datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Welzijn door geluidstherapie: een verslag van mijn stemanalyse!
14 september 2021 
1 min. leestijd

Welzijn door geluidstherapie: een verslag van mijn stemanalyse!

Een aantal weken terug alweer ben ik voor een sessie frequentie therapie geweest bij Sylvia Hoevenaar van Keytohealth voor mijn innerlijke reis programma: De reis van mijn hoofd naar mijn hart. Jouw stem zegt namelijk een heleboel over jouw huidige gezondheid en gedrag.  Hiervoor ben ik naar Zandvoort afgereisd naar haar praktijk.  Ik ben namelijk ontzettend benieuwd naar wat mijn stem zegt over mijn huidige gezondheid en welzijn!

Wat is een stemanalyse?

De stemanalyse wordt afgenomen met software waarbij een live stemopname inzichten worden verschaft in het totale welzijn van de persoon. Je stem bevat vibraties en frequenties en deze worden met de software in kaart gebracht. Zo kan de analyse bepaalde patronen in de stemfrequentie meten, die gelinkt zijn aan emoties. Dit geeft inzicht op emotioneel vlak, maar ook mentaal, fysiek of energetisch. Iedereen heeft een unieke stem die een unieke boodschap verschaft.

Onze onbewuste emoties beïnvloeden de werking van onze hersenen en ons DNA, en zo kan er via jou stem een analyse worden gemaakt van de blokkades.  Patronen worden inzichtelijk gemaakt, gedrag, persoonlijkheden en kenmerken en de emotionele link aan fysieke klachten. En dit allemaal in slechts een aantal minuten!

Hoe gaat het in zijn werk?

Alle emoties en triggers in jouw stem worden vergeleken en aan de hand daarvan worden oorzaken van klachten duidelijk gemaakt. Zo kunnen we ons zelfhelend vermogen versterken door ons bewustwording te vergroten en het welzijn van ons lichaam en geest terug te brengen op meerdere vlakken. Middels geluidstherapie word de vibratie van de cellen verandert en informatie doorgeven. Wanneer beperkende emoties vrijgemaakt worden kan het lichaam, het brein zich inzetten om de fysieke gezondheid te vergroten.

Bekijk hier mijn sessie van de stemanalyse en frequentie therapie bij Sylvia :

Join the NATURAL LIFESTYLE CLUB  en bekijk ook deel 2 van deze sessie waarop mijn stem geanalyseerd word.

Heb jij weleens geluidstherapie gedaan?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading