datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Kom naar het Avondcollege van Eva van Zeeland in Eindhoven
19 maart 2014 
1 min. leestijd

Kom naar het Avondcollege van Eva van Zeeland in Eindhoven

Op woensdagavond 19 maart geeft Miss Natural Eva van Zeeland een avondcollege bij Stad van Morgen in Eindhoven. Stad van Morgen is een ondernemend burgerschap in coöperatief verband voor duurzame menselijkheid. Eva ondersteunt dit initiatief natuurlijk van harte en deelt deze avond dan ook graag haar kennis over natuurlijke voeding.

Vanavond is het 2e avondcollege van een serie van 20 over de praktische invulling van bewustzijn over verduurzaming en duurzame menselijke vooruitgang. Het thema van deze avond is ‘Onze voeding en suikerverslaving’.

Avondcolleges van Stad van Morgen

Elk avondcollege staat op zichzelf maar om het geheel te overzien is het aan te raden om de serie zoveel mogelijk te volgen. De colleges staan onder leiding van Jean-Paul Close met steun van Nicolette Meeder. Telkens worden gastdocenten uitgenodigd die een concreet voorbeeld vertegenwoordigen van inspiratie en doe-gerichtheid.

Onze voeding en suikerverslaving

Eva van Zeeland heeft een passie voor alles omtrent de natuurlijke levensstijl en deed haar kennis op tijdens jarenlange ervaring in de fitness branche, en de opleiding orthomoleculaire geneeskunde. Na haar werk in de fitness branche is Eva zich volledig gaan richten op voeding met Miss Natural Lifestyle, waarin ze wederom al haar communicatieve talenten kwijt kan, maar ook steeds meer blijft leren over natuurlijke voeding.

Tijdens het avondcollege zal Eva dieper in gaan op onze voeding en suikerverslaving. Ze gaat in op voeding in zijn algemeenheid, hoe het bewust en onbewust gemanipuleerd wordt en wat voor maatregelen wij er zelf in kunnen nemen. Ook wordt er verteld over suikers en welke producten (soms zelfs verborgen) suikers bevatten en onze drang naar suiker hoog houden. Tijdens het avondcollege is er genoeg ruimte voor vragen en discussie. Je kunt je hier aanmelden.

Kom jij naar het avondcollege van Eva van Zeeland?

Handtekening-Miss-Natural

 

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Jean-Paul Close
Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 21 Mar 2014

Bedankt! Was een interessante avond en ik ben graag onderdeel van deze movement :)

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading