10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Het kookboek komt er aan
29 september 2011 
2 min. leestijd

Het kookboek komt er aan

Kookboek over puur en eerlijk etenNa een jaar bloggen op mijn website Alles over eten besloot ik voldoende eigen recepten en verhalen over eten verzameld te hebben om dat in een boek te bundelen.

Omdat ik tijdens de flottieljes hier een keer per week kook voor mijn gasten (die waarschijnlijk niets afweten van dit blog) wilde ik ze de mogelijkheid geven mijn ideeën te lezen en mijn eigen recepten uit te proberen.

Na twee dagen puzzelen, knippen en plakken via de site Lulu.com had ik een kookboek. Helemaal opgemaakt in een leuke vormgeving.

Een leuk souvenir

Steeds kwam ik in de berekening uit op een kostprijs die ruim onder de tien euro lag. De teleurstelling was dan ook erg groot toen ik merkte dat deze uitgave 25 euro bleek te kosten. Een bedrag wat in mijn ogen te hoog is voor het aantal pagina’s en voor een souvenir aan het eind van de vakantie. Ik kon dus helemaal opnieuw beginnen.

Voordeel: ik had de volgorde nu wel voor ogen, de indeling was klaar, nu hoefde ik alleen nog maar een document te maken met alle pagina’s bij elkaar en de opmaak zelf doen. Dat kostte me weer twee dagen. Gelukkig had ik al veel teksten verzameld, die ik alleen nog maar hoefde bij te schaven voor het boek.

Kookboek over puur en eerlijk eten

Nu ligt het even te wachten voor mijn eigen review. Ondertussen zijn de eerste opmerkingen binnen. Toen begon de grote twijfel, ga ik dit boek over puur en eerlijk eten op deze manier uitgeven en doe ik dat dan zelf of gaat iemand dat doen? Zijn de recepten goed en hoe zijn de foto’s? Het begin was er en ik ging aan de slag met de finishing touch. Misschien gooi ik het nog wel helemaal om, maar dat hoort bij het proces van een boek maken volgens mij!

Samenwerken kan natuurlijk ook

Doordat ik een tijd geleden op mijn blog een bericht plaatste over het kookboek waar ik mee bezig ben, kreeg ik een enthousiaste reactie van (onder andere) Eva de Beijer van Miss Natural. Ze zag wel iets in het kookboek en ondertussen zijn we gaan brainstormen over hoe we dit samen kunnen uitvoeren. Voordeel, zij kan vormgeven, ik heb alle teksten zo goed als klaar. Een ultieme combinatie dus!

We gaan hiermee verder, maar niet zonder jouw hulp!

We zoeken mensen die willen vertellen over hun gezonde manier van eten. Heb jij je eetpatroon drastisch omgegooid en ben je op een andere manier naar eten gaan kijken? Vertel het mij en je krijgt een pagina in het boek waarin je jouw verhaal deelt. Heb je een website gerelateerd aan gezonde voeding of lifestyle, dan plaatsen we de link er ook bij. Als tegenprestatie vragen we je het boek te promoten op jouw blog, website of social media pagina’s.

Laat een reactie achter of stuur me een persoonlijk bericht,
dan nemen we alle details door.

Groetjes Irene

 

 

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
ultimate ninja naruto
Door

ultimate ninja naruto

op 11 Jul 2014

It is still uncertain, but this too could be a hint that he is tied to Uzushiogakure somehow. American Ninja Warrior is a show on NBC and G4 in which athletes of all backgrounds attempt some of the most difficult obstacle courses in the world. This was Nagato's 2nd pain and unleashing Rinnegan on all Leaf Anbu Black Ops and Hanzos subordinates are killed.

Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.