10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Maak kennis met redactrice Ilse Boer
03 mei 2012 
1 min. leestijd

Maak kennis met redactrice Ilse Boer

Ilse Boer schrijft als Miss NaturalIk ben Ilse Boer, woon in Amsterdam met mijn vriend en twee kinderen een tweeling, jongen en meisje van vier jaar.

Ik werk als marketeer voor een business en ICT consultancy bedrijf. Schrijven voor Miss Natural zie ik als een mooie tegenhanger van dit zakelijke wereldje.

Ik hou van schrijven en wil me graag inzetten voor het creëren van een grotere bewustwording als het gaat om gezonde voeding en levensstijl.

Bewuster met voeding

Sinds een aantal jaren ben ik, na een bezoek aan een homeopaat voor een van mijn kinderen, bewust bezig met voeding en heb ik ervaren hoe sommige producten ervoor kunnen zorgen dat je je niet fit of zelfs ziek kunt voelen maar ook omgekeerd: hoe gezonde voeding je energie geeft. Ik laat me best wel eens verleiden tot het eten van een stuk chocola, het drinken van een caffe latte, een paar wijntjes of biertjes, maar de basis is gezond. Boodschappen doe ik steeds meer in de biologische supermarkt en e-nummers vermijd ik zoveel mogelijk. Ik ontdek steeds meer hoe makkelijk en leuk het is, en hoe goed het voelt, om te koken met eerlijke, gezonde producten.

Kundalini Yoga

Deze bewustwording heeft nog een extra boost gekregen sinds ik aan Kundalini Yoga doe, ook wel de yoga van het bewustzijn genoemd. Naast vele yogasets, kriya’s en meditaties biedt deze wetenschap yogische richtlijnen, recepten en tips voor het onderhouden van een gezonde en bewuste levensstijl.

Op mijn wensenlijstje voor dit jaar staat  een opleiding tot  (natuur)voedingsdeskundige  en momenteel werk ik naast mijn baan ook nog aan een idee voor een lesprogramma voor basisscholen over gezonde voeding.

Mijn ervaringen over gezond en lekker eten, yoga en alles wat daar mee te maken heeft, deel ik hier graag met jullie.

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Anne Moison
Door

Anne Moison

op 07 May 2012

Hi Ilse, Wat leuk om je hier weer tegen te komen. Ik ben ook net begonnen met het schrijven voor Miss Natural. Je stukje is heel herkenbaar. Ik ben zelf bij Civas begonnen aan een thuisstudie voedingsdeskundige. Het lesprogramma voor basisscholen klinkt erg interessant! Daar zou ik snel wel wat meer over willen horen. Groeten, Anne

Marloes
Door

Marloes

op 25 Sep 2013

Hoi dames, Ik zit erover te denken om de thuisstudie voedingsdeskundige van het civas te gaan doen. Mag ik vragen wat jullie ervaringen zijn? Zou deze opleiding een basis kunnen zijn tot het opstarten van een eigen praktijk in (natuur)voedingsadvies? Thnx! Groetjes, Marloes

Ilse Boer
Door

Ilse Boer

op 08 May 2012

Hi Anne, ja heel leuk en dank je wel want door jou heb ik Miss Natural ontdekt :) . Ben benieuwd hoe die thuisstudie bevalt. Vertel je graag eens wat meer over het lesprogramma voor basisscholen! groetjes Ilse

Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.