datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Ik vier 18 november mijn verjaardag en JIJ bent uitgenodigd!
02 november 2021 
1 min. leestijd

Ik vier 18 november mijn verjaardag en JIJ bent uitgenodigd!

Lieve vrienden, familie, zielsverwanten, waarheidszoekers en lichtwerkers,

In het leven mag je zelf jouw slingers ophangen en dat ga ik zeker doen donderdag 18 november 2021 op mijn verjaardag. Ik ga het leven vieren en jij bent uitgenodigd! In een livestream zal ik samen met jou terugblikken op het afgelopen levensjaar, proosten op alles dat ik ga manifesteren in het komende jaar en natuurlijk al jullie felicitaties, kaartjes en cadeau's in ontvangst nemen.

Cadeau

Ik houd van verrassingen!

Wil je mij verrassen met een (zelfgemaakte) kaart, brief of cadeau die ik dan in de live uitzending zal openen? Dat kan en wordt zeer gewaardeerd! Bovendien worden de 10 meest verrassende cadeau's beloond met een levenslang lidmaatschap NATURAL LIFESTYLE CLUB t.w.v. €500,-

Natural Lifestyle Club

Je kunt jouw verrassing sturen naar;

Eva van Zeeland
Postbus 821
5550 AV Valkenswaard

Uiteraard kun je mij ook vragen stellen die ik dan in de uitzending zal beantwoorden.

Waar is dat feestje?

Nou bij mij thuis in de woonkamer! Mijn verjaardagsfeest is donderdag 18 november om 20:30 uur via livestream op mijn Youtube kanaal. Ontvang een reminder door je hier te abonneren op mijn gratis wekelijkse e-mail update. Of volg mijn Telegram kanaal waar ik de livestream zal delen.

Verjaardag Eva

Ik ben jarig!

Het lijkt mij super gezellig als jij er bij bent deze avond! Ik zorg voor leuk entertainment, prosecco en virtuele hapjes. Tijdens de speciale verjaardagsuitzending kun je via de live chat aanwezig zijn en meepraten.

Uiteraard kun je ook een persoonlijke felicitatie achter laten als reactie op deze pagina.

Ik vind het leuk om van je te horen!

Veel liefs Eva

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading