datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Loop gelijk met de klok van de natuur met de Winter Retreat
16 oktober 2017 
2 min. leestijd

Loop gelijk met de klok van de natuur met de Winter Retreat

Wist je dat er veel meer vrouwen burn-out raken dan mannen? Volgens de taoïsten heeft het te maken met het verdwijnen van de vrouwelijke yinfase. Een yinfase is het tegenovergestelde van hard werken. Het is een periode van naar binnen gaan en jezelf opladen. Tijd voor een Winter Retreat!

winter-retreatLeven volgens het ritme van de natuur

Miss Natural leeft zoveel mogelijk volgens het ritme van de natuur. De winterperiode is voor vrouwen dé tijd om het rustiger aan te doen. Wist je dat er veel meer vrouwen burn-out raken dan mannen? Volgens de taoïsten heeft het te maken met het verdwijnen van de vrouwelijke yinfase. Een yinfase is het tegenovergestelde van hard werken. Het is een periode van naar binnen gaan en jezelf opladen. Van rusten en loslaten. Jezelf voeden, zodat je weer kunt herstellen en opladen voor de lente. Door altijd in beweging te zijn, een jachtig levensritme aan te houden, kun je geen stilte ervaren en dus geen rust vinden. De yinfase van de vrouw is in de winter! Vanaf half december voel je de natuurlijke neiging om ‘naar binnen te keren’. Na een periode van groeien, presteren, vrucht dragen, verwerken en weer los laten, is het nu tijd voor rust. In deze periode van rust doet het leven kracht op voor een nieuwe cyclus van groei.

Inpluggen op moeder aarde

Geef je dus ook over aan de yinfase met de Miss Natural Winter Retreat en loop gelijk met de klok van de natuur. Tijdens de Winter Retreat plug je weer in op moeder aarde en ontdek je de kunst van het niets doen. Je krijgt heerlijke recepten om jezelf te voeden en te verwarmen. Je krijgt geleide meditaties om optimaal te kunnen ontspannen en tips om het rustiger aan te doen. Maar natuurlijk gaan we ook dansen! Als je danst voel je je vrij! Zorgeloos, blij, energiek en fully a life! Er is geen betere manier om vanuit je hoofd in je lichaam te komen. Dansen is een uiting van vrolijkheid, blij zijn en je goed voelen!

winter-retreatHerkenbaar voor jou?

 • Je hebt het gevoel altijd ‘aan’ te staan en niet genoeg rustmomenten inbouwt?
 • Je ervaart een gevoel van onrust en weet niet goed hoe dit te veranderen?
 • Je zou graag meer bewegen maar wordt al moe bij het woord sporten?
 • Je denkt er al een tijd over om te gaan mediteren, maar het komt er niet van?
 • Je zou graag meer tijd voor jezelf willen en ruimte maken voor creativiteit?

Reserveer dan nu jouw Winter Retreat!

De Miss Natural Winter Retreat is een 30-dagen thuisprogramma waarbij je eens echt de tijd neemt voor jezelf. Om te ontspannen, optimaal te voeden, verwennen en jezelf helemaal op te laden! Dit mag je alleen doen of met de support en ondersteuning van gelijkgestemde Winter Retreat ladies.

All inclusive Winter Retreat inclusief;

 • 100 Heerlijke recepten voor ontbijt, lunch en diner die je verwarmen en optimaal voeden en wat lekkers om zelf te bakken!
 • Advies voor voedingssupplementen om tekorten aan te vullen en je weerstand een boost te geven.
 • Audio-opname met ontspanningsoefeningen en geleide meditaties
 • Online ‘Dance with me’ sessies
 • Live online ‘Q&A’ met speciale gasten
 • Toegang tot een besloten community van gelijkgestemde Winter Retreat ladies om al je vragen te stellen en ondersteuning te ontvangen

Essentials Box Limited Edition

Miss Natural heeft deze box speciaal voor jou samengesteld met ‘must haves’ die je deze winterperiode goed kunt gebruiken, om jezelf lekker te verwennen en te helpen ontspannen. Miss Natural Lifestyle Club leden ontvangen de Essentials Box cadeau bij hun lidmaatschap! 

De Miss Natural Winter Retreat is exclusief voor Miss Natural Lifestyle Club leden. 

Doe jij het rustiger aan in de wintermaanden? Laat het mij weten!

miss-natural-eat-dance-love

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading