datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Jouw nieuwe uitdaging: 21 dagen Groene Smoothies!
04 maart 2021 
2 min. leestijd

Jouw nieuwe uitdaging: 21 dagen Groene Smoothies!

Ik daag je uit om vaker een groene smoothie te drinken! Waarom? Groene smoothies zijn lekker, makkelijk te maken en super gezond!

Met een groene smoothie per dag krijg je in een keer heel veel voedingsstoffen binnen en begin je je dag dus met een frisse portie energie. Wat wil je nog meer?

Tijdens de Groene Smoothie Challenge van Miss Natural dagen we je dan ook uit om zelf te zien wat een dagelijkse groene smoothie voor jou kan doen, door 21 dagen lang elke dag een groene smoothie te drinken! Doe je mee?

Elke dag groene smoothies drinken

Een groene smoothie is gezond en makkelijk te maken. Bovendien is het een erg eenvoudige manier om de smaak van de groente te verbergen met zoet fruit. Groene smoothies vormen een zeer voedzame maaltijd: je hebt binnen een mum van tijd je dagelijkse portie groente en fruit binnen. En, ook niet onbelangrijk, het is ook nog eens hartstikke lekker!

Wat is de Groene Smoothie Challenge?

Tijdens de Groene Smoothie Challenge van Miss Natural dagen we je uit om 21 dagen lang elke dag een groene smoothie te drinken! Hierboven heb je genoeg redenen kunnen lezen om mee te doen, wat let je nog om je aan te melden?

Heerlijk! De lente gaat van start op zaterdag 20 maart. Maak ook een fris en gezond begin van de lente en doe mee met de Groene Smoothie Challenge! Je hoeft natuurlijk niet te wachten op 20 maart; je kunt ook nu al beginnen. Je krijgt na aanmelding van ons 21 dagen lang elke dag een e-mail met onder meer:

 • Een recept voor een groene smoothie
 • Informatie over de Groene Smoothie Challenge
 • Tips hoe je zelf het beste een groene smoothie kunt samenstellen
 • Links naar inspirerende artikelen

Inclusief Groene Smoothie e-book

Bij de 21 dagen Groene Smoothie Challenge ontvang je ook het speciale e-book met daarin;

 • 35 sap en smoothie recepten
 • boodschappenlijst per week
 • advies over blenders en slow juicers
 • alles over smoothies voorbereiden, bewaren en meenemen
 • handige drinkbekers en keukenhulpjes
 • overzicht meest bespoten groenten en fruit
 • lekkere toppings en gezonde toevoegingen

Inclusief Groene Smoothie Recepten e-book

Bij de 21 dagen Groene Smoothie Challenge ontvang je ook het speciale e-book met daarin;

 • 21 Groene Smoothie Recepten
 • 15 Bonus Recepten

Wat heb je nodig?

Om te beginnen heb je een blender, sapcentrifuge of slowjuicer nodig. En dan natuurlijk de ingrediënten voor je groene smoothies. Wanneer je je inschrijft voor de Groene Smoothie Challenge van Miss Natural, krijg je bij aanvang alvast een boodschappenlijstje voor je eerste smoothie.

Doe mee en ontdek zelf de gezondheidsvoordelen van het drinken van groene smoothies!

Je kunt je hier aanmelden >>

 

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Mascha
Door

Mascha

op 03 Mar 2014

met enige spanning (dat kan toch niet lekker zijn!?) ga ik de uitdaging aan, ik heb me aangemeld, ben benieuwd :-)

Tjitske
Door

Tjitske

op 03 Mar 2014

Vorig jaar veel smoothies gedronken, maar ik mag geen banaan meer. En dan wordt t al wel wat lastiger, vind ik. Dus ik hoop dat er ook veel recepten tussen zitten zonder banaan!

Jana
Door

Jana

op 03 Mar 2014

Ik doe graag mee, heb al enige ervaring met groene smoothies, maar moet een nieuwe blender kopen! De laatste keer kwam er rook uit mijn oude blender! Ik wil een duurzame keuze maken, maar ook niet te veel geld uitgeven. Mijn oude was loodzwaar, duur, met glazen kan, en zag er heel duurzaam uit, maar er kwam al gauw een barst in de onderkant en waarschijnlijk is er zo vocht in de motor gekomen... Met de staafmixer kan natuurlijk ook, maar dat wordt toch lang niet zo "smooth"... Wie heeft er tips?

yvonne
Door

yvonne

op 08 Mar 2014

Ik doe mee!! Ik ben absoluut niet van de groene groente smoothies, maar hoop hier recepten op te doen, die dat wat verbergen. Ik ben normaal gesproken dol op smoothies, maar dan voornamelijk de fruitsmoothies. Groetjes Yvonne

Cora van Leeuwen
Door

Cora van Leeuwen

op 02 Mar 2015

Ik ga ook meedoen. Ik zie hierboven alleen reakties van 2014, is dit een foutje of ben ik de eerste die in 2015 meedoet? In ieder geval ga ik er ook voor, ik ben Lucky member, wanneer kan ik het ebook inzien?

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 03 Mar 2015

Leuk dat je meedoet Cora! Je bent niet alleen dit jaar hoor, al meer Miss Naturals hebben zich aangemeld. Het e-book zal woensdag 18 maart beschikbaar zijn :)

Mafbo
Door

Mafbo

op 04 Mar 2015

Ik ben van plan om binnenkort een slow-juicer aan te schaffen en ben daarom erg benieuwd naar jullie advies en bevindingen hierover. Ik maak ze nu met de sapcentrifuge, maar daar heb ik veel restproduct van en ik denk dat het beter kan. En van de recepten kun je ook weer een idee mee op doen.

Monique
Door

Monique

op 06 Mar 2015

Ik zou graag mee willen doen. Maar......... ik ben al een tijdje bezig om ieder ochtend een smoothie te drinken. Ik kan er echt niet aan wennen. Ik heb een blender en probeer verschillende variaties van 1 soort groente en 2 soorten fruit. Vaak is het dik zodat ik het op moet lepelen ipv drinken. Met water vind ik de smoothie al snel niet lekker omdat de smaak dan minder is. Dat weerhoudt me om mij aan te melden. Heeft dit te maken met het feit dat ik de smoothies maak met een blende ipv een slowjuicer?

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 12 Mar 2015

Met een slowjuicer maak je puur sap en heb je dus ook geen dik sap dat je moet oplepelen zoals je het zelf al zegt. In de challenge zitten recepten voor sappen en smoothies. De keuze is aan jou!

Sasha
Door

Sasha

op 22 Mar 2021

Ik heb laatst eindelijk een nutribullit aangeschaft en ik maak nu elke dag een groene smoothie (soms een rode) klaar. Geniet er elke dag weer van!!

Fara
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading