datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Hilke is nieuw bij de Miss Natural redactie
26 maart 2013 
1 min. leestijd

Hilke is nieuw bij de Miss Natural redactie

Mijn naam is Hilke Meerman en ik woon in Groningen. In mijn dagelijks leven ben ik Communicatie Adviseur, Yogi én Miss Natural. Mensen herkennen mij aan mijn nuchtere Groningse houding, mijn droge humor en mijn harde lach.  Daarnaast is mindfulness een terugkomend thema in mijn dagelijks leven. Doe alles met aandacht en concentreer je op wat je nu aan het doen bent, dat geeft je een hoop energie.

Na de opleiding tot Sociaal Cultureel Werker, studeerde ik Internationale Communicatie. Ik liep stages in Guatemala, Mexico en Suriname. Vervolgens werkte ik binnen de ontwikkelingssamenwerking en de zorgsector als communicatie adviseur.

Van stresskip tot yogi

Terwijl ik vroeger ongezond at, last had van stress en twijfelde aan mijn eigen kunnen, zit ik nu heel goed in mijn vel. Door yoga ben ik dichter bij mezelf gekomen. De yogahoudingen maakten mij flexibeler en gaven mij een impuls om goed voor mijn lichaam te zorgen. Zo maakte ik de recepten van Amber Albarda klaar en werd ik lid van Miss Natural. In India volgde ik een intensieve cursus tot yogadocent. Ik leerde ik dat yoga meer is dan een uurtje oefeningen doen op de mat. Het staat voor een goede ademhaling, voeding, meditatie, ontspanning, en het fit houden van je lichaam. Een yogi blijkt dus een echte Miss Natural te zijn!

Ik en mijn voeding

Ik vind het heerlijk om op mijn vrije zaterdagochtend de stad in te lopen om verse groenten, fruit en noten in te slaan. Koken werkt ontspannend en het is altijd gezellig om samen te eten. Als ik dit zo opschrijf klinkt mijn leven wel heel gezond en gestructureerd. Maar ik zondig af en toe ook wel met een lekker stuk chocolade of een avondje borrelen met vrienden. Regels zijn er om heel af en toe van af te wijken, toch?

Op Miss Natural geef ik je regelmatig een update en praktische tips over alles wat ik tegenkom op het gebied van yoga en mindfulness. 

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Eva de Beijer
Door

Eva de Beijer

op 26 Mar 2013

Welkom Hilke! Ik kijk uit naar je bijdrage :)

Hilke Meerman
Door

Hilke Meerman

op 27 Mar 2013

Dankjewel Eva! :)

Jenaida van Wijk
Door

Jenaida van Wijk

op 26 Mar 2013

Welkom Hilke! Leuk dat je zo eerlijk bent over het 'zondigen', haha. Stoere foto trouwens! Yoga staat nog op mijn to-do list. Ik vind het een ontzettend mooie lifestyle. Ben benieuwd naar je artikelen.

Hilke Meerman
Door

Hilke Meerman

op 27 Mar 2013

Dankjewel Jenaida! Jouw website ziet er ook heel mooi uit. Ga er zeker even rondkijken :)

Debby ter Voert
Door

Debby ter Voert

op 26 Mar 2013

Welkom Hilke! Een waardevolle aanvulling lijkt me! Ik ben benieuwd naar je artikelen.

Ilanit
Door

Ilanit

op 26 Mar 2013

Leuk Hilke! Ik kijk uit naar je artikelen. Ben me nog aan het onderdompelen in de yogi lifestyle. Ik ben sinds kort verslaafd aan yoga :-) en ga de yoga-opleiding in oktober volgen! Succes miss Natural!

Rosalie
Door

Rosalie

op 26 Mar 2013

Hoi Hilke,Leuk om jouw zoektocht te lezen, ben erg benieuwd naar je bijdrage voor Miss Natural! Ik vroeg mij af waar in India jij de yoga opleiding hebt gevolgd? Ik ga namelijk eind november-december een half jaar naar o.a. Zuid-India en wil daar graag een yoga opleiding volgen.Groetjes Rosalie

Hilke Meerman
Door

Hilke Meerman

op 27 Mar 2013

Hoi Rosalie, Leuk dat je lekker aan het yogaen bent. Ik heb mijn opleiding bij Arhanta Yoga gevolgd, vlakbij Khajuraho. Een enorme aanrader. Zuid-India ken ik niet zo goed.. Misschien kun je contact opnemen met www.happysoultravel.nl? Succes!Groetjes Hilke

Layla Pansier
Door

Layla Pansier

op 26 Mar 2013

Welkom bij de club Hilke!

Hilke Meerman
Door

Hilke Meerman

op 27 Mar 2013

Dankjewel Layla!

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading