10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Lima: pure natuurlijke sojasaus
03 april 2013 
1 min. leestijd

Lima: pure natuurlijke sojasaus

Ken jij de puur natuur sojasauzen van Lima al? Lima’s sojasauzen worden op traditionele wijze gemaakt door de Japanse familie Sato, gestationeerd in Californië. Zij produceren sojasaus op een moderne, maar natuurlijke wijze met ingrediënten van biologische teelt. Lima bestaat inmiddels alweer 50 jaar! En om dat te vieren is er een speciale verjaardagseditie van de biologische Tamari saus uitgebracht. Maiko, heet het schattige flesje. En ben je op 20 april aanwezig bij de Miss Natural Awards 2013? Dan zul je ook verwend worden met Lima’s natuurlijke sojasaus in je goodiebag.

Maiko

Om een halve eeuw Oosters kookplezier met soja te vieren, brengt Lima de biologische Tamari saus in een speciale verjaardagseditie uit. Dit vrolijke hervulbare schenkflesje, Maiko gedoopt, bevat de unieke glutenvrije Strong Tamari Soy Sauce.
Met Maiko viert natuurvoedingsmerk Lima dat het al vijf decennia bijzondere biologische sojasauzen op de markt brengt. De naam Maiko is gekozen omdat dit in Japan ‘geishaleerling’ betekent. Dit speciale flesje is gevuld met de meest populaire sojasaus, Strong Tamari Soy Sauce. Deze variant is gemaakt van natuurlijk gefermenteerde sojabonen volgens een traditionele Japanse fermentatiemethode, bevat geen tarwe en is daarmee glutenvrij.

Puur natuur

Lima sojasaus wordt geproduceerd met natuurlijke, biologische ingrediënten. Bij de productie wordt gebruik gemaakt van een natuurlijk fermentatieproces, dat de sojasauzen niet alleen een unieke en authentieke smaak bezorgt maar ook alle voedingswaarden van de soja behoudt. De kwaliteit van Lima Tamari is daarom ook niet te vergelijken met chemisch bereide sauzen. Sojasaus van Lima is dus niet alleen lekker, maar ook nog eens gezond!

Lima bij de Miss Natural Awards 2013

Zou jij ook wel pure natuurlijke sojaus van Lima willen proberen? Zorg dan dat je erbij bent op 20 april. Want iedereen die deze dag aanwezig is op Landgoed Drankenburg te Baarn, bij de Miss Natural Awards 2013, gaat naar huis met een goed gevulde goodiebag! Lima is slechts één van de partners van het event, die je terug kunt vinden in de goodiebag. Nieuwsgierig? Zorg ervoor dat je zo’n goodiebag in handen krijgt en kom ook naar de Miss Natural Awards 2013!

Kom jij naar de Miss Natural Awards 2013?

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Anna Aerts
Door

Anna Aerts

op 21 Jun 2013

waar kan ik deze glutenvrije soja saus kopen

Lya Aerts
Door

Lya Aerts

op 12 Mar 2016

Waar kan ik Lima: tamari saus kopen?

Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.