datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Libido Verhogende Chocolade BonBons Vol Superfoods
06 december 2023 
2 min. leestijd

Libido Verhogende Chocolade BonBons Vol Superfoods

Er zijn bepaalde voedingsmiddelen die bekend staan om hun potentieel om de algemene gezondheid te bevorderen, waaronder ook het libido. In dit blog enkele voedingsmiddelen die worden geassocieerd met het stimuleren van het libido en ook een libido verhogende chocolade bonbon!

Libido verhogende voedingsmiddelen

Donkere chocolade: Bevat fenylethylamine, een stof die de productie van endorfines kan stimuleren en het gevoel van plezier kan vergroten.

Noten en zaden: Rijk aan gezonde vetten, vitamines en mineralen, zoals zink, dat een rol speelt bij de productie van testosteron.

Avocado: Bevat vitamine E, wat belangrijk is voor een gezonde bloedcirculatie, en B-vitamines, die kunnen helpen bij het reguleren van hormoonproductie.

Granaatappels: Worden soms geassocieerd met het verbeteren van de bloedstroom en kunnen antioxidanteneigenschappen hebben.

Vette vis: Rijk aan omega-3 vetzuren, die gunstig kunnen zijn voor de bloedcirculatie en het algemene cardiovasculaire systeem.

Gember: Bekend om zijn ontstekingsremmende eigenschappen en mogelijk positieve effecten op de bloedcirculatie.

Oesters: Bevatten veel zink, wat belangrijk is voor de productie van testosteron en sperma.

Hoewel deze voedingsmiddelen als onderdeel van een gezond dieet kunnen bijdragen aan een algemene gezonde levensstijl, is het belangrijk om te onthouden dat een gezond libido ook wordt beïnvloed door factoren zoals stress, slaap, lichaamsbeweging en algemeen welzijn.

libido-verhoger

Sex Bonbons

Ervaar een date night als nooit tevoren met Sex Bonbons. Deze liefdesbommetjes zitten vol superfoods die op een natuurlijke wijze je libido aanwakkeren.

  • Horny Goat Weed (in het Chinees "Yin Yang Huo" ook wel "elfenbloem") voor extra energie en verleiding
  • Kalmerende Ashwagandha voor ontspanning 
  • Koreaanse ginseng voor energie

Deze kleine cupido's in chocoladevorm zijn omhuld met pure chocolade en bevatten een hemelse kern van passievrucht-karamel, waardoor ze smaaksensaties omtoveren tot een opwindend voorspel.

In samenwerking met het gerenommeerde chocolatier "De Bonte Koe", een Schiedams familiebedrijf dat sinds de jaren '90 ambachtelijke chocolade vervaardigt met vrouwen aan de leiding 

Ingrediënten Sex Bonbons

De drie in de bonbon verwerkte bestanddelen die als afrodisiacum werken zijn Horny Goat Weed, Ashwagandha en Koreaanse ginseng. Het kruid "Horny Goat Weed" (in het Chinees yin yang huo) wordt ook wel elfenbloem of epimedium genoemd. "Ashwagandha" (withania somnifera) is de wortel van een struik en wordt ook wel Indiase Ginseng genoemd. "Koreaanse ginseng" (panax ginseng) is eveneens een wortelsoort. Deze drie kruiden zijn verwerkt in een vulling van passievrucht en caramel. De voor de bonbon gebruikte chocolade is pure chocolade (veganistisch).

Bestel hier jouw doosje met 4 Sex Bonbons

55% pure chocolade: rietsuiker*, cacaomassa**, cacaoboter**, emulgator: zonnebloemlecithine**, vanillebourbon*, passievrucht, suiker, water, zout, mix van plantaardige oliën (kokosnoot, zonnebloem en koolzaad), Faba Bean Protein, Citroenzuur, Bètacaroteen, Horny Goat Weed, Ashwagandha, Koreaanse Ginseng. 

(*) Biologisch ingrediënt 

(**) Biologische en Rainforest Alliance-gecertificeerde ingrediënten. 

Kan sporen bevatten van melk, gluten, noten en soja.

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading