datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Hoe overleef ik de Feestdagen? Bekijk de gratis workshop met tips!
18 december 2015 
0 min. leestijd

Hoe overleef ik de Feestdagen? Bekijk de gratis workshop met tips!

Zie je ook op tegen alle verleiding in december? In deze workshop vertel ik je alles over mijn natuurlijke levensstijl en hoe je energiek kunt blijven tijdens de feestdagen.

Je kunt de workshop bekijken wanneer jou dat uitkomt, dat is wel zo makkelijk in deze drukke decembermaand!

Workshop ‘Hoe overleef ik de feestdagen?’

Wat ga je leren tijdens deze workshop?

  • Hoe je het beste om kunt gaan met alle verleiding tijdens de feestdagen
  • Welke voedingsmiddelen je deze maand beter links kunt laten liggen
  • Hoe je toch kunt genieten van oliebollen, kerstkoekjes en andere decemberlekkernijen
  • Wat de 10 succesfactoren zijn voor een slank en gezond lichaam in 2016
  • Hoe je december doorkomt zonder 1 kilo aan te komen… en zelfs af kunt vallen!

Kies het Miss Natural programma dat bij je past >>>

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

reading

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 
gratis magazine