datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Een intentie zetten middels een kristalgrid
29 december 2021 
3 min. leestijd

Een intentie zetten middels een kristalgrid

Afgelopen week heb ik een ontzettend bijzondere workshop mogen volgen. Iets wat al enige tijd mijn aandacht trok maar het was er nog niet van gekomen. Ik ben een kristalgrid workshop gaan volgen! Al jaren word ik aangetrokken door kristallen, ik ben in de ban van hun mooie kleuren en hun werking. En ieder jaar zet ik voor mezelf aan het einde van het jaar maar soms ook wel eens gedurende het jaar als ik wat soul searching doe, een intentie. Deze schrijf ik op, leg ik tussen mijn kristallen en vervolgens ben ik ermee bezig, soms pak ik het briefje als reminder, en soms vergeet ik het. Als ik het vergeet en toch later het papiertje in handen krijg dan heb ik toch altijd mijn doel bereikt, grappig genoeg! Een goede vriendin van mij die een edelstenen winkel aan huis heeft en ook in eigen atelier orgonite sieraden en piramides maakt is begonnen met deze workshop te geven.


Wat is een kristal grid?

Een Crystal Healing Grid is een raster waarop kristallen op een geometrische manier kunnen worden neergelegd. Bijvoorbeeld in de kubus van Metatron,  flower of life, davidster etc.  Als we het hebben over een ‘kristal grid’ dan hebben we het over het bewust en met aandacht plaatsen van kristallen op een specifieke plek.  Dit kristal grid maak je helemaal voor jezelf met een intentie en geef je een mooi plekje ergens in huis. Dit om je te herinneren welke intentie je hebt gezet zodat je de energie dagelijks kan voelen, of ermee kan mediteren. Een kristalgrid kan ook als doel hebben om je huis te beschermen tegen negatieve of zware energie of het zuiver houden van de ruimte. Maar je kan hem ook maken met een doel die jij voor jezelf voor ogen hebt. Bijvoorbeeld een betere gezondheid, meer energie,  overvloed, meer van jezelf houden of welke intentie dan ook op dat moment bij jou past.


Intentie grid om een specifieke intentie kracht te geven

Aan het begin van de workshop starten we met een korte en hele fijne meditatie om helemaal tot onszelf te komen. Om even de fijne ruimte (de winkel vol met prachtige kristallen en orgonites) tot ons te nemen, en de heerlijke energie die daar hangt te voelen.  Vervolgens zijn we in onszelf gekeerd om na te denken over de intentie de we voor onszelf willen gaan zetten. En vanuit die intentie de geometrische vorm te kiezen die erbij past waarop de kristallen gelegd zullen worden. De gekozen intentie hebben we op een briefje geschreven. Deze word aan het einde van de workshop als de grid klaar is erachter geplaatst.  Het bijzondere aan deze kristalgrid is dat hij niet op een stukje hout word gemaakt maar op een linnen doek die vervolgens in een passe-partout lijst word geplaatst. Deze kun je dan vervolgens in huis ergens ophangen, neerzetten, bijvoorbeeld bij je altaar.

 Een intentie grid is een manier om een specifieke intentie kracht mee te geven. Je kunt geen fouten maken in het bouwen van grids. Hoe vaker je het doet en hoe meer je durft te spelen, experimenteren en zelf ervaren wat er gebeurt hoe handiger je er in wordt. Het is de bedoeling dat je tijdens het maken van het grid helemaal in jezelf keert, uit je hoofd en in je hart. En op basis van je gevoel de kristallen kiest die bij je intentie.  Hieronder het resultaat van mijn grid, toen deze net klaar was en nog in de passe partout lijst moest:

intentie grid


Liefde als basis van mijn grid

Het intentie grid wat ik voor mezelf heb gemaakt heeft de intentie liefde mee gekregen. Ik heb met aandacht de kristallen uitgekozen waar mijn oog op viel met in gedachten het doel liefde voor mezelf en mijn dierbaren te vergroten. Omdat liefde hetgene is wat we nu allemaal nodig hebben om deze turbulente tijden te doorstaan naar The Great Awakening.  Ik heb gekozen voor turqouise, bergkristal, calcedoon, opaliet, andes opaal en nog een aantal andere krachtige kristallen die mij riepen om gebruikt te worden. Dit grid geeft mij werkelijk een steun in de rug. Het maken er van was al helend maar ik voelde ook de kracht er van als ik er langs liep of even mee mediteer. En zo kun je met elke intentie (nieuwe woning of baan aantrekken, eigenschappen in jezelf bevorderen, heling of loslaten) een grid maken om dát te versterken waar jij je intentie op zet.


Werk jij al met kristallen?

Over de schrijver
Mijn naam is Catherina Carvalho, ik ben natuurgeneeskundig therapeut, kinesiologie en kindervoedingscoach. Mijn missie is om jou te helpen transformeren naar de beste versie van jezelf! Met gezonde voeding, suppletie, accupressuur middels Touch for Health en leefstijladviezen je zelfhelend vermogen activeren en je innerlijke kracht (terug) te vinden. Online via Zoom of offline in mijn praktijk aan huis. Bekijk mijn tarieven en mogelijkheden op www.catherinacarvalho.nl en voor jou kinderen op www.gezondmetkids.nl.Ik werk tevens met EMB bloedtest voor zowel volwassenen als kinderen. Met deze energetische bloedtest kan ik intoleranties, tekorten en onbalansen in je lichaam opsporen en kunnen we die samen gericht aanpakken.www.catherinacarvalho.nl www.gezondmetkids.nl info@catherinacarvalho.nl
Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 29 Dec 2021

Wat een mooie grid heb je gemaakt! Dat inspireert mij om er ook een te gaan maken!

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading