datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Interview Eva de Beijer in gezondNU magazine
23 juli 2012 
2 min. leestijd

Interview Eva de Beijer in gezondNU magazine

GezondNU juli 2012Een van de tijdschriften die ik graag lees is gezondNU. Een maandblad dat gaat over gezondheid, voeding, beauty, psyche en lifestyle.

Begin januari had ik daar een heel leuk gesprek op de redactie om te praten over een samenwerking met Miss Natural. Het eerste dat daar uit voortkwam is een interview dat verscheen in het juli nummer van gezondNU.

In maart had ik een prettig gesprek met Dorien van gezondNu over de voor mij tot nu toe moeilijkste periode in mijn leven. Het vervullen van mijn grootste wens… zwanger worden.

Natuurlijk zwanger worden

Zwanger zijn is een magische gebeurtenis, maar natuurlijk zwanger worden is niet vanzelfsprekend. Dat heb ik helaas zelf ook mogen meemaken. Een zeer emotionele, frustrerende en moeilijke periode die ik gelukkig heb kunnen afsluiten met de mooiste beloning die er bestaat… zwanger worden! Mijn geduld werd zelfs dubbel beloont met een tweeling.

Medio augustus 2011 besloot ik om mijn verhaal op te schrijven, deels als blijvende herinnering en anderzijds als inspirerend verhaal en informatiebron. Alle informatie omtrent natuurlijk zwanger worden heb ik verzameld en gebundeld in mijn eerste boek Natuurlijk Zwanger.

Ik wens namelijk iedereen die moeite heeft met het vervullen van hun grootste wens de beste natuurlijke oplossingen!

Citaat interview voor gezondNU

“Pas na drie jaar ben ik naar de huisarts gegaan en werd ik doorverwezen naar het ziekenhuis. Ik wilde aanvankelijk helemaal geen behandelingen. Ik wilde op een natuurlijke manier zwanger worden. Maar ik verlegde mijn grens steeds een stukje verder. Na een aantal mislukte inseminatiebehandelingen met IUI volgde een ICSI-traject met puncties. Stond ik iedere zoveel maanden mijn lichaam vol te spuiten met hormonen. Dat ging compleet tegen mijn gevoel in, maar ik kon niet anders. Ik wilde zo graag een kindje. Tegelijkertijd bleven we zoeken naar natuurlijke oplossingen. We maakten een afspraak met een natuurgeneeskundig therapeut”.
Lees hier het hele interview.

GezondNu interview Miss Natural Eva de Beijer

gezondNu biedt een frisse kijk op gezondheid

Daarnaast geeft het magazine bijzondere inzichten over voeding en verrassende tips over energiek leven. Lees op de website van gezondNU ook elke week de columns van psycholoog René Diekstra, huisarts Metta Hofstra, natuurarts Johan Bolhuis of levenscoach Albert Sonnevelt.

In deze editie alles over

Mijn lijf, mijn leven!: Kim: ”Ik voel weer, dus ik leef” – Lekker soepel, sterk en strak: 22x lenige spieren – BBQ zonder vlees: ”Beloofd: je mist de hamburgers niet” – Vakantie: bloeit de liefde op? of start de machtstrijd… – Lichaamsspecial: Kim: ”Er moest 13 kilo bij”, Brigitte: ”Vanbinnen tintelt en brandt het”, Dounia: ”Ik leef met de dag”, Stea: ”Er werd over me gepraat”.

gezondNU inspireert

gezondNU is een lifestyle- & gezondheidstijdschrift boordevol tips en adviezen. Redactionele hoofdpijlers zijn gezondheid, voeding, beauty, psyche en lifestyle. Met inspirerende reportages, boeiende persoonlijke verhalen en heel veel praktische tips en adviezen, helpt gezondNU je gezond te blijven.

Maak kans op een GezondNU jaarabonnement!

Miss Natural leden maken 5 x kans op een gezondNU jaarabonnement. Doe je ook mee? Laat dan een bericht achter op deze website en vertel mij waarop jij heel lang op hebt moeten wachten én uiteindelijk hebt gekregen. Het alle reacties kies ik dan 5 winnaars. Let op: alleen Miss Natural leden maken kans!

Waarop heb jij heel lang moeten wachten en heb je uiteindelijk gekregen?

 De winnaars van het gezondNU jaarabonnement zijn:

  1. Diana
  2. Tessa
  3. Hanneke
  4. Miranda
  5. Mirjam

Gefeliciteerd met deze mooie prijs!
Graag ontvang ik jullie adresgegevens via het contactformulier onderaan de pagina.

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Diana
Door

Diana

op 23 Jul 2012

Ik heb zelf, toen ik opgroeide, het niet echt fijn gehad thuis met een moeder die zeer waarschijnlijk bordeline heeft en veel manipuleerde en heel grillig was. Ik moest op eieren lopen en het altijd naar haar zin maken om ervoor te zorgen dat de situatie niet escaleerde. Ik verlangde altijd naar een warm en gezellig thuis, zoals ik dat bij anderen zag... Ik voelde me altijd eenzaam. Ik kwam pas met bijna 25 jaar met veel moeite los uit mijn thuis situatie en heb toen 2 jaar therapie gevolgd om alles te verwerken. Op mijn 26e leerde ik mijn man kennen. Bij hem voelde ik me meteen veilig en we hadden het gezellig samen. We trouwden niet lang erna en we kregen ons eerste kindje. Nu inmiddels hebben we net ons tweede kindje gekregen. Een lang verlangde wens is in vervulling gegaan. Ik voel me nu alles behalve eenzaam en ik heb nu een warm thuis en een gezellig eigen gezin en ik kan mijn kinderen dat geven wat mijn moeder helaas mij niet heeft kunnen geven.

Eva de Beijer
Door

Eva de Beijer

op 23 Jul 2012

Bedankt voor het delen van jouw persoonlijke verhaal Diana... heel fijn dat je dit voor jezelf en jouw eigen gezin hebt kunnen realiseren.

Tessa Droge
Door

Tessa Droge

op 23 Jul 2012

Ik heb niet zo zeer op een product moeten wachten maar om een vakantie waar wij vele jaren naar uit hebben gekeken. Mijn man is helemaal gek van Amerika en wilde daar al heel lang naar toe. Maar omdat wij eerst een huis wilden kopen was er helaas geen geld meer om deze dure reis te maken. Na wat jaren geld opzij gezet te hebben konden wij dan eindelijk deze fantastische reis maken. Wij zijn met een camper door Amerika getrokken en wij hebben de prachtigste dingen gezien. Het was een onvergetelijke reis. Daarna zijn wij nog twee keer in Amerika geweest en ik denk dat er nog vele keren zullen volgen. Iedere keer is het weer leuk om naar uit te kijken.

Eva de Beijer
Door

Eva de Beijer

op 23 Jul 2012

Geweldig lijkt mij dat met een camper door Amerika. Goed dat jullie je dromen waar maken!

Danielle de Jonge
Door

Danielle de Jonge

op 23 Jul 2012

Dit jaar hebben we onze droomtuin aan kunnen leggen... We wonen nu 4 jaar in onze woning en hebben er goed voor gespaard. De oude tuin was in slechte staat. Klimop en andere planten waren flink gewoekerd, gras was dor en bestrating slecht. We houden van gezelligheid, dus ook van lekker buiten zitten met familie en vrienden. Bij de oude tuin was het terras zo klein, dat er altijd wel iemand op het gras zat... Begin van het jaar was het zover. We hadden genoeg gespaard om het aan te laten leggen. Het uitzoeken van de tegels en plantjes was ontzettend leuk. Het resultaat is schitterend geworden, we genieten er dagelijks van... Lieve groet vanachter de laptop in de tuin... :-)

Eva de Beijer
Door

Eva de Beijer

op 05 Aug 2012

Heerlijk! Ik ben ook zo graag buiten en dan is het fijn als je een schitterende tuin hebt.

Hanneke
Door

Hanneke

op 28 Jul 2012

Ik heb heel lang moeten wachten om de knop te vinden die om moest om gezond te leven. Altijd heb ik getobt met mijn gewicht en was ik bezig met voornamelijk ongezond eten en lijnen. Nu zijn we met het hele gezin al een hele tijd op een gezondere en verantwoordere manier aan leven en daar voelen we ons allemaal erg goed bij. Ik ben nog wel zoekende in bepaalde dingen, maar heb het gevoel de goede weg te zijn ingeslagen. Het heeft een geduurd, maar geloof dat ik mijn leefstijl heb gevonden!

Eva de Beijer
Door

Eva de Beijer

op 05 Aug 2012

Inderdaad, stap voor stap is het beste en zal gezond en natuurlijk eten (leven) een echte levensstijl worden!

Liesbeth van Ast
Door

Liesbeth van Ast

op 28 Jul 2012

Een nieuwe, "blind"vriendelijke, keuken, na 13 jaar. Kwam er, nog net op tijd, achter dat inductie hetzelfde principe heeft als de magnetron (die ging er juist uit) en we hebben een stoom-/bakoven. Geweldig! De keuken is niet groot, maar we hebben de beschikbare ruimte optimaal kunnen benutten. Mijn nieuwe uitdaging: recepten voor de stoomoven (hint, hint).

Miranda
Door

Miranda

op 03 Aug 2012

Een gezond lijf! Vanaf mijn 15e had ik last van misselijkheid, obstipatie, diarree etc. Vele onderzoeken volgden, niet bepaald de prettigste onderzoeken ook nog eens. Van tussen de oren tot PDS. Middeltjes als metamucil, microlax en movicolon veel baat hebben ze nooit mogen hebben. Tot ik vier jaar geleden bij toeval bij een osteopaat terecht kwam. Deze kwam kwam wat verklevingen tegen in mijn buik nav een blinde darm operatie. De osteopaat opperde dat ik misschien last had van allergiën en verwees me naar een natuurdiëtiste. Zij heeft via bioresonantie een aantal intoleranties vastgesteld bij mij. Vanaf dat moment ben ik gestopt met koffie, suiker en lactose. In het begin best zwaar, maar... Ik heb nooit meer ergens last van gehad! Na 16 jaar ellende eindelijk geen pijnlijke buik of verstoorde stoelgang meer!

Eva de Beijer
Door

Eva de Beijer

op 05 Aug 2012

Wat een mooi verhaal en resultaat!

Mirjam
Door

Mirjam

op 05 Aug 2012

Hoi Eva! Allereerst: wat heb je leuke kindjes :) Waar ik lang op heb moeten wachten? Acceptatie van mezelf. Is nog steeds 'work in progress', maar ik kan nu af en toe oprecht glimlachen naar mezelf. Het is eigenlijk verschrikkelijk dat zoveel meisjes en vrouwen zich ontzettend vaak onzeker voelen over hun prestaties, uiterlijk, intelligentie, noem maar op. Bij mij heeft een jaar therapie en de hulp van vrienden me geholpen om uiteindelijk te besluiten: 'Hey...i'm not that bad!' Bij deze: voor alle ladies out there: jullie zijn mooi en goed zoals je bent.

Yvonne Schuurbiers
Door

Yvonne Schuurbiers

op 27 Aug 2012

Langzamerhand na een jaar of 15 komen er steeds meer spirituele mensen op mijn pad! Ik ga 1x in de maand met een groep vrouwen boven de 60 mediteren, voor alles en iedereen in balans te komen en in het licht te zetten. 1x in de week reuma zwemmen iedereen is zo zorgzaam voor elkaar. Tijdens het sporten 3x in de week ontmoet ik ook weer nieuwe aardige mensen en ook tijdens de computercursussen , die ik ook al 4 jaar volg , allemaal aardig! Een heel nieuw leven , alles komt ooit een keer goed, voor iedereen!! Yvonne

Buitenbaarmoederlijke Zwangerschap
Door

Buitenbaarmoederlijke Zwangerschap

op 23 Jan 2013

hello there and thank you to your information ? I've certainly picked up something new from right here. I did then again expertise some technical points the use of this web site, since I experienced to reload the site many occasions prior to I could get it to load correctly. I have been wondering in case your web hosting is OK? No longer that I am complaining, however slow loading cases instances will very frequently impact your placement in google and can injury your high-quality ranking if ads and marketing with Adwords. Well I'm adding this RSS to my email and can glance out for a lot more of your respective fascinating content. Ensure that you update this once more soon..

bluehost promo 2010
Door

bluehost promo 2010

op 11 Feb 2013

I'm not sure exactly why but this site is loading incredibly slow for me. Is anyone else having this issue or is it a issue on my end? I'll check back later and see if the problem still exists.

Reactie plaatsen

reading

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 
gratis magazine