datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

HelloFresh helpt topsporters gezonder te eten
27 augustus 2013 
2 min. leestijd

HelloFresh helpt topsporters gezonder te eten

Voeding beïnvloedt de sportprestaties, dat weten we allemaal. Zo ook bij HelloFresh, de organisatie waar je terecht kunt voor kant-en-klare boxen vol met verse ingrediënten, én heerlijke recepten om met die ingrediënten klaar te maken. Naast de Originalbox, de Veggiebox en de Fruitbox kun je bij HelloFresh namelijk ook terecht voor de Topsportbox.

Steeds meer sporters maken hier gebruik van. Zelfs de voetballers van Ajax! De organisatie van Ajax neemt gezonde voeding en het effect ervan op de prestaties van de voetballers zeer serieus en biedt de spelers in het nieuwe seizoen een maaltijdenbox van HelloFresh met speciaal samengestelde recepten voor topsporters. De voetballers kunnen zo thuis gezonde maaltijden koken, die een optimale samenstelling van voedingsstoffen bevatten.

Topsporters de keuken in met verse voeding

“Goede voeding garandeert geen topprestaties, maar een optimale sportprestatie is onbereikbaar zonder de juiste voeding”, zegt hoogleraar Wim Saris in zijn artikel over sport en voeding. Ook het NOC*NSF laat weten dat goede sportvoeding één van de belangrijkste factoren is die invloed heeft op de sportprestatie. Ajax neemt deze adviezen serieus en stuurt haar spelers naar huis met een box vol gezonde recepten en ingrediënten, zodat zij thuis gebalanceerde maaltijden op tafel kunnen zetten. Ik vraag me af of ze dit ook echt zelf gaan doen, maar het idee is natuurlijk goed!

Ajax heeft zelf contact opgenomen met HelloFresh om een samenwerking aan te gaan. “Wij hebben HelloFresh benaderd om, in samenwerking met Ajax, gerechten samen te stellen die zo zijn samengesteld dat ze zorgen voor voldoende nieuwe energie en herstel van spieren“, zegt Peter Res, de voedingskundige van Ajax. “De box met recepten en alle ingrediënten die daarvoor nodig zijn nemen de spelers aan het begin van de week mee.”

De HelloFresh Topsportbox

De HelloFresh Topsportbox bestaat uit gezonde recepten die voldoende eiwitten, vitaminen, mineralen en goede vetten en koolhydraten bevatten die een topsporter nodig heeft. Bovendien bevat de box alle ingrediënten die de topsporter voor deze recepten nodig heeft. Een topsportdieet op maat, waarvoor de boodschappen in een box bij het trainingscomplex ‘de Toekomst’ worden bezorgd.

Je hoeft gelukkig geen bekende topsporter te zijn om de Topsportbox van HelloFresh te bestellen. Ben jij een echte sportfanaat, dan kun je deze box ook thuis laten bezorgen! Bestel je eerste box met maar liefst €10,- korting. Hoe je dat doet, lees je hieronder.


TVC 728x90

Bestel bij HelloFresh met korting

Wil jij ook eens HelloFresh proberen? De Familybox of kies je liever voor een Originalbox of Veggiebox? Met Miss Natural krijg je nu korting op je eerste bestelling!

Korting: €10,- korting op je eerste én tweede box
Code: HFTEST2X10
Looptijd: 1-08 t/m 31-12-2016

Classic_2016_728x90_v5

Actievoorwaarden

Bij bestelling van een Original- Veggie- of Familybox krijg je op de eerste 2 boxen €10,- korting per box. Deze actie is niet te combineren met andere aanbiedingen. HelloFresh biedt een flexibel lidmaatschap. Er geldt geen minimaal af te nemen hoeveelheid boxen. Opzeggen, pauzeren en maaltijden kiezen kun je wekelijks doen tot woensdag 23:59 uur via jouw online account, app of de klantenservice.

Wat merk jij van de invloed van jouw voeding op je prestaties?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Nicole Vrehen
Door

Nicole Vrehen

op 27 Aug 2013

Deze actie geld die ook voor de duitse box ? Als ik levering in Duitsland wil krijg ik een duitse site .... :-(

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading