datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Maak kennis met redactrice Ilse Boer
03 mei 2012 
1 min. leestijd

Maak kennis met redactrice Ilse Boer

Ilse Boer schrijft als Miss NaturalIk ben Ilse Boer, woon in Amsterdam met mijn vriend en twee kinderen een tweeling, jongen en meisje van vier jaar.

Ik werk als marketeer voor een business en ICT consultancy bedrijf. Schrijven voor Miss Natural zie ik als een mooie tegenhanger van dit zakelijke wereldje.

Ik hou van schrijven en wil me graag inzetten voor het creëren van een grotere bewustwording als het gaat om gezonde voeding en levensstijl.

Bewuster met voeding

Sinds een aantal jaren ben ik, na een bezoek aan een homeopaat voor een van mijn kinderen, bewust bezig met voeding en heb ik ervaren hoe sommige producten ervoor kunnen zorgen dat je je niet fit of zelfs ziek kunt voelen maar ook omgekeerd: hoe gezonde voeding je energie geeft. Ik laat me best wel eens verleiden tot het eten van een stuk chocola, het drinken van een caffe latte, een paar wijntjes of biertjes, maar de basis is gezond. Boodschappen doe ik steeds meer in de biologische supermarkt en e-nummers vermijd ik zoveel mogelijk. Ik ontdek steeds meer hoe makkelijk en leuk het is, en hoe goed het voelt, om te koken met eerlijke, gezonde producten.

Kundalini Yoga

Deze bewustwording heeft nog een extra boost gekregen sinds ik aan Kundalini Yoga doe, ook wel de yoga van het bewustzijn genoemd. Naast vele yogasets, kriya’s en meditaties biedt deze wetenschap yogische richtlijnen, recepten en tips voor het onderhouden van een gezonde en bewuste levensstijl.

Op mijn wensenlijstje voor dit jaar staat  een opleiding tot  (natuur)voedingsdeskundige  en momenteel werk ik naast mijn baan ook nog aan een idee voor een lesprogramma voor basisscholen over gezonde voeding.

Mijn ervaringen over gezond en lekker eten, yoga en alles wat daar mee te maken heeft, deel ik hier graag met jullie.

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Anne Moison
Door

Anne Moison

op 07 May 2012

Hi Ilse,Wat leuk om je hier weer tegen te komen. Ik ben ook net begonnen met het schrijven voor Miss Natural. Je stukje is heel herkenbaar. Ik ben zelf bij Civas begonnen aan een thuisstudie voedingsdeskundige. Het lesprogramma voor basisscholen klinkt erg interessant! Daar zou ik snel wel wat meer over willen horen.Groeten, Anne

Marloes
Door

Marloes

op 25 Sep 2013

Hoi dames,Ik zit erover te denken om de thuisstudie voedingsdeskundige van het civas te gaan doen. Mag ik vragen wat jullie ervaringen zijn? Zou deze opleiding een basis kunnen zijn tot het opstarten van een eigen praktijk in (natuur)voedingsadvies?Thnx!Groetjes, Marloes

Ilse Boer
Door

Ilse Boer

op 08 May 2012

Hi Anne, ja heel leuk en dank je wel want door jou heb ik Miss Natural ontdekt :) . Ben benieuwd hoe die thuisstudie bevalt. Vertel je graag eens wat meer over het lesprogramma voor basisscholen!groetjes Ilse

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading