10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Kom naar het Avondcollege van Eva van Zeeland in Eindhoven
19 maart 2014 
1 min. leestijd

Kom naar het Avondcollege van Eva van Zeeland in Eindhoven

Op woensdagavond 19 maart geeft Miss Natural Eva van Zeeland een avondcollege bij Stad van Morgen in Eindhoven. Stad van Morgen is een ondernemend burgerschap in coöperatief verband voor duurzame menselijkheid. Eva ondersteunt dit initiatief natuurlijk van harte en deelt deze avond dan ook graag haar kennis over natuurlijke voeding.

Vanavond is het 2e avondcollege van een serie van 20 over de praktische invulling van bewustzijn over verduurzaming en duurzame menselijke vooruitgang. Het thema van deze avond is ‘Onze voeding en suikerverslaving’.

Avondcolleges van Stad van Morgen

Elk avondcollege staat op zichzelf maar om het geheel te overzien is het aan te raden om de serie zoveel mogelijk te volgen. De colleges staan onder leiding van Jean-Paul Close met steun van Nicolette Meeder. Telkens worden gastdocenten uitgenodigd die een concreet voorbeeld vertegenwoordigen van inspiratie en doe-gerichtheid.

Onze voeding en suikerverslaving

Eva van Zeeland heeft een passie voor alles omtrent de natuurlijke levensstijl en deed haar kennis op tijdens jarenlange ervaring in de fitness branche, en de opleiding orthomoleculaire geneeskunde. Na haar werk in de fitness branche is Eva zich volledig gaan richten op voeding met Miss Natural Lifestyle, waarin ze wederom al haar communicatieve talenten kwijt kan, maar ook steeds meer blijft leren over natuurlijke voeding.

Tijdens het avondcollege zal Eva dieper in gaan op onze voeding en suikerverslaving. Ze gaat in op voeding in zijn algemeenheid, hoe het bewust en onbewust gemanipuleerd wordt en wat voor maatregelen wij er zelf in kunnen nemen. Ook wordt er verteld over suikers en welke producten (soms zelfs verborgen) suikers bevatten en onze drang naar suiker hoog houden. Tijdens het avondcollege is er genoeg ruimte voor vragen en discussie. Je kunt je hier aanmelden.

Kom jij naar het avondcollege van Eva van Zeeland?

Handtekening-Miss-Natural

 

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Jean-Paul Close
Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 21 Mar 2014

Bedankt! Was een interessante avond en ik ben graag onderdeel van deze movement :)

Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.