Omdat hij de chili in je soep is. Zij jou buikpijn van het lachen bezorgt. Of omdat je blij bent dat het kacheltje in je bed iedere nacht je ijsklompjes weer ontdooit. De mensen om je heen maken het leven leuk, maar dat zeggen we eigenlijk veel te weinig.
Lovechock wil inspireren om die boodschap wat vaker te delen en steekt daarom een Loveletter in de verpakking van de repen. Een briefje met liefdevolle, grappige teksten, waarop alleen nog aangekruist hoeft te worden wat van toepassing is op degene om wie je geeft. Opgevouwen past de Loveletter precies in de verpakking van een Lovechock reep. Een klein gebaar waar iedereen blij van wordt. En omdat het bijna Valentijnsdag is mag Miss Natural 10 heerlijke Lovechock repen mét Loveletter weggeven aan haar leden!
Bevlogen boodschap
Gewoon even iets liefs tegen iemand zeggen, we doen het eigenlijk te weinig. In de drukte van alledag vergeten we om de mensen om ons heen te vertellen hoeveel ze voor ons betekenen. Lovechock wil iedereen aanmoedigen om vaker zomaar iets liefs te zeggen en geeft zelf een duwtje in de goede richting met de Loveletter. Een grappig, maar vooral lief briefje dat in de verpakking van de repen zit.
In de Loveletter staan verschillende liefdevolle boodschappen die de gever van de reep kan aankruisen. Daarnaast is er ruimte voor een persoonlijk berichtje. Een eenvoudige manier om te delen wat écht belangrijk is en waarmee Lovechock een trend hoopt te zetten. Spreek het uit en spread happiness inside!
Liefde in een Lovechock reep
Als de Loveletter het hart van de ontvanger niet verwarmt, dan doet de chocolade dat wel. Lovechock repen doen namelijk écht iets met je. Doordat Lovechock de cacaobonen niet brandt maar koud maalt, is deze chocola een natuurlijke bron van flavonoïden.
Cacao bevat bijvoorbeeld triptofaan (stressverlagend en zorgt voor een vrolijk gevoel) en fenyletylamine, dat een opgewonden en aantrekkelijk gevoel geeft. Lovechock is vrij van melk, soya en gluten en wordt gezoet met kokosbloemnectar, dat laag glycemisch is en de bloedsuikerspiegel stabiel houdt.
Ook de ingrediënten van de verschillende varianten bevatten voedzame stoffen als flavonoïden, vitaminen, mineralen en vezels. De chocoladerepen zijn verkrijgbaar in zes smaken: Pure & Nibs, Almond & Fig, Goji & Orange, Mulberry & Vanilla, Pineapple & Inca en Cherry & Chili.
Win een Lovechock reep mét Loveletter
Omdat het bijna Valentijnsdag is mag Miss Natural maar liefst 10 Lovechock Cherry & Chili repen met mét Loveletter weggeven aan haar leden! Wat moet je hiervoor doen? Laat in een reactie onderaan dit artikel weten wie jij zo’n lekkere reep met een lief briefje zou willen geven en waarom.
Op Valentijnsdag, 14 februari 2014 worden de winnaars bekend gemaakt. Let op: om kans te maken op deze prijs, dien je lid te zijn van Miss Natural. Je kunt je hier of bovenaan de site gratis aanmelden!
Aan wie wil jij een Lovechock reep met Loveletter geven en waarom?
De 10 winnaars zijn geworden:
Manissa, Cecile, Charlotte van B., Lydia, Tanya, Petra K., Nesria, Pandora, Myrthe en Dewi. Gefeliciteerd! Jullie krijgen een Lovechock reep mét Loveletter thuisgestuurd. Graag jullie adresgegevens sturen via het contactformulier van Miss Natural.
Daisy
op 05 Feb 2014Janneke
op 05 Feb 2014Manissa
op 05 Feb 2014eva
op 05 Feb 2014Karin
op 05 Feb 2014Marielle
op 05 Feb 2014Cecile
op 05 Feb 2014Anne
op 05 Feb 2014Charlotte van Bavel
op 05 Feb 2014Lydia
op 05 Feb 2014Tanya
op 05 Feb 2014Anita H.
op 05 Feb 2014Petra Krommenhoek
op 05 Feb 2014Nesria
op 05 Feb 2014marlies
op 06 Feb 2014Brita
op 06 Feb 2014Angeline
op 07 Feb 2014BoukjeBarbara
op 07 Feb 2014elsanne
op 07 Feb 2014Ingrid
op 10 Feb 2014Pandora
op 10 Feb 2014Myrthe
op 10 Feb 2014Marielle
op 10 Feb 2014Dewi
op 10 Feb 2014Miranda
op 10 Feb 2014Eefje Wichers
op 10 Feb 2014Mascha
op 10 Feb 2014Ria
op 10 Feb 2014Elize
op 10 Feb 2014Tessa
op 10 Feb 2014anny
op 10 Feb 2014marijke
op 10 Feb 2014Gerda
op 10 Feb 2014Daisy
op 10 Feb 2014Tjitske
op 11 Feb 2014Britt
op 11 Feb 2014Inge
op 11 Feb 2014Sytske Barkhuis
op 11 Feb 2014carla
op 14 Feb 2014Stephanie
op 17 Feb 2014