10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Welzijn door geluidstherapie: een verslag van mijn stemanalyse!
14 september 2021 
1 min. leestijd

Welzijn door geluidstherapie: een verslag van mijn stemanalyse!

Een aantal weken terug alweer ben ik voor een sessie frequentie therapie geweest bij Sylvia Hoevenaar van Keytohealth voor mijn innerlijke reis programma: De reis van mijn hoofd naar mijn hart. Jouw stem zegt namelijk een heleboel over jouw huidige gezondheid en gedrag.  Hiervoor ben ik naar Zandvoort afgereisd naar haar praktijk.  Ik ben namelijk ontzettend benieuwd naar wat mijn stem zegt over mijn huidige gezondheid en welzijn!

Wat is een stemanalyse?

De stemanalyse wordt afgenomen met software waarbij een live stemopname inzichten worden verschaft in het totale welzijn van de persoon. Je stem bevat vibraties en frequenties en deze worden met de software in kaart gebracht. Zo kan de analyse bepaalde patronen in de stemfrequentie meten, die gelinkt zijn aan emoties. Dit geeft inzicht op emotioneel vlak, maar ook mentaal, fysiek of energetisch. Iedereen heeft een unieke stem die een unieke boodschap verschaft.

Onze onbewuste emoties beïnvloeden de werking van onze hersenen en ons DNA, en zo kan er via jou stem een analyse worden gemaakt van de blokkades.  Patronen worden inzichtelijk gemaakt, gedrag, persoonlijkheden en kenmerken en de emotionele link aan fysieke klachten. En dit allemaal in slechts een aantal minuten!

Hoe gaat het in zijn werk?

Alle emoties en triggers in jouw stem worden vergeleken en aan de hand daarvan worden oorzaken van klachten duidelijk gemaakt. Zo kunnen we ons zelfhelend vermogen versterken door ons bewustwording te vergroten en het welzijn van ons lichaam en geest terug te brengen op meerdere vlakken. Middels geluidstherapie word de vibratie van de cellen verandert en informatie doorgeven. Wanneer beperkende emoties vrijgemaakt worden kan het lichaam, het brein zich inzetten om de fysieke gezondheid te vergroten.

Bekijk hier mijn sessie van de stemanalyse en frequentie therapie bij Sylvia :

Join the NATURAL LIFESTYLE CLUB  en bekijk ook deel 2 van deze sessie waarop mijn stem geanalyseerd word.

Heb jij weleens geluidstherapie gedaan?

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.