datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Geen viseter? Zo krijg je toch extra gezonde vetten binnen!
08 oktober 2020 
2 min. leestijd

Geen viseter? Zo krijg je toch extra gezonde vetten binnen!

Vriend en vijand zijn het erover eens dat vele mensen gezonder zullen zijn als we voldoende of zelfs extra gezonde vetten binnen krijgen. 85% van de Nederlanders eet te weinig vis.

De wilde vis die Nederlanders graag eten (gebakken kibbeling, lekkerbekje en vissticks) is mager (dus niet vet) en ook de supermarkt kweekvis uit Azië (Pangasius en Tilapia) bevatten helaas amper Omega-3. Zalm is wel vet en lekker, maar omdat tegenwoordig als plofzalm snel gekweekt wordt, bevat deze nog maar 1/3 van de Omega-3 van de peperdure wilde zalm. Dan hebben we nog tonijn en paling, vooral de laatste is vaak sterk vervuild. Haring, makreel en sardientjes zijn mijn favoriet en absoluut de beste vette vissen.

Arctic Blue MSC visolie is de Omega-3 aanvulling op vis. MSC-gecertificeerd, gemaakt van verse wilde vis en daarom zonder oprispingen. Als je liever een plantaardige bron van Omega-3 hebt: Arctic Blue Vegan algenolie.

Pure Arctische MSC Visolie

Pure Arctische MSC Visolie (vloeibaar) wordt speciaal voor Arctic Blue gemaakt van verse Arctische wilde vis. De vloeibare visolie dankt zijn perfect zachte sinaasappelsmaak aan de zeer snelle verwerking van de vis in het koude Noord-Noorwegen.

  • Visolie met vitamine D (100% ADH) en hoge dosering EPA / DHA.
  • Geschikt voor jong (vanaf 1 jaar) en oud.
  • Ook geschikt in koude gerechten als smoothies, shakes en yoghurt.
  • MSC keurmerk.

Liever zonder vitamine D? Wilde Arctische Zalmolie.

Geen viseter?Algenolie met vitamine D3

Algenolie is de plantaardige variant van visolie. Algen zijn minuscule plantjes die als enige de Omega-3 vetzuren kunnen maken zoals ze in vette vis voorkomen. Vitamine D3 is een vet-oplosbaar vitamine en leent zich dus heel goed om aan een capsule olie te worden toegevoegd. Vitamine D3 wordt normaal synthetisch gemaakt of gewonnen uit schapenwol. Tegenwoordig wordt het ook gewonnen uit een ander klein plantje: korstmos. Het mooie is dat dit een 100% plantaardige zelfs vegan bron van vitamine D3 is.

  • 100% plantaardig en dus vegan Omega-3 supplement, gecontroleerd door de internationale Vegan Society.
  • Vrij van vissige nasmaak en vrij van mogelijke verontreiniging van wilde vis.
  • Vitamine D3 is goed voor de spieren, botten en immuunsysteem.
  • 100% Eco-verpakking (zonder plastic).

HS-Omega-3 Index Test

De HS-Omega-3 Index test kit is de best onderzochte manier om er achter te komen hoeveel Omega-3 vetzuren jouw lichaamscellen bevatten. Het percentage Omega-3 vetzuren EPA en DHA in het totale vetzuurgehalte van het bloed is namelijk een maat voor het vetzuurgehalte in lichaamscellen.

Structuur en werking van het hart, hersenen, ogen en de spieren zijn afhankelijk van de hoeveelheid Omega-3 vetzuren in celmembranen. Talrijke studies bevestigen dat een een Omega-3 Index score tussen 8% en 12% de kans op klachten verlaagt en dus de beste bescherming biedt. Een score lager dan 6% is niet optimaal. Met de Omega-3 test krijg je inzicht in je gezondheid en kun je die gericht verbeteren.

Bekijk de HS-Omega-3 Index Test >>

 

Neem jij visolie of gebruik je een plantaardige bron? Laat het ons weten en inspireer anderen!

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading