datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Het kookboek komt er aan
29 september 2011 
2 min. leestijd

Het kookboek komt er aan

Kookboek over puur en eerlijk etenNa een jaar bloggen op mijn website Alles over eten besloot ik voldoende eigen recepten en verhalen over eten verzameld te hebben om dat in een boek te bundelen.

Omdat ik tijdens de flottieljes hier een keer per week kook voor mijn gasten (die waarschijnlijk niets afweten van dit blog) wilde ik ze de mogelijkheid geven mijn ideeën te lezen en mijn eigen recepten uit te proberen.

Na twee dagen puzzelen, knippen en plakken via de site Lulu.com had ik een kookboek. Helemaal opgemaakt in een leuke vormgeving.

Een leuk souvenir

Steeds kwam ik in de berekening uit op een kostprijs die ruim onder de tien euro lag. De teleurstelling was dan ook erg groot toen ik merkte dat deze uitgave 25 euro bleek te kosten. Een bedrag wat in mijn ogen te hoog is voor het aantal pagina’s en voor een souvenir aan het eind van de vakantie. Ik kon dus helemaal opnieuw beginnen.

Voordeel: ik had de volgorde nu wel voor ogen, de indeling was klaar, nu hoefde ik alleen nog maar een document te maken met alle pagina’s bij elkaar en de opmaak zelf doen. Dat kostte me weer twee dagen. Gelukkig had ik al veel teksten verzameld, die ik alleen nog maar hoefde bij te schaven voor het boek.

Kookboek over puur en eerlijk eten

Nu ligt het even te wachten voor mijn eigen review. Ondertussen zijn de eerste opmerkingen binnen. Toen begon de grote twijfel, ga ik dit boek over puur en eerlijk eten op deze manier uitgeven en doe ik dat dan zelf of gaat iemand dat doen? Zijn de recepten goed en hoe zijn de foto’s? Het begin was er en ik ging aan de slag met de finishing touch. Misschien gooi ik het nog wel helemaal om, maar dat hoort bij het proces van een boek maken volgens mij!

Samenwerken kan natuurlijk ook

Doordat ik een tijd geleden op mijn blog een bericht plaatste over het kookboek waar ik mee bezig ben, kreeg ik een enthousiaste reactie van (onder andere) Eva de Beijer van Miss Natural. Ze zag wel iets in het kookboek en ondertussen zijn we gaan brainstormen over hoe we dit samen kunnen uitvoeren. Voordeel, zij kan vormgeven, ik heb alle teksten zo goed als klaar. Een ultieme combinatie dus!

We gaan hiermee verder, maar niet zonder jouw hulp!

We zoeken mensen die willen vertellen over hun gezonde manier van eten. Heb jij je eetpatroon drastisch omgegooid en ben je op een andere manier naar eten gaan kijken? Vertel het mij en je krijgt een pagina in het boek waarin je jouw verhaal deelt. Heb je een website gerelateerd aan gezonde voeding of lifestyle, dan plaatsen we de link er ook bij. Als tegenprestatie vragen we je het boek te promoten op jouw blog, website of social media pagina’s.

Laat een reactie achter of stuur me een persoonlijk bericht,
dan nemen we alle details door.

Groetjes Irene

 

 

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
ultimate ninja naruto
Door

ultimate ninja naruto

op 11 Jul 2014

It is still uncertain, but this too could be a hint that he is tied to Uzushiogakure somehow. American Ninja Warrior is a show on NBC and G4 in which athletes of all backgrounds attempt some of the most difficult obstacle courses in the world. This was Nagato's 2nd pain and unleashing Rinnegan on all Leaf Anbu Black Ops and Hanzos subordinates are killed.

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading