10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Buitenaards en UFO contact,  we zijn niet alleen in het universum!
26 augustus 2021 
3 min. leestijd

Buitenaards en UFO contact, we zijn niet alleen in het universum!

Durf jij de waarheid onder ogen te zien? Te geloven dat er meer leven om ons heen is, op andere planeten. Leven die voor ons al al geruime tijd word verzwegen. Voordat de wereldwijde aankondiging wordt gedaan dat er buitenaards contact is deel ik samen met Peter Bierhof een aantal bijzondere gebeurtenissen die zich na de tweede wereldoorlog in Nederland hebben afgespeeld in connectie met leven elders uit het universum.  We leven in een vreemde wereld achter een constante sluier van gecreëerde angst.  Het is belangrijk dat wij als mensen de kans krijgen om te ontdekken wie we zelf zijn zonder de manipulatie van buitenaf.  Er is namelijk contact met op ons gelijkende wezens die een kernoorlog hebben voorkomen.  En al vele jaren ingrijpen bij zaken die niet door de beugel kunnen.


Balans tussen licht en duister


In deze uitzending gaan we jou bewustzijn een beetje prikkelen. Ik praat met Rijer van der Meer in deze uitzending over collectieve energie waar we nu inzetten, en wat we kunnen doen om de groei naar ascensie te bevorderen. We zitten daar natuurlijk massal met elkaar op te wachten. En ik praat met hem over multidimensionaliteit, en het integreren van andere Zelf delen. En de opvallende ontwikkelingen in het openbaren van de Draco energie die verwikkeld is in de duistere netwerken hier in Nederland. Nederland speelt zo een cruciale rol in The Great Awakening. En zijn romantische starseed verhaal die zich kort geleden heeft gemanifesteerd.
De universele energie van de Schumann Resonantie en bewijs van een rainbow ship!In deze bijzondere uitzending spreek ik met Lynn over haar waarneming van een Rainbow ship van de PLEIADEN ruim 1,5 jaar geleden. Ze heeft daarvan een melding gedaan bij UFO meldpunt.
Ze beschrijft ook haar band met de inner aarde, het leven in de binnenkant van de aarde. En we hebben het tijdens de uitzending ook over de Schumann Resonantie. De Schumann resonantie is de hartslag van de aarde. En wanneer je je kunt verbinden met deze hartslag kun je je verbinden met de vrije energie en hiermee je zelfhelend vermogen activeren.


Rijer heeft herinneringen aan meerdere levens in ons universum


Met Rijer heb ik een heel bijzonder gesprek over de herinneringen die hij heeft aan zijn vorige levens in ons universum. Hij heeft dit jaar een heleboel informatie binnengekregen. En ook van mensen in zijn directe omgeving. Hij deelt met ons het oorspronkelijke doel van de aarde zoals hij die uit zijn vorige levens heeft meegekregen. Het aarde is bedoeld als het centrum, de bibliotheek van het universum. Bij de geboorte van zijn dochtertje merkte hij al vrijwel meteen dat hij een heel bijzondere band met haar had. Dat hij al veel vaker haar vader is geweest en zij al veel vaker zijn dochter en dat ze mekaar op de Pleiaden planeet hebben ontmoet. Hij heeft veel herinneringen daaraan.


Wekelijks op de hoogte via Youtube!


Wij houden je op de hoogte van de feiten, getuigen en bewijzen wat zich in Nederland heeft afgespeeld. We spreken hiervoor met mensen die bereid zijn om uit hun isolement te komen om zo de kennis te verspreiden en begrijpelijk te maken. Kennis die vrijwel iedereen diep van binnen wel weet. De wereld staat op een kantelpunt en zal spoedig de goede kant op gaan, het is namelijk al volop bezig overal. Het bewustzijn van ons als universele wezens word steeds groter. Het besef dat wij allen één zijn en allemaal met elkaar in verbinding staan. Wij zijn allen goddelijke wezens.


Heb jij een bijzonder verhaal die jij wilt delen? Neem dan contact met me op!

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.