datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Alles over Microdoseren en Plantmedicijnen 🌿 met Maria Johanna
06 maart 2024 
2 min. leestijd

Alles over Microdoseren en Plantmedicijnen 🌿 met Maria Johanna

Alles staat in het teken van boeken vandaag! Ik ben zelf druk bezig met het schrijven van mijn boek met de werktitel 'Zoek het Zelf uit'. Je kunt hier mijn nieuwe blogs elke vrijdag lezen.  Dit weekend ben ik uitgenodigd voor de boekpresentatie van Tijn Touber in Amsterdam. Het vervolg op Time Bender! Ik ben heel benieuwd. De volledige titel is: Time Bender en de opstand van ANika Laroo. Over een buitenaardse heldin die erachter komt dat de Galactische Federatie is overgenomen door duistere krachten.

 Bekijk hier het gesprek dat ik had met Tijn Touber in 2020 over zijn boek Time Bender.

Maria Johanna over haar nieuwe boeken


Vorige maand was ik ook in Amsterdam bij Maria Johanna en sprak over haar twee nieuwe boeken Angel Kisses en Microdosing. We praten o.a. over reizen, liefde, plantmedicijnen en haar terugkomst vanuit Bali. Bekijk hieronder het hele gesprek en hierboven de trailer (2.17 min.)

MICRODOSING & ANGEL 😇 KISSES 💋

Boek Microdosing

maria johannaIn Microdosing leer je alles over het microdoseren van psychedelica en plantmedicijnen voor meer rust, creativiteit, productiviteit en een heldere focus.

Microdosing is het innemen van een kleine hoeveelheid plantmedicijn of psychedelicum voor een bepaalde periode. Het is een manier om je prestaties te verbeteren, chronische pijn te voorkomen en een verscheidenheid aan mentale klachten zoals angst en depressie te verlichten.

Dit boek biedt inzage in de helende werking van microdosing op basis van recent onderzoek en ervaringsverhalen. De werking van de verschillende middelen wordt duidelijk uitgelegd, waardoor je precies weet welke producten kunnen worden toegepast voor rust, creativiteit, productiviteit en een heldere focus.

Of je nu ervaring hebt met psychedelica of gewoon nieuwsgierig bent om meer te leren; dit boek geeft je de antwoorden die je nodig hebt.

Je kunt het Boek Microdosing hier bestellen.

Boek Angel Kisses

worden wie je echt bentIn de liefde kan Maria het niet goed doen voor haar vader. Hij keurt al haar vriendjes stellig af en dreigt zelfs met onterving als ze het niet uitmaakt. Dit Romeo & Juliet-thema trekt een zware wissel op haar. Totdat Maria per toeval een mysterieuze Braziliaan ontmoet, met wie ze een ongekend sterke aantrekkingskracht voelt. De passie is hemels, zelfs overweldigend. Maar dan komt ze erachter dat hij een diep en donker geheim met zich meedraagt. Is hun liefde hiertegen bestand?

Eén ding is zeker. Hij geeft haar een onbetaalbaar geschenk wanneer hij Maria introduceert in de wereld van de Ayahuasca en zij de magie van plantmedicijnen ervaart. Opnieuw staat haar leven op z’n kop, maar dit keer ten goede. Van een onzeker meisje transformeert zij in een krachtige, succesvolle vrouw die haar eigen hart volgt, ook al gaat dat soms over onbegaanbare paden. Zo vindt ze haar levensmissie en staat ze uiteindelijk ook haar mannetje in de liefde.

Je kunt het Boek Angel Kisses - Worden wie je echt bent hier bestellen.

Wie is Maria Johanna?

Maria Johanna (1985) is auteur van het boek Quarterlife Challenge en plantmedicijnexpert.
Via haar online bedrijf House of Oneness liet ze hoogwaardige plantmedicijnen ontwikkelen voor cacaoceremonies en producten voor microdosing.

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

reading

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 
gratis magazine