datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Inspiratie en Relax week met Miss Natural op Ibiza, ga je mee?
18 juli 2013 
6 min. leestijd

Inspiratie en Relax week met Miss Natural op Ibiza, ga je mee?

Hoe klinkt dit? Verblijven op een prachtige eiland, midden in de natuur en gekoesterd worden door een goede verzorging? Even helemaal tot rust komen, leuke mensen te ontmoeten en tevens te genieten van de rust en de natuur. Touren over het eiland in een 2CV, wandelen door de bossen of over het strand. Kleine baaitjes opzoeken en genieten van de ondergaande zon.

Meer leren over Paleo voeding en koken, deelnemen aan een wijnproeverij, een total body scan en persoonlijk voedingsadvies krijgen? Met andere woorden: Wil je samen met mij een ontspannende en zinvolle week beleven? Dat kan! Van 3 tot en met 8 oktober 2013 is er de Miss Natural Inspiratie en Relax week op Ibiza. Ervaar hoe het is om op dit aantrekkelijke eiland even helemaal tot rust te komen, even tijd voor jezelf!

Verblijf in een 1300 jaar oude finca in Can Pato

Het huis van Ramon en Annemarie waar we verblijven, behoort tot een klein Moors dorpje genaamd Balàfia de Sant Llorenç. De finca Can Pato is gelegen in het ruige noorden van Ibiza en betreft een bijzondere bezienswaardigheid. De finca is maar liefst 1300 jaar oud, (behoort tot de world heritage van Unesco) en betreft een van de oudste huizen van Ibiza. Op deze authentieke boerderij heerst een gevoel van gezelligheid en sfeer en dit maakt je verblijf onvergetelijk!

Het oude dorp van Balàfia biedt een zeer goed voorbeeld van Eivissan traditionele architectuur. Het ligt een paar meter van Sant Llorenç en het kan te voet worden bereikt in een paar minuten. Het dorp bestaat uit vijf traditionele huizen (casas payesas) en twee defensieve torens die een plaats van hoge archeologische waarde vormen. Sommige van de torens en huizen hebben witte kruisen op hun gevels, een oud ritueel om hen te beschermen tegen aanvallen. Ramon en Annemarie wonen in één van de twee finca’s met een verdedigingstoren.

Workshop Paleo koken met aansluitend diner

Tijdens je verblijf zal er een workshop zijn op het maken van Paleo recepten. Gebruikmakend van de lokaal verkrijgbare producten en met medewerking van Chef Ramon. De gerechten zullen naderhand de basis vormen van het diner. Een gezellige avond waarin je nieuwe Paleo recepten ontdekt en deze smakelijk samen tijdens het aansluitend diner van gaat genieten.

Wijnproefavond met vinoloog Ramon

Tijdens de wijnproefavond zal Vinoloog Ramon ons meenemen in de wondere wereld van wijn. Lokale wijnsoorten en minder bekende Franse en Spaanse wijnen zullen de revue passeren. Een en ander gelardeerd met heerlijke Paleo Tapas.

Bezoek aan de hippiemarkt Las Dalias

Op zaterdag zal een bezoek gebracht worden aan dé hippiemarkt van Ibiza, Las Dalias. We gaan daar met 3 personen per 2cv (Eend) naar toe. De dag is verder vrij om te verkennen. Eventueel kan aansluitend een kleine tour gemaakt worden naar het ruige gedeelte van Ibiza.

Total Body Scan en persoonlijk voedingsadvies

Rian Bruijne werkt al meer dan 35 jaar in de gezondheidszorg waarvan de laatste 10 jaar als orthomoleculair en biofysisch geneeskundige in haar praktijken Prevent Care te Etten-Leur, Breda, Vlissingen en Ibiza. Door middel van de NES-scan zal zij je tot inzicht brengen welke gebieden in het lichaam om aandacht vragen.

NES scan, je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden!

Orthomoleculaire geneeskunde is een van de meest hoopvolle ontwikkelingen in de huidige gezondheidszorg. In de Nes Health benadering wordt ervan uitgegaan dat de onderliggende oorzaken van lichamelijke problemen bio-energetische verstoringen en blokkades in het lichaamsveld zijn. Een lichaamsveld kan verstoord raken door toxinen (uit o.a. lucht of water), micro-organismen, emotionele, fysieke of andere (stress) factoren. De informatie die cellen en organen nodig hebben om goed te kunnen functioneren, gaat hierdoor verloren. Om de gezondheid te herstellen wordt bij NES Health therapie gewerkt met Infoceuticals (micro-mineralen) die een veilige en krachtige werking hebben. Aan de basis van een consult staat de NES scan.

Maak kennis met Rian Bruijne van Prevent Care

NES-scan (ca. 1 uur)

Bij de Nes ProVision scan wordt gedurende een aantal seconden een scan van je hand gemaakt. Hiermee wordt veilig en zonder het lichaam te belasten verschillende gezondheidsfactoren bepaald. Het NES-systeem stelt vast waar het lichaamsveld blokkeert en waar het informatie of energie verliest. Bovendien laat het systeem zien door welke verstoringen het lichaam minder goed functioneert.

NES miHealth (optioneel) 

De NES miHealth is een compact apparaat wat direct op de huid of op korte afstand van het lichaam gebruikt wordt, met als doel het harmoniseren van het zelf aanpassend en regulerend vermogen van het lichaam stimuleren. De NES miHealth kan gebruikt worden bij zowel acute als chronische situaties en bestrijkt de fysieke -, energetische -, geestes -, welzijns -, beschermings -, transformatie -, als andere specialistische gebieden. NES miHealth is optioneel en bedraagt € 45,- p.p. en is in te dienen bij ziektekostenverzekeraar.

Extra activiteiten die je kunt doen

De overgebleven uren en dagen kunnen naar believen worden ingevuld. Deze activiteiten zijn optioneel.

 1. Het is mogelijk een Eend te huren voor vier dagen (1 dag heb je al) met maximaal 4 personen per auto.
 2. Je kunt een bootcamp op het strand volgen.
 3. Laat je heerlijke masseren met natuurlijke oliën door een professioneel masseur (30 min. €25 of 60 min. €50). Deze masseur is een echte aanrader weet ik uit eigen ervaring!
 4. Een gezamenlijk bezoek aan Dalt Vila, de oude stadskern in Ibiza stad onder begeleiding van een ervaren gids.
 5. Wandelingen naar verborgen baaitjes door de ruige natuur van het noorden.
 6. Strandbezoek, bijvoorbeeld Cala d’en Serra, Aiquas Blanquas, Cala Sante Vincente, Benirras.

Ontdek jouw persoonlijk thema en laat je coachen

Gedurende deze Miss Natural Inspiratie en Relax week op Ibiza heb je echt eens helemaal de tijd voor jezelf! Geniet van zon, goed eten, prachtige omgeving en een leuk gezelschap. Lees een boek, maak een wandeling en slaap lekker uit. Uit de total body scan van Rian zal ook jouw persoonlijke thema naar boven komen.

Een thema kan een gevoel zijn, de manier hoe je in het leven staat of een blokkade. Graag bied ik je de mogelijkheid om tijdens een persoonlijk coachingsgesprek van 1 uur jouw thema onder de loep te nemen en te kijken hoe je hier bij thuiskomst (of al tijdens de trip) een nieuwe wending aan kunt geven. Deze coaching is inclusief en geheel vrijblijvend.

5 Voordelen van de Inspiratie & Relax week

 1. We gaan met een kleine groep, er is dus veel persoonlijke aandacht
 2. Dit is jouw trip waar je 100% tijd hebt voor jezelf en kunt genieten!
 3. Heerlijk biologisch, suikervrij, Miss Natural eten; ontbijt en diner zijn inclusief
 4. Je gaat in het naseizoen en dan is het op Ibiza nog heerlijk weer met 28 graden
 5. Ontmoet andere Miss Natural leden waarmee je ervaringen kunt delen

Deze Miss Natural reis naar Ibiza is inclusief

 • 5 overnachtingen met twee personen op een kamer
 • Ontbijt en diner à la Miss Natural
 • Workshop Paleo koken met Chef Ramon
 • Wijnproeverij met vinoloog
 • Dag rijden in 2cv
 • Trip naar de Hippie markt
 • Total body scan (NES)
 • Persoonlijk voedingsadvies door Rian
 • Persoonlijke coaching door Eva
 • Extra verrassingsavond!

Kosten Inspiratie en Relax week

Miss Natural Inspiratie & Relax week van 3 t/m 8 oktober = € 900,- p.p.
Extra nacht verlenging op basis van logies & ontbijt = € 70,-  p.p.

Hiervan dient 50% te worden aanbetaald bij reservering. Het restant minimaal 14 dagen voor vertrek overmaken. De vlucht naar Ibiza is niet inbegrepen.

Voorbeeld reisschema en kosten vlucht

 • Donderdag 3 oktober vertrek om 08:00 uur vanaf Eindhoven met Ryanair
 • Dinsdag 8 oktober vertrek om 20:00 uur vanaf Ibiza met Ryanair

Kosten vliegreis zoals hierboven aangegeven € 124,64 excl. koffers en priority boarding. Je kunt uiteraard ook vliegen vanaf Amsterdam of een andere vliegveld en eerder aankomen of later vertrekken.

Ga je mee naar Ibiza?

Je kunt je hier voor deze geweldige trip aanmelden onder vermelding van naam en adresgegevens, telefoonnummer en leeftijd. 50% van de reissom overmaken op rekening 3636471 ten name van R.W.J. Bruijne te Etten-Leur onder vermelding van je naam en Miss Natural Ibiza.

Wees er wel snel bij! De boekingen voor de populaire finca Can Pato stromen namelijk al binnen en dit wil je niet missen! Wil je meer informatie dan kun je bellen met Rian Bruijne op 076 – 503 24 30 of haar een email sturen.

Ga je mee naar Ibiza?

Handtekening-Miss-Natural

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Martin van Assendelft
Door

Martin van Assendelft

op 22 Jul 2013

Geweldige reis Eva is een top reis waar zeker belangstelling voor is ! .. en heel mooi gepresenteerd

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 23 Jul 2013

Dank je Martin, leuk om te 'horen'!

Marian
Door

Marian

op 23 Jul 2013

Gaaf Eva! Het had me super geleken. Heb je weer top neer gezet en ik ben heel benieuwd naar de ervaringen. Warme groet, Marian

Ilse Boer
Door

Ilse Boer

op 24 Jul 2013

Wauw, ziet er top uit! zou graag meegaan, maar niet genoeg centjes vrees ik :((

huis huren ibiza
Door

huis huren ibiza

op 27 Feb 2014

Ik kan me nog herinneren dat ik niet al te lang geleden een Eendje had, en bijna niemand nooit met me mee wilde rijden in dat lawaaiige en winderige ding. Wat kan alles toch snel veranderen... Olivia

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 28 Feb 2014

Ha, ha :) inderdaad

Reactie plaatsen

reading

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 
gratis magazine