arrow_drop_up arrow_drop_down
28 augustus 2012 

Hanneke gaat schrijven als Miss Natural!

Ik wil me graag aan jullie voorstellen. Ik ben Hanneke, 31 jaar en woon met mijn man en 2 kinderen van 5 en 7 in een dorp naast Utrecht.

Opgeleid als verpleegkundige maar 6 jaar geleden gestopt met werken om zelf voor de kinderen te zorgen. Ik heb in de afgelopen jaren niet stilgezeten.

Cursus borstvoeding

Mijn grote hobby is creatief bezig zijn met de naaimachine en dat resulteerde uiteindelijk in een webwinkel met leuke kinderstoffen. Daarnaast heb ik vrijwilligerswerk gedaan bij een reisorganisatie voor gehandicapten en ben ik leidster bij La Leche League geweest, waarbij ik onder andere cursussen borstvoeding gaf aan zwangere vrouwen.

Allergisch voor koemelk

Ik heb mij veel verdiept in borstvoeding en mijn kinderen allebei een aantal jaren gevoed. In deze tijd ging ik steeds meer nadenken en lezen over gezonde voeding. Mijn zoontje bleek allergisch voor koemelk, tarwe en kippeneiwit en ik koos ervoor om op streng dieet te gaan omdat ik weigerde hem zo jong al ventolin te geven. Hij heeft vanaf dag 1 geen ventolin meer nodig gehad en is uiteindelijk over de allergieën heen gegroeid. Ik kwam ik die tijd voor het eerst in aanraking met de natuurwinkel en mijn interesse was gewekt.

Jojo met mijn gewicht

Daarnaast jojo ik al vanaf mijn puberjaren met mijn gewicht. Ik heb alle dieëten wel geprobeerd met wisselend succes, maar ik kwam tot de conclusie dat ik een manier moest zien te vinden om op een gezonde manier op gewicht te blijven. Vele boeken, films en websites later ben ik een heel eind op weg in mijn zoektocht naar een gezond leefpatroon, maar er valt nog veel meer te leren, te ontdekken en te veranderen. Het lijkt me leuk om via Miss Natural mijn ervaringen met jullie te delen en jullie mee te nemen in mijn zoektocht naar een gezond en natuurlijk leven.

Een reactie op mijn artikelen is altijd welkom!

Over de schrijver
Ik ben Hanneke, 31 jaar. Opgeleid als verpleegkundige maar sinds 6 jaar thuisblijfmoeder. Men noemt mij creatief, nieuwsgierig, zoetekauw, chaoot, ongeduldig, sociaal, altijd open voor nieuwe ideëen en inzichten, lichtelijk manisch en ondernemend. Ik neem jullie graag mee in mijn zoektocht naar een gezonde en natuurlijke leefstijl.
Reactie plaatsen

Nieuw! Miss Natural 🍀 Awake News ⏳

In 20 min. een update van wat er echt gaande is in de 🌍 wereld. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.