datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Het Yoga Festival op Terschelling was fantastisch!
19 juli 2012 
2 min. leestijd

Het Yoga Festival op Terschelling was fantastisch!

Hoofdprijs Miss Natural Awards 2012Helemaal opgeladen, gestrecht, gebruind en met een grote glimlach op ons gezicht zijn Magali en ik (Prins) teruggekomen van het Yoga Festival op Terschelling.

We waren er niet ‘zomaar’ terecht gekomen maar als cadeau! Hoofdprijs van de Miss Natural Award was een verzorgd weekend voor twee personen naar het Yoga Festival aangeboden door Yogi Tea.

Winnaar Miss Natural 2012

De nummer 1 van de Miss Natural Award, Irene Lelieveld, kon deze prijs niet in ontvangst nemen omdat ze zelf al op vakantie was. Vandaar dat hij door werd gegeven aan nummer 2 van de verkiezing en zo viel ik met mijn neus in de boter.

En een cadeau was het vanaf het moment dat we op de boot stapten tot het einde!

Yogi Tea stelde deze fantastische prijs beschikbaar

Als twee kleine meisjes zo blij stapten we aan boord van de boot, op avontuur! Op zee regende het nog wat maar zodra we voet aan wal zette scheen de zon en woei er een zilte wind zoals je die alleen op de eilanden vindt. Feijo van Yogi Tea stond klaar om ons en onze yogamatten naar het festival te brengen. Aldaar kregen we beiden een dik matras onder onze arm en liepen we naar de tent. Die was al opgezet!

Yoga Festival Terschelling 2012

Met een kop Yogi Tea (kon je het hele weekend tappen), matrassen in de zon en programma erbij verbaasden we ons over het geweldige aanbod van Yogalessen, Chakra dansen, Workshops. Wat zullen we gaan doen?

Yogasessie van David Lurey

We begonnen met een yogasessie van David Lurey een ‘Global Yogi’ die ook nog eens geweldige mantra’s live speelt tijdens de yoga. En dat was nadat het Yoga Festival officieel was geopend met als thema: Yoga from the Heart! En het eten elke dag werd er door een team van vrijwilligers gekookt en alles (ja echt alles!) was zo smaakvol, gezond en verwarmend. Food from the Heart!

Fietstocht door de duinen

Niet al te laat zijn we gaan slapen die nacht, om om 5.00 ’s ochtends klaar te staan voor de fietstocht door de duinen naar het strand. Het was al licht en zo mooi kwamen de zonnestralen door, golfde de zee en begon de Kundalini yoga. Downward facing dog in het zand, haren in de wind, gezicht naar de zon, billen naar de zee oh yeah wat een heerlijk begin van de dag!

Zo kan ik nog wel even doorschrijven, van wat we hebben gedaan, gedanst, gezongen, gegeten, gezond, gemediteerd, meegemaakt en vooral ook lekker hebben laten gaan met de wind.. een hartverwarmend weekend was het!

Miss Natural en Yogi Tea heel, heel veel dank!

Prins Marcia van den Bergh

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

reading

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 
gratis magazine