Gezondheidsklachten door Elektro Magnetische Velden EMV's

Steeds meer mensen hebben last van chronische oververmoeidheid, depressiviteit, overgangsklachten, erectie of andere seksuele stoornissen, fibromyalgie of tal van allergieën. Wat is er aan de hand? Is het een tijdverschijnsel of verzwakt ons lichaam door andere oorzaken? Een van de oorzaken zijn te herleiden naar verstorende Elektro Magnetische Velden, EMV’s. Zij zijn belangrijke sluiers die een wig drijven tussen ziel en lichaam en verstoren op die manier de gezondheid en de vitaliteit.

Is de een daar nu gevoeliger voor dan de ander? Nee, verstorende elektro magnetische velden hebben op ieder lichaam dezelfde uitwerking. Of mensen dat bij zichzelf gewaarworden is een heel ander verhaal.

Geschreven door: Jeanne Roefs

Er zijn 3 stadia in EMV’s lichaamsgewaarwording

1. De alarmfase
In deze fase is de mens wakker, zelfbewust en zich gewaar van invloeden van buitenaf en welke impact dat op het eigen lichaam heeft.

2. De aanpassingsfase
Als verstoringen te lang aanhouden, het lichaam té lang onder druk zet en het ontbreekt degene aan skills om zich hiertegen teweer te stellen dan past de mens zich aan. Het bewustzijn oftewel de gewaarwording wordt , vaak onbewust, gedeeltelijk afgesloten zodat hij of zij zo min mogelijk last van de verstorende invloeden heeft.

3. De uitputtingsfase
Nadat iemand zich té lang heeft aangepast volgt uitputting. Dan wordt het bewustzijn en lichaamsgewaarwording uit zelfbescherming geheel afgesloten en worden verstorende invloeden niet meer opgemerkt en gevoeld. Daarom kunnen mensen in deze fase moeilijk invoelen wat iemand in de alarmfase voelt. In deze fase worden ziekten dan ook als een donderslag bij heldere hemel ervaren. Nooit iets gemankeerd en nu dit. Ja, omdat er jarenlang sprake is geweest van systematische gezondheidsondermijning waar degene geen enkel besef van had.

Hoe verstoren Elektro Magnetische Velden het lichaam?

Het molecuul zuurstof (O2)

Zuurstof is het belangrijkste molecuul voor het voortbestaan van onze 70 biljoen lichaamscellen. Zuurstof is tijdens de celstofwisseling nodig voor de verbranding van voedingsstoffen. Daardoor kunnen onze lichaamscellen, zoals onze hersenen, maar een zeer beperkte tijd zonder zuurstof. Hierna treedt weefselversterf en functieverlies op.

De rode bloedlichaampjes zijn verantwoordelijk voor het transport van de zuurstof via de slagaderen en de allerkleinste haarvaatjes naar onze lichaamscellen. Tegelijkertijd is zuurstof ook het meest kwetsbare en instabiele molecuul. Dit wil zeggen dat onder invloed van verstorende Elektro Magnetische Velden oftewel elektrosmog en een ongezonde leefstijl, zuurstof heel gemakkelijk kan veranderen in een vrije radicaal. Vrije radicalen verzwakken ons immuunsysteem en onze vitaliteit door energieverlies.

Zuurstof is de belangrijkste Vrije Radicaal verantwoordelijk voor Oxidatieve Stress

Elekro Magnetische Velden

Een gezonde celstofwisseling neemt zuurstof en voedingstoffen op en scheidt koolstof en afvalstoffen af. Onder invloed van de verbranding van voedings- stoffen in de cellen komt energie vrij. Deze energie heeft de cel nodig om zijn functie uit te oefenen en om te delen voor zijn voortbestaan. De kwaliteit van deze celstofwisseling bepaalt voor een groot gedeelte de vitaliteit van de mens. Is de cel gezond, dan is de mens gezond! Deze celstofwisseling vindt plaats door lichaamseigen elektromagnetische krachtvelden. Deze komen overeen met het laagfrequente aardmagnetische veld van 0,5 – 0,7 Micro Tesla (µT). “Deze elektromagnetische energie van het laagfrequente aardmagnetisch veld is DE elementaire energie, waarvan het totale leven van het organisme afhangt.” Prof. Dr. Werner Heisenberg Duitse Nobelprijswinnaar voor Fysica. Maar de kwaliteit van deze celstofwisseling die mogelijk is door het laagfrequente magnetische veld wordt vandaag de dag aangetast door onder andere verstorende hoogfrequente elektromagnetische velden zoals van mobiele telefoons, WIFI, routers, slimme meters, 4G en 5G netwerken en slechte leefomstandigheden.

Meedansen op onze eigen natuurlijke frequenties

De cellen kunnen nog maar moeilijk CO2 en afvalstoffen afscheiden en zuurstof en voedingsstoffen opnemen omdat het natuurlijk magnetisch velden wordt verstoort. Met als gevolg slechte ontgifting, vermoeidheid en vage klachten. Maar is het dan een optie om af te zetten tégen de technologische ontwikkelingen of er bang voor te zijn? Nee, natuurlijk niet! De voortschrijdende hoogtechnologische ontwikkelingen hoeven helemaal geen probleem te zijn zolang we weten hoe we ons lichaam mee kunnen laten dansen op haar eigen natuurlijke frequenties. Daar is het JR EMV programma voor ontwikkeld. Jeanne Roefs geeft je graag enkele suggesties voor een gezond evenwicht in het lichaam en een diepe nachtrust om het lichaam weer te herstellen.

Dit kun je zelf doen tegen straling

  1. ’s Nachts de mobiele telefoon op vliegtuigstand (alarm blijft intact)
  2. ’s Nachts laptops op de vliegtuigstand en de WIFI en routers uit.
  3. Aanwezige DECT telefoons uittrekken.
  4. Het energiebedrijf bellen om af te spreken dat de slimme meter nog maar eens per jaar wordt uitgelezen in plaats van diverse keren per dag.
  5. Met een EMV meter de routers meten en anders organiseren.
  6. Met een EMV meter de kwetsbare plekken in huis opmeten en oplossen.
  7. Dagelijks de natuur in zónder EMV, dus geen mobiele telefoon op zak.
  8. ’s Ochtends aarden door even op blote voeten buiten te lopen.

Voor vragen of inschrijving voor het JR EMV programma kun je e-mailen naar Jeanne Roefs via info@jeanneroefs.com

Welke klachten kunnen van straling afkomstig zijn?

Mensen die last hebben van straling maken melding van de volgende klachten:

  • Vermoeidheid
  • Slaapproblemen zoals nachtbraken, nachtmerries, ‘s ochtends moe en brak opstaan.
  • Bedplassen (kinderen)
  • Concentratie- en geheugenproblemen
  • Griepgevoel
  • Hoofdpijn, migraine
  • Druk in het hoofd, druk achter de ogen en of hoofdpijn.
  • Oorsuizen; voortdurend gesis, gefluit en gebrom, naast andere niet-bestaande geluiden
  • Huidproblemen als roodkleuring, jeuk, ontstekingen en vlekken, blaarvorming.
  • Kriebelend en vet haar, droge huid.
  • Wazig zien, vlekken in het beeldveld, tranende ogen.
  • Pijn in spieren en gewrichten, in ingewanden.
  • Ook verkrampingen, spasmofylie en onwillekeurige spiertrekkingen vooral in onderbenen en gezicht
  • Evenwichtsstoornis en coördinatieverlies: door de knieën of benen zakken.
  • Innerlijke onrust, zenuwachtigheid en klachten die ‘s nachts verergeren, gevoel van arrousel
  • Hartkloppingen, druk op de borst
  • Misselijkheid en braken
  • Futloos en gedeprimeerd zijn zonder duidelijke oorzaak
  • Verzuring in de weefsels, verminderde opname van vitaminen en mineralen
  • RSI
  • Pijnsensaties in gebied in het lichaam waar metaal zit (bijvoorbeeld na operatie, bij sterilisatie)
  • Gevoel een batterij in de mond te hebben (bij amalgaanvullingen)

Bron: website Stichting EHS 

Gezondheidsklachten door straling

Naar schatting is 3% van de mensen in onze samenleving overgevoelig voor elektromagnetische velden (EM-velden). Dat zijn in Nederland zo’n 500.000 mensen. Elektrohypersensitiviteit (EHS) In het boek Gezondheidsklachten door straling geeft Jolanda van Dam inzicht in een leven met stralingsgevoeligheid, ofwel elektrohypersensitiviteit (EHS). Een relatief nieuwe aandoening, die wordt veroorzaakt door elektromagnetische straling. Hieraan staan we allemaal bloot door onze mobiele telefoons, wifi, zendmasten enzovoort. Wat doet straling met je als je er gevoelig voor bent? Wat zijn de fysieke klachten? Welke impact heeft het op je maatschappelijke, sociale en mentale leven? Is er iets tegen te doen? Hoe gaat onze overheid hier mee om? Hoe doen andere landen dat? Wat zegt de wetenschap over dit onderwerp, de Europese Commissie, de Raad van Europa? Wat zijn de langetermijneffecten?

Een milieuaandoening in opmars

In Gezondheidsklachten door straling vind je vele antwoorden, maar niet alle. Want naar de langetermijneffecten van deze nieuwe ontwikkelingen kunnen we alleen maar raden, op basis van de huidige wetenschap. Dit boek is een echte eyeopener! Een bron van herkenning voor lotgenoten. Een springplank voor discussie en verdere verdieping. En wellicht een reden om op te komen voor de gezonde toekomst van onze kinderen. Gezondheidsklachten door straling is verkrijgbaar voor €17,50 in de (online) boekhandel.

Heb jij last van straling? Deel jouw ervaring en inspireer anderen!