10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Kun je zwanger door Hypnotherapie?
08 november 2019 
5 min. leestijd

Kun je zwanger door Hypnotherapie?

Op vrijdag 8 november ging Eva van Zeeland in gesprek met  Lilian Kruse, hierbij gaan ze het hebben over Hypnotherapie: het beroep van Lilian. Ze helpt vrouwen die al heel lang zwanger willen worden, te vertrouwen op hun lichaam en de toekomst, onbewuste blokkades op te lossen en hun cyclus en hormoonhuishouding verbeteren, zodat hun kans op een succesvolle zwangerschap toeneemt.

Probeer jij al heel lang zwanger te worden? Ben je al jaren verder en blijkt het moeizaam en heb je veel tegenslagen? Een positieve en juiste mindset is dan enorm belangrijk.

“Ik sta open voor een zwangerschap en ik vertrouw op mijn lichaam”,
zei een wensmoeder deze week tegen mij.

Al 6 jaar zegt zij tegen zichzelf dat ze probeert zwanger te worden. Dat is erg anti-hypnotisch. Voor mij is dat gelijk duidelijk, toch gebruiken we het massaal. Iets proberen.

Wat PROBEREN nou echt betekent

Zoals Lucia Rijker bij Dreamschool, ik ben groot fan, maar dat terzijde. Probeer maar eens die appel te pakken. Nee, niet echt de appel pakken. PROBEER de appel te pakken. Dan wil je hem wel pakken, maar je doet het niet. Want als je het echt zou doen, zeg of denk je: ‘Ik pak de appel.’ of ‘Ik ga de appel pakken,’ en niet ‘Ik ga proberen de appel te pakken.’ Heel logisch toch?

Je kent ook vast wel mensen die ‘proberen’ af te vallen, of ‘proberen’ te stoppen met roken. Dat ‘proberen’ ze vele malen, maar het lukt uiteindelijk niet. Ze zeggen dan vaak, een beetje twijfelachtig, dat ze het weer gaan proberen, dat ze hopen dat het de volgende keer lukt. Die keer proberen ze iets anders, of ze probeerde dezelfde manier die al vele malen faalde. “Steeds hetzelfde doen en andere resultaten verwachten, is dat de definitie van waanzin volgens Albert Einstein. Steeds hetzelfde ‘proberen’ en andere resultaten verwachten, is zowaar nog erger.” – Lilian Kruse

Mijn advies aan alle vrouwen die succesvol zwanger willen worden en ook aan degene die echt willen afvallen of willen stoppen met roken. Zeg concreet wat je wil DOEN. Stuur duidelijke en directieve taal naar je onbewuste mind. Zeg bijvoorbeeld; “Ik sta open voor een gezonde zwangerschap” of “Ik ben moeder in mijn hart, en mijn baby komt op het juiste moment”. Formuleer die zin altijd positief en in de tegenwoordige tijd.

Het is de wet van de aantrekkingskracht.

Nu moet ik ook gelijk aan een ander doel denken, wat wij vrouwen ons zelf stellen zo’n 10 tot 15 jaar lang voordat we zwanger willen worden. Het doel van niet zwanger worden… Ja, want als we nog studeren en wanneer de timing en omstandigheden nog niet juist zijn, willen we nog niet zwanger worden. Maandelijks zijn we opgelucht als we ongesteld worden. En op het moment dat we beslissen dat we wel zwanger willen worden, heeft je mind soms even tijd nodig om dat 15 jaar lang ingeprente doel om te zetten. Soms gaat daar even een jaar over heen.

Maar na dat jaar verandert bij veel vrouwen het optimistische ‘Ik wil zwanger worden.’ in ‘Misschien zal ik nooit zwanger worden.’ of ‘Wat is er mis met mijn lichaam?’ en ‘Iedereen kan zwanger worden, behalve ik…’ Tja dat zijn geen positieve doelen die je na wil jagen.

Maar hoe dan wel Lilian?

Nou, zoals beschreven, blijf je doel positief formuleren. Of je het gelooft of niet. Zeg dit dan 3 weken lang 20 keer per dag tegen jezelf: “Ik ga zwanger worden en ik vertrouw op mijn lichaam.” Spreek jouw affirmatie het liefst hardop uit. Wellicht in de auto naar je werk. Toch kun je soms wel wat hulp gebruiken bij positieve mindset en vruchtbaarheid. Dan heb ik de perfecte audio voor je. Mijn Hypnofertility audio’s helpen je ontspannen en jouw kans op een zwangerschap verhogen.

BeeMom is een praktijk voor hypnotherapie, gespecialiseerd in vruchtbaarheid. Ik help vrouwen die al heel lang zwanger willen worden, te vertrouwen op hun lichaam en de toekomst, onbewuste blokkades op te lossen en hun cyclus en hormoonhuishouding verbeteren, zodat hun kans op een succesvolle zwangerschap toeneemt.

Hypnofertility is een techniek, die in Amerika en andere landen al meer dan 20 jaar bestaat en zeer populair is. Per toeval ontdekte ik deze methode, nou ja toeval, ik denk dat het zo had moeten zijn. Ik begon er boeken over te lezen en ik dacht gelijk, ‘Wow, dit is het mooiste geschenk wat ik een vrouw kan geven.’ Toen ik van grondlegster Lynsi Eastburn 1 op 1 training kreeg, hoorde ik dat ik de eerste Nederlandse was die zij opleidde. Mijn verbazing was groot, want in 2006 was er al wetenschapelijk onderzoek gepubliceerd dat aantoonde dat Hypnofertility audio’s de kans op een zwangerschap verdubbelen.

Waarom had nog niemand in Nederland dit opgepakt?

Het antwoord zit denk ik in de Nederlandse nuchterheid, wat ik als geen ander begrijp. Want ik ben zelf down to earth en kritisch aangelegd. Een aantal jaar geleden veegde ik nog een doorverwijzing van een MDL-arts naar een hypnotherapeut van tafel. ‘Veel te zweverig voor mij’, dacht ik toen. Maar in een persoonlijke zoektocht kwam ik via mindfulness en NLP toch bij hypnose terecht. En ging er een wereld voor mij open.

Hypnotherapie creëert zeer sterke en snelle transformaties. Ik ben nu helemaal om. Wil je weten wat er voor jou mogelijk is met hypnotherapie? Neem gerust contact met mij op, de eerste skypesessie met 3 waardevolle tips is helemaal gratis.

beemomvisitekaartje

 

Lilian Kruse
www.Beemom.nl
lilian@beemom.nl
06 38 75 27 67

 

 

Magazine Week van de Vruchtbaarheid

Dit artikel is ook te vinden in de Special van Miss Natural, een magazine speciaal gemaakt voor de Week van de Vruchtbaarheid! Dit gratis magazine staat vol met interessante artikelen, ervaringsverhalen, leuke weetjes en bruikbare adviezen om zelf de vruchtbaarheid te verbeteren.

Onderwerpen die aanbod komen;

 • VisualiserenWeek-van-de-vruchtbaarheid-magazine
 • Fertiliteitsmassage
 • Hypnotherapie
 • Mediteren
 • Voordelen van Yoga
 • Fetitliteitsyoga
 • Weetjes
 • Biologische cosmetica
 • Feestrecepten
 • Babyproof cosmetica
 • Acupunctuur
 • Ervaringsverhalen

Het magazine is hier gratis te downloaden >>

Ben jij bekend met hypnofertiliteit? Deel jouw ervaring en inspireer anderen!

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.