datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Gezonde Leefstijl Weken met Richard de Leth
18 april 2016 
2 min. leestijd

Gezonde Leefstijl Weken met Richard de Leth

Fijn weekend achter de rug? Zoals je wellicht wel gezien had, was ik de afgelopen weken ambassadeur van de Gezonde Leefstijl Weken bij Ekoplaza. Ik ben heel blij dat er bijna 10.000 deelnemers waren aan de Suikervrije Weken en dat steeds meer mensen bewust boodschappen doen. Je kunt overigens nog steeds gratis aanmelden en 21 heerlijke suikervrije recepten ontvangen!

Gezonde Leefstijl Weken

Vanaf nu neemt Richard de Leth de Gezonde Leefstijl Weken van mij over met OERsterk eten. Net als ik heeft Richard als missie om het gezondheidsvirus te verspreiden. Daarvoor maakte hij een hele mooie videoserie die ik jou vandaag gratis mag aanbieden!

Hoe integreer je ontspanning, voeding en beweging op een juiste én praktische manier in een gezonde leefstijl? In een gratis 3-delige videoserie geeft Richard de Leth jou zijn visie op “OERsterk leven”. Hij leert je hoe je lichaam werkt en geeft je praktische leefstijladviezen voor een optimale gezondheid. Want dat is veel gemakkelijker dan je denkt!

Videoserie van Richard de Leth


Direct toegang tot de 3-delige videoserie >>>

Wat ga je leren in deze gratis video’s?

Video 1: de O van Ontspanning
In de eerste video legt Richard uit dat voeding en beweging alleen niet volstaan om van klachten te herstellen of gezonder te leven. Het belangrijkste is namelijk dat je geen stress hebt. Richard licht toe welke stressvormen er zijn, hoe het moderne leven jouw bijnier uitdaagt, hoe de bijnier, schildklier en voortplantingsorganen samenhangen en geeft tips hoe je beter voor jezelf kunt zorgen.

Video 2: de E van Eten
Veel mensen lijden aan voedselverwarring. Richard vertelt je op welke voeding we oorspronkelijk zijn ontwikkeld en wat je beter meer of minder kunt eten. Je leert dat het niet alleen maar gaat om wát je eet, maar ook hoe váák je eet. Als je dat snapt kun je beter voor je gezondheid zorgen. Met concrete tips die je gelijk op je bord kunt toepassen.

Deel 3: De R van Regelmatige lichaamsbeweging
Waarom is bewegen zo belangrijk? Naast sporten gaat het vooral op het vermijden van lang stilzitten. En dat is uitdagend in een maatschappij die uitnodigt om vaak op je kont te zitten! Beweging is het beste medicijn tegen westerse welvaartsziekten, maar hoe werkt dit precies? Richard vertel je er alles over en geeft je praktische tips om meer te bewegen.

Natuurlijk-Spreekuur-Richard-de-Leth

Webinar met Richard dinsdag 26 april om 20:00 uur

Tijdens deze online uitzending op dinsdag 26 april kun je Richard de Leth vragen stellen over OERsterk eten en de OERsterk levensstijl. Het webinar is vanuit thuis te volgen op de computer. Je kunt je hier gratis aanmelden en vragen stellen aan Richard via de chat.

Drs. Richard de Leth – zeg maar Richard – studeerde geneeskunde en specialiseerde zich in de psycho-neuro-immunologie. Met zijn OERsterk-filosofie wil hij mensen helpen bij het bereiken van een gelukkige en gezonde levensstijl. Dat doet hij in zijn praktijk voor integrale geneeskunde, maar ook met lezingen, zijn blog, zijn app én zijn boeken. Richard schreef drie bestsellers.

Gratis aanmelden voor het webinar >>>

Wat is jouw favoriete boek van Richard de Leth?
Je kunt ze hier allemaal bekijken.

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading