datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Heb ik de juiste keuze gemaakt?
20 juni 2011 
1 min. leestijd

Heb ik de juiste keuze gemaakt?

Vaak is verandering even wennen. Je weet niet altijd wat er komen gaat en daar wordt je onzeker van. Denk maar aan je eerste schooldag, eerste werkdag bij je nieuwe baan of de koop van een huis. Ook al heb je bewust voor de verandering gekozen, toch slaat de twijfel na de beslissing dan toe. Heb ik de juiste keuze gemaakt? Wij mensen staan van nature niet echt te springen om verandering en gedijen nu eenmaal goed in orde, regelmaat en structuur. Weten waar je aan toe bent zeg maar. De meeste zitten niet te wachten op 7 onvoorspelbare dagen in een week vol verrassingen en onbekende situaties.

Dan maar blijven doen wat je altijd deed? Dat is ook geen oplossing. Groei en vooruitgang zit namelijk toch ook in ons. Ik heb dat zelf heel sterk, willen blijven ontwikkelen en het creëren van nieuwe mogelijkheden. Je kunt beter alle positieve zaken benoemen die de verandering met zich meebrengt dan je te focussen op de (vaak onbekende) negatieve zaken. Bevestiging zoeken bij vrienden en familie kan ook helpen, maar let op! De onzekerheid over de nieuwe komende situatie kan ook bij hen omslaan in angst voor het onbekende. Luister dus naar je gevoel.

Dat laatste is ook makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe vaak ik niet in conflict ben tussen denken en voelen. Je wilt iets vaak toch rationeel verklaren, dat verwacht de omgeving ook van je. Onderbouw je beslissing hoor je ze dan denken. Waarom wil je dit? Met alleen maar; het voelt goed kom je meestal niet weg. Zou wel beter en makkelijker zijn. Wat ik eigenlijk wil zeggen is; durf te veranderen, durf nieuwe dingen te doen! Waarom? Waarom niet? Waarom jij niet? Waarom niet NU?

Voor welke belangrijke beslissing tot verandering sta jij?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading