datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Laat je hart spreken met Lovechock
05 februari 2014 
2 min. leestijd

Laat je hart spreken met Lovechock

Omdat hij de chili in je soep is. Zij jou buikpijn van het lachen bezorgt. Of omdat je blij bent dat het kacheltje in je bed iedere nacht je ijsklompjes weer ontdooit. De mensen om je heen maken het leven leuk, maar dat zeggen we eigenlijk veel te weinig.

Lovechock wil inspireren om die boodschap wat vaker te delen en steekt daarom een Loveletter in de verpakking van de repen. Een briefje met liefdevolle, grappige teksten, waarop alleen nog aangekruist hoeft te worden wat van toepassing is op degene om wie je geeft. Opgevouwen past de Loveletter precies in de verpakking van een Lovechock reep. Een klein gebaar waar iedereen blij van wordt. En omdat het bijna Valentijnsdag is mag Miss Natural 10 heerlijke Lovechock repen mét Loveletter weggeven aan haar leden!

Bevlogen boodschap

Gewoon even iets liefs tegen iemand zeggen, we doen het eigenlijk te weinig. In de drukte van alledag vergeten we om de mensen om ons heen te vertellen hoeveel ze voor ons betekenen. Lovechock wil iedereen aanmoedigen om vaker zomaar iets liefs te zeggen en geeft zelf een duwtje in de goede richting met de Loveletter. Een grappig, maar vooral lief briefje dat in de verpakking van de repen zit.

In de Loveletter staan verschillende liefdevolle boodschappen die de gever van de reep kan aankruisen. Daarnaast is er ruimte voor een persoonlijk berichtje. Een eenvoudige manier om te delen wat écht belangrijk is en waarmee Lovechock een trend hoopt te zetten. Spreek het uit en spread happiness inside!

Liefde in een Lovechock reep

Als de Loveletter het hart van de ontvanger niet verwarmt, dan doet de chocolade dat wel. Lovechock repen doen namelijk écht iets met je. Doordat Lovechock de cacaobonen niet brandt maar koud maalt, is deze chocola een natuurlijke bron van flavonoïden.

Cacao bevat bijvoorbeeld triptofaan (stressverlagend en zorgt voor een vrolijk gevoel) en fenyletylamine, dat een opgewonden en aantrekkelijk gevoel geeft. Lovechock is vrij van melk, soya en gluten en wordt gezoet met kokosbloemnectar, dat laag glycemisch is en de bloedsuikerspiegel stabiel houdt.

Ook de ingrediënten van de verschillende varianten bevatten voedzame stoffen als flavonoïden, vitaminen, mineralen en vezels. De chocoladerepen zijn verkrijgbaar in zes smaken: Pure & Nibs, Almond & Fig, Goji & Orange, Mulberry & Vanilla, Pineapple & Inca en Cherry & Chili.

Win een Lovechock reep mét Loveletter

Omdat het bijna Valentijnsdag is mag Miss Natural maar liefst 10 Lovechock Cherry & Chili repen met mét Loveletter weggeven aan haar leden! Wat moet je hiervoor doen? Laat in een reactie onderaan dit artikel weten wie jij zo’n lekkere reep met een lief briefje zou willen geven en waarom.

Op Valentijnsdag, 14 februari 2014 worden de winnaars bekend gemaakt. Let op: om kans te maken op deze prijs, dien je lid te zijn van Miss Natural. Je kunt je hier of bovenaan de site gratis aanmelden!

Aan wie wil jij een Lovechock reep met Loveletter geven en waarom?

De 10 winnaars zijn geworden:

Manissa, Cecile, Charlotte van B., Lydia, Tanya, Petra K., Nesria, Pandora, Myrthe en Dewi. Gefeliciteerd! Jullie krijgen een Lovechock reep mét Loveletter thuisgestuurd. Graag jullie adresgegevens sturen via het contactformulier van Miss Natural.

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Daisy
Door

Daisy

op 05 Feb 2014

Hé, dat is toevallig. Ik heb mijzelf gister voor het eerst op een Lovechock reep getrakteerd. Ik kan in ieder geval de Mulberry & Vanilla aanbevelen :)

Janneke
Door

Janneke

op 05 Feb 2014

Dat is heel makkelijk, die reep moet gewoon naar Walter!! Dat is de liefste man op aarde, en ik heb het geluk dat hij mijn man is.

Manissa
Door

Manissa

op 05 Feb 2014

Ik geef m graag aan mijn vriend; we doen eigenlijk nooit wat aan Valentijnsdag omdat het zo commercieel is. Ik geef hem meestal dan expres een superfout kitchie cadeau :) nu verdient hij wel een mooi lief en eerlijk cadeautje dacht ik zo! Superleuk idee!

eva
Door

eva

op 05 Feb 2014

Omdat ik helemaal niet tegen suiker kan, is deze reep een hele fijne traktatie af en toe. Deze nieuwe smaak heb ik nog niet uitgeprobeerd!

Karin
Door

Karin

op 05 Feb 2014

Aan m'n man omdat we volgende week 12 1/2 jaar getrouwd zijn! :-)

Marielle
Door

Marielle

op 05 Feb 2014

Ik zou een Loveshock aan mijn vriend Stefan willen geven. Al lange tijd ben ik bewust bezig met voeding. Hij gaat hier niet helemaal in mee, wat ik ook niet van hem verlang. Maar hij steunt mij wel en hij kookt met regelmaat gezonde gerechten voor mij. Ik wil hem graag bedanken dat hij mij hierin steunt! <3

Cecile
Door

Cecile

op 05 Feb 2014

Wow... Lovechock! Ik ben altijd in shock erna.. Zo lekker! Ik zou 'm geven aan mijn man, die me in alles bijstaat. Mijn rots in de branding! Alhoewel.. geven, ik denk dat 't delen wordt ;)

Anne
Door

Anne

op 05 Feb 2014

aan mijn lieve schat als hij hem met mij deelt tenminste haha.

Charlotte van Bavel
Door

Charlotte van Bavel

op 05 Feb 2014

Ik wil de Lovechock reep met Loveletter geven aan mijn vriend Sander. Omdat we samen een maand lang suikervrij gegeten hebben. Het idee van mij kwam, maar hij mij uiteindelijk moest helpen met het afkicken! ;-) We zijn alle bij ook een paar kilo's kwijt en omdat we ons nu zo kiplekker voelen, daar ook mee doorgaan! Nu gaat het vanzelf en daar ben ik zo blij mee! Hij verdiend echt zo'n lekker reep chocolaaaa!!!

Lydia
Door

Lydia

op 05 Feb 2014

Deze reep is goddelijk! en ik zou deze graag geven aan mijn "nieuwe" vriendin! we hebben elkaar ontmoet in de sportschool, beide actief met sporten en gezond eten. Samen zoeken we een weg zonder suiker en met superfoods. Met haar is deze manier van leven super !

Tanya
Door

Tanya

op 05 Feb 2014

Voor mijn liefste Ivo omdat hij mijn gezonde leefstijl steunt ondanks een tegensputterende omgeving die dat erg lastig vindt!! Daarom voor hem een LOVEchock omdat gerzond ook erg lekker kan zijn :)

Anita H.
Door

Anita H.

op 05 Feb 2014

Pittige reep, die Lovechock Cherry & Chili. Ik hou er wel van, al is het niet mijn favoriet (dat is namelijk de Pure Nibs). Voor mij is dit wel de absolute nummer 1 onder de chocolademerken. En dat wil ik best uitdragen aan alle mensen om mij heen. Helemaal los van valentijnsdag dus eigenlijk. Maar ik denk in het bijzonder aan ex-collega Nicole. Omdat ik haar bijzonder graag mag, maar ook omdat we het over deze chocolade hebben gehad onlangs. Zij is ook erg bezig met gezonde voeding en wilde dit merk wel eens uitproberen. Ik ben er echter vrij zeker van dat dat nog niet is gebeurd.

Petra Krommenhoek
Door

Petra Krommenhoek

op 05 Feb 2014

Ik zou de Lovechock graag aan mijn buurvrouwtje geven met een lieve boodschap erbij, want zij heeft mij en mijn man altijd gesteund toen het moeilijk liep in ons huwelijk en zij heeft nooit mij of mijn man be of veroordeeld over de dingen die wij niet zo best deden. Wij waren beide welkom om ons verhaal te doen, hart te luchten of er gewoon eventjes uit te zijn als dit nodig was..voor een bak koffie...Zij verdiend deze heerlijk chocolade...

Nesria
Door

Nesria

op 05 Feb 2014

Ik wil de Lovechock reep met Loveletter geven aan mijn lieve dochter geven. Zij is nog maar 9, ze snoept uitsluitend in het weekend en dan één keer in de avond. Verder voegt geen suiker toe aan haar ontbijt granen. Ze vindt mijn suikervrije gerechten heerlijk. Havermout met appel, nootjes en melk is favoriet. Laatst zei ze, mam, ik vind je suikerdieet echt super lekker. Ik ben blij dat zo'n jonge dame een goede indruk krijgt van de dieet van haar moeder. Daar ben ik trots op.

marlies
Door

marlies

op 06 Feb 2014

Ik zou deze reep graag aan mijn allerliefste schat geven die op valentijn eindelijk na 6,5 week terug komt uit Nieuw Zeeland.

Brita
Door

Brita

op 06 Feb 2014

Ik zou de reep aan mijn nichtje willen geven. Samen zijn wij bezig om gezonder en verantwoorder te leven. Het gaat de goede kant op en de reep past hier prima bij.

Angeline
Door

Angeline

op 07 Feb 2014

Ik ben een chocoladefreak. Tegelijkertijd ook een erg bewuste eter. Mijn man ziet het vanaf de zijlijn met lede ogen aan. Hij is een bourgondische suiker eter. Beetje bij beetje probeer ik hem er van te overtuigen dat het suikervrij/bewust eten en leven echt geen beperking is. Hij schrikt echter telkens als hij mijn berg groentevoorraad ziet. Pure chocolade lust hij ook niet. Toch wil ik hem graag verrassen met iets waarvan ik zeker weet dat hij het wel lust. Juist door er een valentijnsbriefje bij te doen tezamen met het verstrekken op valentijnsdag, zorgt er voor dat hij er niet omheen kan. Fingers crossed.

BoukjeBarbara
Door

BoukjeBarbara

op 07 Feb 2014

Voor mijn lief, een hartedief. Lief van mijn tijd want ook al heb ik soms spijt, hij is altijd mijn verblijf.

elsanne
Door

elsanne

op 07 Feb 2014

ik zou hem graag aan mijn moeder geven, want ze is dol op die repen en heeft echt wel iets lekkers verdiendt, omdat ze altijd haar uiterste best doet om ons gezond op te voeden

Ingrid
Door

Ingrid

op 10 Feb 2014

Ik zou graag een reep geven aan een vriend van mij. Gewoon omdat het zo leuk is dat hij in mijn leven is.

Pandora
Door

Pandora

op 10 Feb 2014

Ik zou er eentje willen geven aan mijn Lieve vriend, omdat hij altijd voor me klaar staat. Zelfs al hebben we het nu wat moeilijk, hij is er altijd voor me. En omdat hij mij zo steunt, wil ik graag wat teruggeven :)

Myrthe
Door

Myrthe

op 10 Feb 2014

Ik zou de lovechock aan mijn moeder geven omdat zij, zonder man in haar leven, toch heel veel liefde in haar leven heeft! Liefde voor vrienden, gezond eten, zichzelf en voor mij. Vooral de liefde voor zichzelf is lange tijd niet zo geweest en af en toe is dat nog een beetje moeilijk. Maar als ze dan een stukje van de lovechock neemt dan kan ze de liefde voor zichzelf weer ervaren!

Marielle
Door

Marielle

op 10 Feb 2014

Zonder twijfel aan mijn lieve zusje!! Gewoon om wie ze is!

Dewi
Door

Dewi

op 10 Feb 2014

Aan mijn vriend, papa van mijn kindjes en mijn beste (superfood) maatje Otti. Sinds een paar maanden zijn we op de gezonde tour (groene smoohies, superfoods etc...) en steunen wij elkaar hierin. Onze omgeving vind ons maar 'raar' dat we zo bewust en gezond aan het eten zijn. Normaliter vertop ik altijd de cacao repen omdat hij deze zo verslint. Maar omdat hij mn allesie is mag hij deze reep legaal op eten en dan kan ik gelijk even checken of hij de liefde die door zijn maag gaat ook met mij wilt delen :-P

Miranda
Door

Miranda

op 10 Feb 2014

Deze wil ik graag aan mijn geliefde te geven. Geen bloemen maar deze heerlijke reep! Is weer iets anders en verwacht niemand:D:D

Eefje Wichers
Door

Eefje Wichers

op 10 Feb 2014

Ik zou deze heerlijke Lovechoc reep aan mijn liefste en beste vriendinnetje geven; die door al haar allergieen steeds minder mag en kan eten...chocola is iets wat ook niet meer mag en daar is ze nog wel zo dol op; deze Lovechoc reep zal een extra fijn cadeautje zijn waar ze optimaal van zal gaan genieten; want deze reep mag ze tenminste wel :):)

Mascha
Door

Mascha

op 10 Feb 2014

mijn Lovechock is voor mijn zus, de liefste zus die je je wensen kan en die best wel een beetje extra liefde kan gebruiken in haar drukke leven met een jong gezin en een baan! Lieve zus, ik hou van je! X

Ria
Door

Ria

op 10 Feb 2014

Ik zou de lovechoke delen met mijn lief. Want het is feest voor beide. En wat is er nou mooier dan een fijn moment delen onder het genot van lovechoke.

Elize
Door

Elize

op 10 Feb 2014

Aan mijn lieve opa en oma! (83 & 78) Omdat ik super trots op hun ben dat ze zo gezond mogelijk eten door al mijn tips!! Ik heb een hele hippe opa en oma want hun geloven namelijk niét in de voedingsindustrie en zou ik ze graag willen verassen met een nieuwe superfood; de LOVECHOCK! (waarvan ik stiekem een hapje neem natuurlijk ;-)

Tessa
Door

Tessa

op 10 Feb 2014

Mijn man verdient echt zo'n heerlijke reep. Hij is dol op chocola maar ik ook dus meestal grijpt hij mis. Deze reep is helemaal voor hem alleen omdat ik zoveel van hem hou.

anny
Door

anny

op 10 Feb 2014

Ik zou de lovechock reep aan mijn lieve zoon van acht willen geven. Vorige week kwam hij met een heel mooi rapport thuis en dat verdient wel een heerlijke echt chocolade reep. Want daar is hij dol op. Verder eet hij heel gezond, eet geen friet of snacks op een enkele keer kipnuggets. Snoept niet veel en eet lekker veel fruit en groenten. En dat helemaal uit zichzelf, dat hoef ik hem niet extra te vertellen, want hij weet dat dat gezond is. En dan nu ook nog een keer een echte goeie reep als beloning voor zijn best doen in alles. Een echte superkanjer is het en hij verdient het.

marijke
Door

marijke

op 10 Feb 2014

Aan mijn lieve mama, die er gewoon altijd altijd altijd voor me klaarstaat! Ik vind dat grandioos en dat mag best eens op een leuke en lekkere manier gezegd worden ;)

Gerda
Door

Gerda

op 10 Feb 2014

Vind het zo leuk dat er een briefje bij zit en je daarop je gevoelens kan beschrijven en dat wil ik zeker wel voor mijn man en die Lovechock reep zegt dan alles! :)

Daisy
Door

Daisy

op 10 Feb 2014

Ik wil de Lovechock aan mijn schoonvader geven, die herstellende is van zijn operatie na het weghalen van een kwaadaardig gezwel in zijn dikke darm. Hij is dol op een stukje chocolade bij zijn kopje thee en zal hier dan ook met volle teugen van genieten.

Tjitske
Door

Tjitske

op 11 Feb 2014

Voor mijn man! Voor al de keren dat hij 's avonds of 's nachts naar beneden ging om m'n pittenzak (weer) op te warmen! <3

Britt
Door

Britt

op 11 Feb 2014

Joh wat leuk van jullie! Ik wil graag, die reep aan mijn dochter geven, die een zware periode doormaakt. Tevens wil ik dit een toegang laten zijn voor lidmaatschap van Miss Natural. Zodat ook zij zich bewust wordt hoe enorm belangrijk je voeding is! Je daardoor meer energie krijgt, er goed uit gaat zien !

Inge
Door

Inge

op 11 Feb 2014

Aan mijn buurvrouw want zij is niet alleen goud waard maar ook zo'n heerlijke Lovechock reep! Ze staat voor iedereen klaar en ook voor mij waar ik haar heel dankbaar voor ben. Dit zou een leuke verrassing voor haar zijn! Hele leuke actie trouwens, toppie!

Sytske Barkhuis
Door

Sytske Barkhuis

op 11 Feb 2014

Ik wil een reep aan mijn echtgenoot schenken, we waren onlangs 7 jaar getrouwd en nog steeds verliefd, zodat hij ook eens ontdekt dat iets >> vrij van melk, soya en gluten en wordt gezoet met kokosbloemnectar, dat laag glycemisch is en de bloedsuikerspiegel stabiel houdt. << lekker kan zijn. Ik ben intolerant voor suiker (en aspartaam) en zelf ook op zoek naar lekker chocolade die ik kan eten.

carla
Door

carla

op 14 Feb 2014

Mijn reep is voor Rudi, een goede vriend, die mij vandaag trakteert op een hightea, omdat ik hem het beste over zijn nare herinnering aan Valentijnsdag kan helpen, zegt ie , lief he?!

Stephanie
Door

Stephanie

op 17 Feb 2014

Ik heb liefde voor mezelf gevonden na een heftig jaar en daarom gun ik mijzelf voor valentijnsdag deze "gezonde" reep.

Reactie plaatsen

reading

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 
gratis magazine