datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Lifefood Lijnzaadcrackers en Crispbread: glutenvrij, lekker en vullend
31 mei 2014 
1 min. leestijd

Lifefood Lijnzaadcrackers en Crispbread: glutenvrij, lekker en vullend

Tarwe- of glutenvrij eten betekent niet dat eten niet meer lekker hoeft te zijn. Steeds meer mensen komen erachter dat een tarwevrij dieet veel gezondheidsvoordelen kan opleveren. Zo ook de mensen van Lifefood! Lifefood is een bedrijf dat met haar producten laat zien dat glutenvrij eten ook lekker kan zijn. Bovendien kunnen de mensen van Lifefood uit eigen ervaring vertellen wat een leven zonder tarwe inhoud en voor je kan doen.

De grootste uitdaging: brood

“Toen ik begon met tarwevrij eten, vond ik het allermoeilijkst om te laten liggen: brood”, laat Freya Alons, promotiemanager van Lifefood Holland bv, weten. “Brood is zo simpel, lekker makkelijk, snel, vooral goed vullend, en het hoort nou eenmaal bij onze cultuur. In weinig landen eet men zoveel brood als in Nederland.” Dus hoe doorbreek je dat ingebakken patroon van brood eten: de basis van elk Hollandsch dieet?

Rijst, rijstnoedels en rijstwafels

“In het begin at ik vooral veel rijst, rijstnoedels en rijstwafels”, vertelt Freya verder. “Een goede oplossing, maar dat gaat vervelen. Het bevat ook veel koolhydraten en relatief weinig stoffen waar je iets aan hebt. Voor mij boden lijnzaadcrackers en rauw crispbread toen uitkomst. Je wilt toch iets dat lijkt op brood en waar je een vol gevoel van krijgt. Maar ik wilde geen ‘loze vulling’ meer eten. Dat kost je lichaam alleen maar energie om te verbranden, terwijl het weinig oplevert. Je verliest er dus energie door.”

Glutenvrije crackers waar je vol van zit

Noten- en zadencrackers zijn van nature glutenvrij, er is dus niets uitgehaald. Ze geven je een bevredigend gevoel én bevatten veel goede voedingsstoffen. Het heeft de vorm van crackers, dus je kunt er lekkere dingen op smeren zoals humus, pindakaas, avocado, etc. Het is kant- en klaar te koop, handig voor onderweg en blijft lang goed. Eet bijvoorbeeld als lunch 1 á 2 crispbread’s of lijnzaadcrackers bij je soep of salade. Zo krijg je veel goede vetten en eiwitten binnen, weinig koolhydraten, en kom je toch van dat lege gevoel in je buik af.

Lifefood: biologisch, rawfood en glutenvrij

Lifefood heeft de meeste keus en is naast glutenvrij bovendien biologisch en rawfood. Ze hebben 7 verschillende Crispbread (een soort dik knäckebröd van puur groenten, noten en zaden) en nog 7 smaken lijnzaadcrackers. Deze zijn wat dunner, knapperiger en op basis van lijnzaad, kruiden en specerijen.

Lifefood crispbread en crackers koop je bij Ekoplaza, vele andere natuurvoedingswinkels en in de Lifefood webshop.

Ken jij de producten van Lifefood al?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

reading

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 
gratis magazine