datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Hoe je jouw Geboorte Trust kunt aanvaarden
16 maart 2021 
1 min. leestijd

Hoe je jouw Geboorte Trust kunt aanvaarden

Ondertussen ben je denk ik al op de hoogte dat heel veel zaken anders zijn dan ze lijken in deze wereld. Alle leugens, verwarring en misleiding zullen aan het licht komen. Zelf ben ik nu met de leden van de NATURAL LIFESTYLE CLUB gedoken in het thema; de afwikkeling van de geboorte trust nalatenschap. Wat is dat? Ik leg het je uit! 

Geboorte aangifte

Zodra een kind geboren wordt dienen de ouders (meestal doet de vader dit) aangifte van de baby te doen bij de gemeente. Wat wij niet weten is dat iedere geborene ‘staatseigendom’ wordt middels de verplichte opmaking van deze geboorteakte.

Er is geboorte aangifte van jouw placenta gedaan, en niet van jou als mens van vlees en bloed. Jij bent echter jouw placenta niet en indien je je vóór je 7de levensjaar niet meldt als mens van vlees en bloed, word jij ‘verloren en dood op zee’ verklaard.’

Een mens van vlees en bloed

Huh?!? Ja, jij bent dus officieel verloren en dood op zee verklaard! Nu geldt het maritiem recht, ook wel piratenrecht of te wel het recht van de sterksten.

In jouw persoonlijke Geboortetrust zit ongeveer 1,5 miljoen per jaar aan waarde. Geld dat jou toekomt. Geld dat nu, buiten jouw medeweten om, verhandeld wordt op de internationale beurzen. Omdat er bij jouw geboorte een trust op JOUW naam is gevestigd. En dat is nog niet het enige aspect. Nóg belangrijker is, dat je voor de overheid als mens niet eens lijkt te bestaan! Waardoor je een speelbal van zakelijke belangen bent geworden.

Je bent niet jouw placenta!

Jij bent nu een fictief persoon! Je bent niet jouw nageboorte, de placenta! Dat je een ‘natuurlijk persoon’ bent klinkt natuurlijk, maar dat is het niet!

In deze video, speciaal voor mijn leden, leg ik uit waarom ik mijn geboorte trust wil aanvaarden om zo autonoom te kunnen worden. Stel gerust jouw vragen zodat wij samen meer duidelijkheid kunnen krijgen over de stappen die hiervoor nodig zijn.

Had jij hier al eens wat over gehoord? Laat het weten in een reactie en inspireer anderen!

 

 

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Willem
Door

Willem

op 13 Apr 2021

heb helemaal geen info gehoord, wellicht is deze site een lokkertje om geld mee te verdienen, want zoals de site zegt: ik leg uit.....er is Niets uitgelegd omtrent je Trust, dus onzinpagina

deborah
Door

deborah

op 28 Apr 2021

youtube bosmaker en website hoge raad van de kinderen daar staan ook de documenten .zelf ben ik autonoom

elsa
Door

elsa

op 12 May 2021

moet je eerst lid worden anders zie je nog niets

m
Door

m

op 11 Jul 2021

dat vindt ik ook bezwaarlijk.

roy
Door

roy

op 26 Nov 2021

hallo, ik wil graag autonoom worden, en zoek hulp bij het invullen van de formulieren. bent u daartoe bereid. mvg, roy horst.

Nico Deusings
Door

Nico Deusings

op 03 Jan 2022

Hoi deborah Heb jij het allemaal zelf ingevuld

Marcel
Door

Marcel

op 26 Apr 2021

Dag Eva, ik ben zelf ook in het autonoom worden gedoken. Wat het bij mij echter oproept zijn vooral veel vragen. Zoals: - waar komt het verhaal vandaan dat er jaarlijks 1,5 miljoen in de trust zit waar je een beroep op kunt doen? - hieraan gerelateerd: hoe komt dit bedrag tot stand? - wat gebeurt er als je geen belasting meer zou gaan betalen als autonoom persoon? Ik kan me voorstellen dat een rechter vermoed dat je in een andere realiteit leeft. Zijn er dergelijke zaken voor de rechter geweest en wat was de uitspraak?

deborah
Door

deborah

op 28 Apr 2021

bossmaker op youtube legt het goed uit in zn filmpjes die verwijst ook naar de hoge raad van de kinderen bij vincent zegel daar staan de documenten.ik ben ook autonoom

Steff
Door

Steff

op 06 May 2021

Beste Marcel, Ik ben hier ook al een hele tijd mee bezig. Eerst het soeverein worden, maar daarna het autonoom worden. Het aanvaarden van mijn geboortetrust. Ook ik kwam bij Bossmaker uit en heb zelfs een uitgebreide mail terug ontvangen met allerlei info, echter niet de info die echt nodig is! Neej, eerst ff lid worden van Bossmaker. Waar ik naartoe wil is het volgende: diegene die zeggen soeverein of autonoom te zijn doen wel erg schimmig, zo ook de persoon die op jouw reactie reageert. Als deze mensen dan autonoom zijn en dus €4000 per maand uit hun trust krijgen en ze hebben het zo goed met ons voor, waarom dan geld vragen om iemand te helpen. Ik weet het niet, als ik te dicht bij de personen kom, dan is er ineens iets waardoor ze niet verder kunnen.... Heel raar en dubieus...!!!!

Patricia
Door

Patricia

op 22 May 2021

Beste Steff en Marcel, Zelf ben ik via andere wegen gekomen op deze informatie. Als je gaat zoeken op 'Strawman', vind je goede buitenlandse video's. Het geld wordt helemaal niet uitbetaald (nog). Daar zou gemiddeld 11 jaar overheen gaan (7 jaar - 18 jaar). Er wordt ook goed uitgelegd hoe het zit met de waarde van de trust (hoe het tot stand komt). Kortom: het is erg geloofwaardig. Mijn zoekopdracht was begonnen bij een vrouw die in de gevangenis terecht was gekomen, door zaken die totaal niet waar waren (was een makelaar en een klant die een huis wilde kopen van haar bleek crimineel). Tijdens de jaren in de gevangenis, heeft ze de hele wet bestudeerd en zo is zij erachter gekomen. Ik ben haar naam kwijt, maar je zal zo op haar komen als je zoekt. ook filmpjes van rechtzaken waar mensen hierop wijzen. Interessant om te zien.

Peter
Angelique
Door

Angelique

op 15 Feb 2022

Precies, geld genog dus daarom zou dan een mooie aanvulling zijn om de wereld te helpen, de mens te bevrijden, want als iedereen autonoom wordt, heeft onze corrupte regering geen poot meer om op te staan.

Marlies
Door

Marlies

op 05 Jul 2021

Die vragen komen ook bij mij op! En waar vind je die documenten, als je t niet via Bossm.... wil doen?

Ineke
Door

Ineke

op 26 Jul 2021

Ja, die vragen heb ik ook. Hoe zit het met mijn AOW en (heel klein) pensioentje ... dat is mijn inkomen, waarvan ik mijn vaste lasten betaal en eet ... loopt dat geen gevaar?

Andre
Door

Andre

op 21 Sep 2022

dat loopt geen gevaar, je blijft recht houden op dat , kijk ook op site van de hoge raad voor de kinderen.

Annoniem
Door

Annoniem

op 28 May 2021

Hoe zit het dan als je niet akkoord bent met de geboorte akte? Op de akte van mijn dochter is destijds geschreven ,,Onder protest getekend!" omdat het niet klopte en ik toen weigerde te tekenen , De ambtenaar gaf aan dat er getekend MOEST worden anders was het strafbaar. Dus onder protest getekend op de akte er bij geschreven. Later is er door een rechtzaak wel aan blad extra bijgekomen met de juiste gegevens, maar de akte bestaat nu dus uit 2 bladen.

Catherina Carvalho
Door

Catherina Carvalho

op 31 May 2021

hoe dat precies zit dat weet ik niet. Ik weet wel dat je tot het zevende jaar voor je kind het nog gemakkelijk kunt regelen de geboorte trust.

J
Door

J

op 25 Apr 2022

In welke mate bedoel je makkelijk te regelen voor een kind tot zijn 7e levensjaar. En waarin zie je dat terug.?

Sven
Door

Sven

op 12 Jul 2021

Ik kan begrijpen dat ze lidmaatschap vragen,elke mens steekt er zijn tijd en energie in om de weg te vinden,onderzoek,documenten opstellen,wetgeving. Dit is ook al jaren bezig en niet van dag op dag. Heb de hele geschiedenis moeten leren daarover om de waarheid te weten en te leren.

Maarten
Door

Maarten "merethan"

op 28 Sep 2023

Iedereen die het bestaan van die geboortetrust gelooft is hallucinant. Dan snap je echt niks van de wereld, ookal vertel je jezelf nog zo hard van wel. Iemand flesje zuurstof nodig? Wellicht helpt dat.

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading