datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Lekkere én verantwoorde tussendoortjes van justnuts
16 maart 2013 
2 min. leestijd

Lekkere én verantwoorde tussendoortjes van justnuts

Bij Miss Natural zijn we altijd op zoek naar gezonde en verantwoorde tussendoortjes, waar we ook nog eens graag lekker van smullen. Voor onszelf en onze kinderen! Daarom zijn we ook zo fan van justnuts, met hun verantwoord geproduceerde, gezond en vooral lekkere producten.

De nieuwe fruit, grain & nut bars van justnuts (Apple & Cinnamon, Coconut en Cranberry) zitten vol met dadels, spelt, noten en gedroogd fruit. Alle ingrediënten zijn biologisch, en Fairtrade als dat zinvol is. Zo maak je happy, honest treats!

Uit ergernis ontstaan

Justnuts is opgericht door Erik van Gangelen. Toen Erik maar weer eens vergeten was om een appel mee te nemen voor zijn vier uur trek, stond hij mismoedig voor de automaat op zijn werk. De keuze was beperkt tot gevulde koeken, chocolade of chips. Na zich daar een paar jaar groen en geel aan te hebben geërgerd begon Erik een onderzoek, dacht eens na over zijn toekomst, vroeg zijn vriend Thijs mee te doen, en samen richtten ze justnuts op.

Echt verantwoorde tussendoortjes

De belangrijkste opdracht bij het maken van een lekker en gezond tussendoortje was om een voedzame reep te maken, die zijn energie gelijkmatig afgeeft. Eentje zonder suiker, tarwebloem en andere intensief bewerkte ingrediënten.

De basis van de bars bestaat uit Deglet Nours dadels, speltvlokken en amandelen. Dadels bevatten veel B-vitamines en hebben een lage glycemische index waarde. Daarnaast zijn ze lekker plakkerig, zodat suiker, glucosesiroop of andere onnatuurlijke onzin niet meer nodig is. Spelt is een oergraan. Het houdt je bloedsuikerspiegel laag (in tegenstelling tot tarwe) en geeft zijn energie gelijkmatig af. De spelt in de justnuts bars komt van de oorspronkelijke spelt-grond in Duitsland en Tsjechië.

Ook over het toevoegen van amandelen is nagedacht. De Wereldgezondheidsorganisatie adviseert dertig gram noten en zaden per dag. Deze bevatten namelijk veel ijzer, vitamine B en E bevatten. Canadese cranberries (goed voor je waterwerk), appels uit de ultra-schone Hunza vallei en kokosolie van de eerste koude persing geven de repen hun afzonderlijke smaak.

Biologisch en Fairtrade

Justnuts wil graag een verantwoord bedrijf zijn, en daarom besteedt het veel aandacht aan de herkomst van de ingrediënten. Die moeten natuurlijk goed smaken, maar een verantwoorde productie is voor justnuts een voorwaarde. Alle ingrediënten in de nieuwe bars zijn 100% biologisch, en waar nodig Fairtrade.

Miss Natural voordeel bij justnuts

Overtuigd en klaar om zelf de verantwoorde tussendoortjes van justnuts te testen? Surf naar de webshop en kijk zelf wat voor lekkers justnuts allemaal voor jou in petto heeft. Als lid van Miss Natural krijg je ook nog eens 10% korting! Om van je Miss Natural ledenvoordeel gebruik te maken, voer je aan het einde van je bestelling de actiecode ‘MissNatural’ in (let op: de code is hoofdlettergevoelig).

Eerst even proberen? Dat kan ook. Miss Natural mag namelijk maar liefst 10 repen van Just Nuts verloten onder haar leden. Hoe maak je kans? Reageer onder dit artikel en wie weet heb jij straks wel zo’n gezonde, verantwoorde en vooral lekkere justnuts bar in de brievenbus!

Let op! Alleen Miss Natural leden maken kans. Je kunt hier gratis lid worden.

Wat is jouw favoriete gezonde tussendoortje?

 

 

De 10 winnaars zijn geworden:

Claudia P., Gerda, Ida C., Brigitte C., Angelica R. – van E., Mayke T., Elly van K, Annemiek H., Hanneke en Kathelijn. Gefeliciteerd! Jullie krijgen elk een JustNuts reep thuisgestuurd. Graag jullie adresgegevens sturen via het contactformulier van Miss Natural.

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Linda
Door

Linda

op 16 Mar 2013

Hmm, klinkt erg lekker. Vraag me af hoe ze proeven! Een mooi initiatief in iedergeval en inspirerend: Ben je het niet eens met het aanbod, doe er dan zelf wat aan! Mooi:-)

susan svkodc
Door

susan svkodc

op 16 Mar 2013

hmmm zien er lekker uit! Handig ook voor als ik een keer geen tijd heb om zelf een reepje te maken!

lydia
Door

lydia

op 16 Mar 2013

aah Lekker! ben benieuwd naar deze repen. Super handig voor onderweg!

Claudia Peek
Door

Claudia Peek

op 16 Mar 2013

Ik zou graag zo'n reep willen proberen, ik ben ook op zoek naar een lekker, maar verantwoord tussendoortje en deze ziet er in ieder geval heel lekker uit!

Afieke
Door

Afieke

op 16 Mar 2013

Oh ja, graag proberen. Ik ben benieuwd! Trouwens, top, zo'n informatief verhaal erbij over de repen en het bedrijf.

Natasja Nietvelt
Door

Natasja Nietvelt

op 16 Mar 2013

Aaah super! Dit zou ik wel graag willen proberen :)) xx

Debora
Door

Debora

op 16 Mar 2013

Klinkt goed! Dat wil ik graag eens proberen!

Elena verkerk
Door

Elena verkerk

op 16 Mar 2013

Heerlijk de combinatie van noten, vruchten, spelt en alles biologisch, een superreep dus! Zou ik graag willen proberen

sanne
Door

sanne

op 16 Mar 2013

Dit lijkt me nou de ideale snack voor in mijn "vluchtkoffer " die staat te wachten voor vertrek bijna 39 weken zwanger!

Ida Custers
Door

Ida Custers

op 16 Mar 2013

Klinkt lekker zeg! Het tussendoortje vind ik het moeilijkste om te verzinnen. Daarom zou ik deze reep eens graag willen proberen! Ida

kathelijn
Door

kathelijn

op 16 Mar 2013

Wouw, dat ziet er lekker uit. Als jullie niet weten wie ze mag proberen wil ik mijzelf graag opofferen ;)

Esther
Door

Esther

op 16 Mar 2013

Aaaaaaaa als echte notenverslaafde (ik eet echt elke dag noten, heb net op de markt weer een hele zak gekocht) en liefhebber van gezonde tussendoortjes zou ik heeeeel graag willen proeven. Nu maak ik altijd mijn eigen repen maar dat hoeft dan strkas niet meer :)!

Angelica Roest - van Engelen
Door

Angelica Roest - van Engelen

op 17 Mar 2013

Die zou ik graag eens willen proeven. Er zijn niet zo veel echt gezonde tussendoortjes.

Malou
Door

Malou

op 17 Mar 2013

Net een enorme stap genomen om een ander en gezondere levenstijl aan te meten. Volop aan het experimenteren met biologische producten dus. Ik ben erg benieuwd naar deze repen, zeker omdat ik het probleem van de bedenker enorm herken; een verantwoord tussendoortje op het werk scoren is soms een lastige opgave!

Loreen
Door

Loreen

op 17 Mar 2013

Elke keer loop ik weer te zoeken naar een gezond tussendoortje tijdens het shoppen (het liefste iets met natuurlijke suikers en noten want dat vult erg goed). Zoiets als justnuts zou voor mij in meer winkels mogen liggen! Ps. Ik zou erg graag een reepje willen proeven:)

Marijke
Door

Marijke

op 18 Mar 2013

Ik ben gek op noten. Zou het graag willen testen.

Heidi Steven
Door

Heidi Steven

op 18 Mar 2013

Mijn zoon is dol op noten. Ik lust ze helaas niet maar hij zal ze met alle plezier testen.

Maud
Door

Maud

op 18 Mar 2013

Oh ik ben gek op dit soort repen. Heb ze bij Marqt zien liggen en ben heel erg benieuwd... Top dat er meer vervangers komen voor de gebruikelijke, ongezonde chocolade repen. Hulde, ik ben voor!

Alina
Door

Alina

op 18 Mar 2013

MMMMMM...lekkah lekkah van JustNuts!!!! heb echt een neiging om hem zó uit mijn scherm te pakken en open te maken en lekker op te eten nu!

Brigitte Charpentier
Door

Brigitte Charpentier

op 18 Mar 2013

Ik wil m graag proberen. Ik vraag me wel af hoe het zit met E-nummers? Hoe kan het dat de reep langere tijd houdbaar is? Wat zit er precies in? Is er een overzicht?

suzanne
Door

suzanne

op 18 Mar 2013

I'm nuts on nuts! En wat een goed alternatief voor al die ongezonde exemplaren als TWIX, Mars, Bounty en NUTS ;-). Ik wil hem dus heel graag proberen!

Yvonne
Door

Yvonne

op 18 Mar 2013

Eindelijk een gezonde reep vol vitamientjes en zonder toegevoegde nutteloze lichaamsvervuilende ingrediënten.

nathalie
Door

nathalie

op 18 Mar 2013

Ik wil hem heel graag proberen! lijkt me een heel lekker en verantwoord tussendoortje!

Jolanda
Door

Jolanda

op 18 Mar 2013

Oh dat klinkt lekker. Heerlijk zonder suiker, biologisch en ook nog eens fairtrade. Dat gebeurt niet vaak bij biologische produkten. Ik zou hem graag gratis willen proberen. Succes met de promotie van Justnuts!

Marcella
Door

Marcella

op 18 Mar 2013

Dat klinkt goed!!! Ik probeer zoveel mogelijk zonder suiker te eten, maar vind het erg moeilijk om (sowieso in de gewone supermarkt) producten te vinden waar geen suiker in zit. Nu dus eindelijk weer een geschikt product te verkrijgen. Die wil ik wel proberen!

anny
Door

anny

op 18 Mar 2013

Nou......die wil ik zeker eens proberen, alles zonder suiker, nog steeds sinds de zomervakantie vorig jaar en dan is een nieuw tussendoortje altijd fijn. Heel graag zou ik deze willen proberen.

Carla
Door

Carla

op 18 Mar 2013

Klinkt heerlijk! Drive me nuts!! Met justnuts!

Carla
Door

Carla

op 18 Mar 2013

Drive me nuts ..... Met justnuts!! Deze uitdaging ga ik graag aan.

Gerda
Door

Gerda

op 19 Mar 2013

Ik snoep heel graag ,maar weet dat het niet altijd verantwoord is ...dus een gezond tussendoortje is altijd beter..en misschien wordt het dan wel mijn favoriete Justnuts voor tussendoor!

Hanneke
Door

Hanneke

op 19 Mar 2013

Het lijkt me heerlijk om deze repen te proberen. Heel herkenbaar dat als je ergens anders bent, of onderweg bent en je hebt niets bij je, dat je dan werkelijk niets gezonds kan vinden in b.v. een tankstation. Ben erg benieuwd naar deze repen......

Carolien
Door

Carolien

op 21 Mar 2013

Ik heb ze gister gekocht, zagen er heerlijk uit. ik dacht ook gelijk aan mijn dochters die allebei zaten te klagen dat ze honger hadden. dus ik 3 repen gekocht. Getsie bah, ze zijn echt smerig. Smaken heel muf. bleh.. Gezond eten ok, maar dit is echt vies.

Gerda
Door

Gerda

op 30 Mar 2013

Wat leuk dat ik gewonnen heb en nu maar eens proberen hoe de JustNuts reep smaakt en of het een van mijn ideale tussendoortjes kan worden! Fijne Paasdagen gewenst!

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading