geproefd en wat vond je ervan?

Deel jouw mening

Comment Section

3 reacties op “Frozz natuurlijk yoghurtijs, gezond en lekker!


Door Marjon op 4 augustus 2012

een aantal jaar geleden zat er al een tentje in Zandvoort welke ook ijs van yoghurt had en waar je allemaal toppings op kon doen. Erg lekker maar helaas met de noorderzon vertrokken…. Hoop dat er snel wat vestigingen bij komen bij mij in de buurt!


Door Christel op 25 juli 2012

Afgelopen zaterdag voor het eerst een Frozz ijsje geproeft maar ik vond het niet lekker en heb ruim de helft van het bakje weggegooid. Ik had de gewone variant. Ik hou sowieso niet zo van yoghurt(room)ijs varianten dus daar zal het vast aan liggen!


Door Mandy van der Put op 25 juli 2012

Lieve en mooie Catherina,

Je hebt me heel nieuwsgierig en enthousiast gemaakt 🙂
Zojuist gekeken op de website, en bij mij in de “buurt” zit ook een salon! Dus binnenkort op naar Maastricht voor een mix Vanille/Granaatappel ijs met heerlijke topping 😉

Thanx for the tip!

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

GRATIS MAGAZINE t.w.v. €4,95
Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten gratis in je mailbox.
Je blijft op de hoogte en kunt je elk moment weer afmelden!