arrow_drop_up arrow_drop_down
Hoe je jouw Geboorte Trust kunt aanvaarden
16 maart 2021 

Hoe je jouw Geboorte Trust kunt aanvaarden

Ondertussen ben je denk ik al op de hoogte dat heel veel zaken anders zijn dan ze lijken in deze wereld. Alle leugens, verwarring en misleiding zullen aan het licht komen. Zelf ben ik nu met de leden van de NATURAL LIFESTYLE CLUB gedoken in het thema; de afwikkeling van de geboorte trust nalatenschap. Wat is dat? Ik leg het je uit! 

Geboorte aangifte

Zodra een kind geboren wordt dienen de ouders (meestal doet de vader dit) aangifte van de baby te doen bij de gemeente. Wat wij niet weten is dat iedere geborene ‘staatseigendom' wordt middels de verplichte opmaking van deze geboorteakte.

Er is geboorte aangifte van jouw placenta gedaan, en niet van jou als mens van vlees en bloed. Jij bent echter jouw placenta niet en indien je je vóór je 7de levensjaar niet meldt als mens van vlees en bloed, word jij ‘verloren en dood op zee' verklaard.'

Een mens van vlees en bloed

Huh?!? Ja, jij bent dus officieel verloren en dood op zee verklaard! Nu geldt het maritiem recht, ook wel piratenrecht of te wel het recht van de sterksten.

In jouw persoonlijke Geboortetrust zit ongeveer 1,5 miljoen per jaar aan waarde. Geld dat jou toekomt. Geld dat nu, buiten jouw medeweten om, verhandeld wordt op de internationale beurzen. Omdat er bij jouw geboorte een trust op JOUW naam is gevestigd. En dat is nog niet het enige aspect. Nóg belangrijker is, dat je voor de overheid als mens niet eens lijkt te bestaan! Waardoor je een speelbal van zakelijke belangen bent geworden.

Je bent niet jouw placenta!

Jij bent nu een fictief persoon! Je bent niet jouw nageboorte, de placenta! Dat je een ‘natuurlijk persoon' bent klinkt natuurlijk, maar dat is het niet!

In deze video, speciaal voor mijn leden, leg ik uit waarom ik mijn geboorte trust wil aanvaarden om zo autonoom te kunnen worden. Stel gerust jouw vragen zodat wij samen meer duidelijkheid kunnen krijgen over de stappen die hiervoor nodig zijn.

Had jij hier al eens wat over gehoord? Laat het weten in een reactie en inspireer anderen!

 

 

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Willem
Door

Willem

op 13 April 2021

heb helemaal geen info gehoord, wellicht is deze site een lokkertje om geld mee te verdienen, want zoals de site zegt: ik leg uit.....er is Niets uitgelegd omtrent je Trust, dus onzinpagina

Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.