Hoe je jouw Geboorte Trust kunt aanvaarden

Ondertussen ben je denk ik al op de hoogte dat heel veel zaken anders zijn dan ze lijken in deze wereld. Alle leugens, verwarring en misleiding zullen aan het licht komen. Zelf ben ik nu met de leden van de NATURAL LIFESTYLE CLUB gedoken in het thema; de afwikkeling van de geboorte trust nalatenschap. Wat is dat? Ik leg het je uit! 

Geboorte aangifte

Zodra een kind geboren wordt dienen de ouders (meestal doet de vader dit) aangifte van de baby te doen bij de gemeente. Wat wij niet weten is dat iedere geborene ‘staatseigendom’ wordt middels de verplichte opmaking van deze geboorteakte.

Er is geboorte aangifte van jouw placenta gedaan, en niet van jou als mens van vlees en bloed. Jij bent echter jouw placenta niet en indien je je vóór je 7de levensjaar niet meldt als mens van vlees en bloed, word jij ‘verloren en dood op zee’ verklaard.’

Een mens van vlees en bloed

Huh?!? Ja, jij bent dus officieel verloren en dood op zee verklaard! Nu geldt het maritiem recht, ook wel piratenrecht of te wel het recht van de sterksten.

In jouw persoonlijke Geboortetrust zit ongeveer 1,5 miljoen per jaar aan waarde. Geld dat jou toekomt. Geld dat nu, buiten jouw medeweten om, verhandeld wordt op de internationale beurzen. Omdat er bij jouw geboorte een trust op JOUW naam is gevestigd. En dat is nog niet het enige aspect. Nóg belangrijker is, dat je voor de overheid als mens niet eens lijkt te bestaan! Waardoor je een speelbal van zakelijke belangen bent geworden.

Je bent niet jouw placenta!

Jij bent nu een fictief persoon! Je bent niet jouw nageboorte, de placenta! Dat je een ‘natuurlijk persoon’ bent klinkt natuurlijk, maar dat is het niet!

In deze video, speciaal voor mijn leden, leg ik uit waarom ik mijn geboorte trust wil aanvaarden om zo autonoom te kunnen worden. Stel gerust jouw vragen zodat wij samen meer duidelijkheid kunnen krijgen over de stappen die hiervoor nodig zijn.



Had jij hier al eens wat over gehoord? Laat het weten in een reactie en inspireer anderen!