datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Kan fertiliteitsmassage je vruchtbaarheid verbeteren?
06 november 2019 
3 min. leestijd

Kan fertiliteitsmassage je vruchtbaarheid verbeteren?

Ik was zestien toen ik hoorde dat ik moeilijk of misschien géén kinderen kon krijgen. Ik heb namelijk twee baarmoeders en twee baarmoedermonden. Er kwam later de diagnose van PCOS bij. Daardoor zou zwanger worden, heel moeilijk worden. Op de natuurlijk manier zwanger worden was uitgesloten, zeiden de artsen. Wij hebben er 8 jaar over gedaan om kinderen te krijgen. Uiteindelijk hebben we twee prachtige jongetjes gekregen, waarvan één via IVF en één via een natuurlijke zwangerschap. Ik kan me heel goed indenken dat je nu misschien denkt; jij hebt makkelijk praten met twee kinderen. Maar ik hoop dat je me gelooft dat wij een hele zware weg hebben afgelegd en dat ik periodes heb gedacht dat het niet goed zou komen. Dat ik me af heb gevraagd of ik ooit moeder zou worden. Dat gevoel is waarschijnlijk precies wat jij nu voelt.

Dankbaar en tevreden zijn

Jose aalbers 1De reis die mijn man en ik samen hebben afgelegd heeft mij gemaakt tot wie ik nu ben. Ondanks dat het zwaar was, heeft het mij bijzondere inzichten gegeven en ik heb enorm veel kennis opgedaan. Wij hebben twee kinderen mogen krijgen, waar ik iedere dag zo ontzettend dankbaar voor ben en mijn handen voor vouw. Deze periode heeft mij geleerd, dat geluk in kleine dingen zit en om dankbaar en tevreden te zijn.

Natuurlijk vruchtbaarheid

Ik ben ervan overtuigd dat ik de tweede keer spontaan zwanger ben geworden door het aanpassen van mijn mindset, voeding en leefstijl. Ik ben namelijk zelf op onderzoek uitgegaan en ben gaan investeren in het verbeteren van mijn gezondheid en natuurlijke vruchtbaarheid. Er moest meer zijn wat ik zélf kon doen. Ik heb veel boeken gelezen en goede supplementen aangeschaft. Toen ben ik ook in aanraking gekomen met fertiliteitsmassage. Vanuit deze drive is mijn praktijk ontstaan. Want ik weet heel zeker dat er veel mogelijk is wanneer je mentaal en lichamelijk fit bent. Je bent zoveel krachtiger dan jezelf denkt. Ik maak je graag bewust van deze mogelijkheden.

Wat is Fertiliteitsmassage?

Fertiliteitsmassage richt zich op het verbeteren van de doorbloeding van de baarmoeder en eierstokken. Daardoor kunnen afvalstoffen verwijderd worden. De kwaliteit van je eicellen verbetert, hormonen komen in balans en je baarmoederslijmvlies krijgt de juiste dikte. De baarmoeder wordt gestimuleerd om weer beter te bewegen. Hierdoor krijgt je vruchtbaarheid direct een enorme boost en verminder je menstruatiepijn. Daarnaast helpt het bij het loslaten van spanning in je buik en je spijsvertering. Met fertiliteitsmassage verbeter je op een natuurlijke manier je vruchtbaarheid, waardoor je sneller zwanger kunt worden. Zowel bij een natuurlijke zwangerschap als medische behandelingen zorgt de massage voor de beste omstandigheden. De slagingskans neemt daardoor toe. De behandeling is diep maar tegelijkertijd zacht en verzorgend, met aandacht voor lichamelijke maar ook emotionele disbalans. Zo helpt de behandeling je te verbinden met je lichaam, meer vertrouwen te krijgen en om emoties los te laten. De massage heeft vele fysieke voordelen. Maar één van de belangrijkste voordelen is, het je helpt om te ontspannen, het helpt je opgebouwde spanning en emoties die je vasthoudt los te laten en het zal je ondersteunen op jouw pad.

Miss Natural Talk Show

Op woensdag 6 november 2019 ging Eva van Zeeland in gesprek met José Aalbers, ervaringsdeskundige op het gebied van fertiliteit. Daarnaast is José ook fertiliteitsmassage therapeut. Het is haar missie om vrouwen, mannen en stellen te begeleiden en te coachen bij het verwezenlijken van hun droom. In haar praktijk ondersteunt en behandelt ze vrouwen met een kinderwens en/of cyclus gerelateerde klachten.

Week van de Vruchtbaarheid 4 t/m 10 november 2019

Dit artikel is ook te vinden in de Special van Miss Natural, een magazine speciaal gemaakt voor de Week van de Vruchtbaarheid! Dit gratis magazine staat vol met interessante artikelen, ervaringsverhalen, leuke weetjes en bruikbare adviezen om zelf de vruchtbaarheid te verbeteren. Onderwerpen die aanbod komen;Week-van-de-vruchtbaarheid-magazine

 • Visualiseren
 • Fertiliteitsmassage
 • Hypnotherapie
 • Mediteren
 • Voordelen van Yoga
 • Fetitliteitsyoga
 • Weetjes
 • Biologische cosmetica
 • Feestrecepten
 • Babyproof cosmetica
 • Acupunctuur
 • Ervaringsverhalen

Het magazine is hier gratis te downloaden >>

Ben jij bekend met fertiliteitsmassage? Deel jouw ervaring en inspireer anderen!

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading