datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Investeren in je gezondheid is het beste dat je kunt doen
31 mei 2013 
5 min. leestijd

Investeren in je gezondheid is het beste dat je kunt doen

Inmiddels is Miss Natural in 2 jaar tijd uitgegroeid tot een succesvolle onderneming met ruim 5.000 enthousiaste leden. Zoals je weet ben ik ambitieus en ga dan ook voor nationale bekendheid. Het doel voor de komende 3 jaar is te groeien naar 100.000 leden middels promotionele campagnes en strategische samenwerkingen. Om deze groei te realiseren en de toestroom van nieuwe bezoekers aan te kunnen is, zoals je zult begrijpen, een investering nodig. Het afgelopen half jaar heb ik naar verschillende vormen van financiering gekeken en mij verdiept in de wereld van investment. Ik ben bij crowdfunding uitgekomen als de meest passende vorm voor mijn organisatie en ik nodig je uit om de projectpagina van Miss Natural die sinds vandaag online staat te bekijken, want investeren in je gezondheid is het beste dat je kunt doen!

Miss Natural op Oneplanetcrowd.nl

Via Oneplanetcrowd.nl financieren ondernemers de ontwikkeling van hun innovatieve producten en diensten met ‘crowdfunding’. Projecten op Oneplanetcrowd dragen een steentje bij aan een betere planeet; ze zijn milieuvriendelijk of hebben een sociaal-maatschappelijke meerwaarde.  Bij Oneplanetcrowd is iedereen zowel consument als potentiële investeerder, oftewel crowdfunder. Je kan namelijk al meedoen met een klein bedrag. Je investeert in een innovatie, waar je in veel gevallen als eerste klant gebruik van maakt!

Miss Natural op OnePlanetCrowd

Het voedingspatroon en de voeding in Nederland kan beter

Miss Natural is ervan overtuigd dat het voedingspatroon en de voeding in Nederland natuurlijker en gezonder kan en moet. Dit doet Miss Natural op een laagdrempelige manier, in duidelijke taal en met een frisse blik. Miss Natural doelt op nationale bekendheid en richt zich voornamelijk op vrouwen, de beslissingsnemers en aankopers in het gezin. Miss Natural zet aan tot een blijvende verandering in het voedingspatroon en laten zien dat natuurlijk leven en biologisch eten leuk is! Miss Natural leden vinden, ontmoeten en motiveren elkaar via de online community met forum, de besloten Facebook groep en live via bijeenkomsten en evenementen als de Miss Natural Awards.

Een gedreven en ambitieuze ondernemer

Oprichter Eva van Zeeland is 15 jaar actief in de fitness- en wellnessbranche en gespecialiseerd op het gebied van marketing, communicatie, conceptontwikkeling en branding. Ruim 5 jaar was zij als national marketing manager verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van 20 clubs bij ‘s werelds grootste fitnessketen Fitness First. Van 2007 – 2012 was zij eigenaar van een adviesbureau voor fitnessondernemers en een netwerk van 150 fitnessclubs. Deze bedrijven heeft zij vorige zomer succesvol weten te verkopen.

De natuurlijke levensstijl is haar passie!

Eva eet zoveel mogelijk biologisch, zonder suiker, zonder foute e-nummers, vers, uit het seizoen, is matig met vlees en zuivel, eet vis en veel noten, zaden en gezonde vetten. In 2011 deed zij de opleiding orthomoleculaire geneeskunde en in april van dat jaar richtte zij haar 2e onderneming op; Miss Natural Lifestyle. Eva is 37 jaar en een zeer gedreven en proactieve ondernemer. Haar tweeling van 3 jaar is haar grootste motivatiebron om natuurlijk te leven. Eva heeft in haar leven nog nooit een dieet gevolgd en calorieën tellen lijkt haar een erg saaie activiteit!

“Leer weer te luisteren naar wat je lichaam nodig heeft en vergroot zelf je kennis over voeding”.

Mijn persoonlijke missie

Ik breng graag mensen en kennis bij elkaar en faciliteer hierin middels een platform en community waar gelijkgestemden elkaar kunnen vinden. Persoonlijk word ik enorm enthousiast als ik mensen kan inspireren en motiveren tot een positieve verandering in hun leven, op welk gebied dan ook. Mijn missie is dan ook om met Miss Natural zoveel mogelijk mensen aan te zetten tot een blijvende verandering in hun leven waardoor ze gelukkig en positief in het leven zullen staan.

Mijn zakelijke missie

Mijn business is mijn passie en ik heb een enorme drive om met mijn tweede bedrijf een geweldige organisatie neer te zetten waarin medewerkers en vrijwilligers trots zijn dat ze er werken en leden spontaan de Miss Natural missie uitdragen en ook zelf gaan inspireren tot verandering. Daarnaast streef ik naar een winstgevende onderneming met bereik in Nederland en alle landen waarin vrouwen een vergelijkbaar etenspatroon hebben.

[vimeo]https://vimeo.com/67281566[/vimeo]

Business partners over Eva van Zeeland

“Ik ben heel blij dat Eva tegenwoordig haar overduidelijke marketing- en communicatietalent inzet voor een passie die we delen, namelijk natuurlijke gezondheid. Ze weet het onderwerp toegankelijk te maken voor een breed publiek en op zo’n manier dat de leden van de Miss Natural community ook daadwerkelijk hun levensstijl natuurlijker weten te maken met alle voordelen van dien. Ik ben er trots op dat ze enthousiast is over een aantal van onze producten en ze zelf al zeer lang gebruikt. Met goede informatie over gezonde voeding en zinvol gebruik van supplementen kan de kwaliteit van het leven aanzienlijk verbetert worden. Eva helpt mensen zeer goed op weg.”

Bolke KosterDirecteur Vitals Voedingssupplementen BV

“Eva is een onderneemster in hart en nieren. Zij weet als geen ander hoe je de klantverwachting kunt overtreffen. Daarbij houdt ze altijd zorgvuldig voor ogen dat gezondheid en vitaliteit de natuurlijke basis vormen van haar business. Ik werk al geruime tijd op een prettige manier met haar samen. Dit komt vooral door haar tomeloze enthousiasme om haar doelgroep duurzaam in balans te brengen en te houden.”

Albert SonneveltDirecteur Sonnevelt Opleidingen

“Eva is een gedreven Miss Natural die steeds creatief nadenkt en handelt om haar boodschap onder de mensen te verspreiden en er ook een zakelijk model bij zoekt om dit duurzaam te maken.”

Frank WoutersCEO Reality Bites Publishing

“It’s wonderful knowing an energetic and enthusiastic person like Eva. she is full of healthy ideas knows how to move an inspire people to live a more natural lifestyle. We sponsored her first event, participated in her 2nd Miss Natural award and would no doubt cooperate further in the near future as Eva’s Miss Natural brand is growing in popularity fast.

Joost DuisterwinkelOprichter en Eigenaar Versapers

“Eva van Zeeland heeft op gepassioneerde wijze haar visie op voeding en gezondheid gestalte gegeven in een nieuw commercieel concept.”

Yvonne Van StigtInitiator Oergezond 

“Gedreven, gepassioneerd, creatief en een echte go-getter … het zijn skills die het eerste bij mij opkomen als ik denk aan de samenwerking die we met Yogi Tea sinds enige jaren hebben met Eva en haar Miss Natural. Eva is een echte marketing tijger, en weet met haar duurzame initiatieven veel mensen te inspireren en te bewegen een gezonde en bewuste lifestyle te leiden die bij hun en deze tijd past. Met activiteiten als de Miss Natural Awards, haar online cursussen en vele blogs waarin Yogi Tea betrokken wordt, zijn voor ons van grote toegevoegde waarde en weten onze doelgroep zeer direct en feilloos te bereiken. Samenwerken met Eva loont!”

Feijo BlesgraafSales & Marketing Yogi Tea Benelux

Investeren in je gezondheid is het beste dat je kunt doen!

Alvast bedankt voor je tijd en mocht je nog mensen kennen voor wie “een investering in gezondheid” interessant kan zijn, wijs ze dan zeker even op de projectpagina van Miss Natural!

Investeer jij vandaag in gezondheid?

 

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

reading

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 
gratis magazine