datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Maak lekkere groene smoothies: Banaan Boerenkool Smoothie
09 augustus 2019 
2 min. leestijd

Maak lekkere groene smoothies: Banaan Boerenkool Smoothie

Een groene smoothie kan altijd: als ontbijt, een tussendoortje en zelfs wanneer je haast hebt. Het is snel klaar en ook nog eens ontzettend voedzaam. Het is ook een zeer makkelijke manier om meer groente en fruit binnen te krijgen. Diverse onderzoeken laten namelijk zien dat we tegenwoordig te weinig groente en fruit binnenkrijgen, terwijl dit helemaal niet moeilijk hoeft te zijn.

Groene smoothie vies?

Een groene smoothie biedt zeker een (lekkere) uitkomst om toch je dagelijkse portie vitaminen binnen te krijgen. Bang dat je groene smoothie te veel naar groente proeft? Nergens voor nodig! Voeg zoet fruit toe en je zult zien dat je niks proeft van de groente. Je hebt maar een kleine hoeveelheid rijp fruit nodig om die lekkere, zoete smaak te krijgen. Daarbij kan groente ook zoet zijn, denk bijvoorbeeld aan rode biet en wortels.

Drie voordelen van smoothies:

  • Je krijgt meer energie. Doordat je natuurlijke producten eet in de meest optimale vorm om het te verteren, worden de voedingstoffen heel snel en beter opgenomen en zul je meer energie hebben.
  • Het vermindert de behoefte aan tussendoortjes. Groene smoothies verminderen het verlangen naar zoete en zoute snacks, omdat je de nodige voedingsstoffen binnenkrijgt.
  • Het ondersteunt bij het afvallen. Je lichaam krijgt alle voedingstoffen binnen die het nodig heeft. Je zult minder ongezonde snacks eten, waardoor je zult afvallen.

Zin om te beginnen met smoothies?

Miss Natural helpt je graag! Om het allemaal nog makkelijker te maken heeft Miss Natural een 21 Dagen Groene Smoothie Challenge, waarin je wordt uitgedaagd om 21 dagen lang elke dag een groene smoothie te nemen.

De Groene Smoothie Challenge gaat na aanmelding de volgende dag van start. Een fris en gezond begin van de dag! Vanaf die datum krijg je van ons 21 dagen lang elke dag een e-mail met onder meer:Groene-Smoothie-recepten

  • Een recept voor een groene smoothie
  • Informatie over de Groene Smoothie Challenge
  • Tips hoe je zelf het beste een groene smoothie kunt samenstellen
  • Links naar inspirerende artikelen

Je krijgt daarbij ook nog eens het Groene Smoothie Receptenboek, met 21 recepten waarbij je ook nog eens 15 recepten cadeau krijgt. In totaal ontvang je dus 36 recepten! Om je alvast een voorproefje te geven delen we hier twee recepten uit de Groene Smoothie Receptenboek.

Boerenkool-Banaan-Smoothie

Banaan Boerenkool Smoothie

Dit heb je nodig:
• 2 bananen
• 2 el. gepelde hennepzaadjes
• 1 zak bevroren blauwe bessen
• 2,5 kopjes water
• 5 boerenkoolbladeren

Zo maak je het klaar:
1. Stop alle ingrediënten in de blender en voeg als laatste het water toe.
2. Zet de blender aan en wacht tot alles goed gemixt is. Eventueel nog wat water
toevoegen als je van dunne smoothies houdt.
3. Het resultaat: niet alleen een erg smakelijk en gezonde smoothie, maar ook een
goede manier om wilde groente toe te voegen aan je dieet!

Deze smoothie bevat 30% groente!

Rode-Kool-Appel-Smoothie

Rodekool Appel Smoothie

Dit heb je nodig:
• ½ kopje vers geperste sinaasappelsap
• 2 wortels
• 2 cm gember
• 1 groene appel
• 125 gram rode kool

Zo maak je het klaar:
1. Snijd de wortel in stukjes
2. Schil de gember
3. Stop nu alle ingrediënten in de blender en mixen maar!

Deze smoothie bevat 60% groente!

Doe mee en ontdek zelf de gezondheidsvoordelen van het drinken van groene smoothies!

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

reading

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 
gratis magazine