datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Gezond en suikervrij snacken? Wel met Nakd!
20 februari 2018 
2 min. leestijd

Gezond en suikervrij snacken? Wel met Nakd!

Valt het jou ook op dat steeds meer mensen om je heen opeens hun eigen appels gaan plukken of eigen moestuintjes beginnen? Misschien voel je zelf ook steeds meer de behoefte om tijdens je vakantie in plaats van naar dat sterren ressort met een tentje tussen de bomen te gaan staan. De behoefte aan eerlijke producten wordt steeds groter. Gelukkig zijn er steeds meer natuurlijke en gezonde snacks verkrijgbaar.

 

Smaken uit de natuur

In de supermarkt is het vaak moeilijk om een echt goed tussendoortje te vinden. Waar je ook niet van aankomt. In een standaard granenreep in de supermarkt zitten vaak heel veel ongezonde E-nummers, smaakmakers en kleurstoffen, wat geprobeerd wordt te verdoezelen met een plaatje van een appel op de voorkant. Nakd wil terug naar de echte smaken die de natuur zelf aanmaakt. Veel van hun repen hebben bijvoorbeeld een basis van dadel of rozijn. Natuurlijke zoetstoffen die lekker zijn, vullen en waarvan je ook nog eens geen dip in je suikerspiegel krijgt.nakd-suikervrije-repen

Gezonde suikervrije tussendoortjes

In tegenstelling met andere repen die soms wel 40 verschillende ingrediënten bevatten gaat Nakd terug naar de kern en voegt geen onnodige ingrediënten toe aan hun repen. De Nakd repen bevatten vaak minder dan tien ingrediënten. Allemaal natuurlijke en eerlijke producten zonder kleur, smaak of geurstoffen toe te voegen.

Alle repen zijn vegan en zonder toegevoegde suikers, maar ook als je glutenvrij eet heeft Nakd verschillende smaakvolle repen voor je. Met heerlijke smaken zoals chocolade, citroen, verschillende noten, mint en andere kruiden heeft Nakd voor iedereen het lekkerste gezonde tussendoortje.

Oatie Banana Bread
Deze reep is een favoriet voor velen. De reep bevat onder andere ingrediënten als dadel, banaan, walnoot, rozijn en havervlokken. De reep heeft een luchtige, romige, zoete smaak. En is ook nog eens de reep met de minste calorieën.

nakd-ginger-bread-reepGinger Bread
De verwarmende combinatie van dadel, amandel, pecannoten, gember, kaneel en kruidnagel is een heerlijke reep op een frisse dag. Met deze vegan en glutenvrije combinatie haal je een unieke en feestelijke reep in huis.

Apricot
De perfecte smaak van een fruitige mix. Deze frisse en knapperige reep behoort tot een van de crunch repen van Nakd. En is met de zoete en frisse ingrediënten zoals dadel, soja eiwitten, rozijn, cashewnoot en abrikoos de perfecte snack voor tussen twee maaltijden door.

 

Vind nog meer heerlijke repen op www.nakd.nl en ontvang Nakd Bakewell Tart nu bij jouw Miss Natural lidmaatschap! 

Wat is jouw favoriete smaak?

miss-natural-eat-dance-love

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
De Slanke Sloeber
Door

De Slanke Sloeber

op 28 Feb 2018

Mijn favoriet is de crunchy chocolade, heerlijk! :)

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading