datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Hanneke gaat schrijven als Miss Natural!
28 augustus 2012 
1 min. leestijd

Hanneke gaat schrijven als Miss Natural!

Ik wil me graag aan jullie voorstellen. Ik ben Hanneke, 31 jaar en woon met mijn man en 2 kinderen van 5 en 7 in een dorp naast Utrecht.

Opgeleid als verpleegkundige maar 6 jaar geleden gestopt met werken om zelf voor de kinderen te zorgen. Ik heb in de afgelopen jaren niet stilgezeten.

Cursus borstvoeding

Mijn grote hobby is creatief bezig zijn met de naaimachine en dat resulteerde uiteindelijk in een webwinkel met leuke kinderstoffen. Daarnaast heb ik vrijwilligerswerk gedaan bij een reisorganisatie voor gehandicapten en ben ik leidster bij La Leche League geweest, waarbij ik onder andere cursussen borstvoeding gaf aan zwangere vrouwen.

Allergisch voor koemelk

Ik heb mij veel verdiept in borstvoeding en mijn kinderen allebei een aantal jaren gevoed. In deze tijd ging ik steeds meer nadenken en lezen over gezonde voeding. Mijn zoontje bleek allergisch voor koemelk, tarwe en kippeneiwit en ik koos ervoor om op streng dieet te gaan omdat ik weigerde hem zo jong al ventolin te geven. Hij heeft vanaf dag 1 geen ventolin meer nodig gehad en is uiteindelijk over de allergieën heen gegroeid. Ik kwam ik die tijd voor het eerst in aanraking met de natuurwinkel en mijn interesse was gewekt.

Jojo met mijn gewicht

Daarnaast jojo ik al vanaf mijn puberjaren met mijn gewicht. Ik heb alle dieëten wel geprobeerd met wisselend succes, maar ik kwam tot de conclusie dat ik een manier moest zien te vinden om op een gezonde manier op gewicht te blijven. Vele boeken, films en websites later ben ik een heel eind op weg in mijn zoektocht naar een gezond leefpatroon, maar er valt nog veel meer te leren, te ontdekken en te veranderen. Het lijkt me leuk om via Miss Natural mijn ervaringen met jullie te delen en jullie mee te nemen in mijn zoektocht naar een gezond en natuurlijk leven.

Een reactie op mijn artikelen is altijd welkom!

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading