datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Met Miss Natural naar de Nationale Gezondheidsbeurs
22 januari 2015 
3 min. leestijd

Met Miss Natural naar de Nationale Gezondheidsbeurs

Op vrijdag 5 februari opent de Nationale Gezondheidsbeurs in Utrecht er weer! Gezondheid wordt steeds belangrijker voor de Nederlandse consument. Dat is onder meer te merken aan de bezoekerscijfers van Miss Natural, maar ook aan de populaireit van de de Nationale Gezondheidsbeurs. Het aantal mensen dat deze beurs bezoekt wordt jaarlijks groter. Zo zie je maar dat steeds meer mensen graag zelf op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van gezondheid. Ben jij ook zo iemand? Dan heb je geluk, want Miss Natural mag 5 x 2 kaarten weggeven voor de Nationale Gezondheidsbeurs, die plaatsvindt in Utrecht 5, 6, 7 en 8 februari.

Gezondheid: steeds natuurlijker

De Nationale Gezondheidsbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht is dé grootste consumentenbeurs op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl. Ook de natuurlijke leefstijl komt hier gelukkig steeds meer aan bod, hebben eerder gezien. Gezond leven is een breed onderwerp. Gezondheid omvat niet (langer) het verschil tussen gezondheid en ziekte, het is meer dan dat. Hoe gezond we zijn wordt bepaald door wat we eten en drinken, hoe vaak en óf we sporten, onze dagelijkse huid-, haar-, en mondverzorging, medische klachten, etc. Deze onderwerpen zie je dan ook terug in de opzet van de beurs.

Dit jaar zullen er ook weer een aantal exposanten aanwezig zijn die in het straatje van Miss Natural passen, zoals Versapers en nog vele anderen. Dit Jaar staat Miss Naturel er zelf ook bij!

Wat is er te doen op de gezondheidsbeurs?

Medisch, Eten & Drinken, Verzorging, Sport & Wellness. Dat zijn de vier thema’s die tijdens de Nationale Gezondheidsbeurs ruim aan bod komen. Elk thema heeft zijn eigen zone op de beurs.

In de zone Verzorging kun je alles vinden over verzorgingsproducten voor je huid, mond, handen en voeten. De zone Medisch is ingericht met producten, dienstverlening en informatie op medisch gebied en bij de Sport & Wellness zone kun je terecht voor een gevarieerd aanbod van producten en gezondheidstesten.

Ook is er een complete zone over gezonde voeding, leefstijl, producten en diensten. Centraal in de zone Eten & Drinken staat het Voeding Paviljoen, waar testen en metingen uitgevoerd worden door de Diëtisten Coöperatie Nederland.

Je kunt op de Nationale Gezondheidsbeurs onder meer ook de volgende testen ondergaan:

  • Huidplooimeting
  • Bio-impedantie meting (Hierbij wordt de spiermassa, vetpercentage en het vochtpercentage van het lichaam gemeten.)

Benieuwd welke organisaties en bedrijven er allemaal voor jou aanwezig zijn op de Nationale Gezondheidsbeurs? Kijk dan hier voor een lijst van de exposanten.

Workshops Nationale Gezondheidsbeurs

Actieve Workshops Programma
De Nationale GezondheidsBeurs telt meer dan 50 actieve workshops van bekende en minder bekende, maar altijd deskundige trainers. Stilzitten is geen optie! Van intensieve bewegings- en fitnessworkout tot ontspanningsoefeningen en meditatietrainingen. Op verschillende locaties en tijden op de beurs. Zo combineert u het bezoek aan de vele stands met het volgen van workshops, luisteren naar presentaties, genieten op terrassen of ontspannen met massages.
Bekijk ook het Inspirerende Sprekers Programma en de Adviezen, Testen & Activteiten.

Slank door MicroBewegingen op de Nationale Gezondheidsbeurs!

Tijdens de beurs zal Eva van Zeeland haar nieuwe boek ‘Slank door MicroBewegingen‘ presenteren. Slank door MicroBewegingen is een eenvoudig toepasbare levensstijl waardoor je op een natuurlijke manier aan jouw dagelijkse portie bewegen toekomt en daarbij extra calorieën verbrandt. Het kost je geen geld, je hoeft er geen extra tijd voor vrij te maken en je gaat er niet van zweten. In workshop Slank door MicroBewegingen krijg je van Eva van Zeeland heldere informatie over MicroBewegen in MicroTijd, de beïnvloeding van je stofwisseling, de rol die je spieren hierbij spelen ennatuurlijk tal van MicroBewegingen voor in de woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer, onderweg en op kantoor. Het blijvende resultaat is een slank, fit en gezond lichaam.

De workshop is er alle dagen van 12:30-13:00 uur in presentatie ruimte 3.

Ben je Miss Natural Lucky Member?

Dan ontvang je een gratis toegangskaart voor de Nationale Gezonheidsbeurs! Je kunt als Lucky Member jouw gratis kaart t.w.v. €20,- aanvragen via het Natuurlijk Testpanel door eerst in te loggen.

Win kaarten voor de Nationale Gezondheidsbeurs

Miss Natural mag 5 x 2 toegangskaarten weggeven voor de Nationale Gezondheidsbeurs op 5, 6, 7 en 8 februari in de Jaarbeurs Utrecht. Wil jij kans maken op toegang tot deze interessante beurs? Laat hieronder weten waarom en wie weet ben jij wel één van de winnaars!

Je kunt de Miss Natural stand vinden in Hal 1 standnummer B07 vlak bij de stand van GezondNU. Deze vier dagen zal ik ook gratis het nieuwe gedrukte exemplaar van Miss Natural magazine uitdelen.

Zie ik je daar? Ik ontmoet je graag op de beurs!

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Anne
Door

Anne

op 23 Jan 2015

Zou heel graag samen met mijn vriend willen gaan. Hij is gestopt met roken en wij zijn nu ook een stuk gezonder gaan leven. Zijn ons aan het verdiepen in suikervrij, e-nummer vrij etc. dus zo'n beurs is van harte welkom, kunnen we veel van leren :-)

hanneke
Door

hanneke

op 23 Jan 2015

Mijn dieet is een gezonde leefstijl geworden! Ik wil nog veel meer leren op het gebied van gezondheid! Treinkaartjes heb ik al gekocht, nu nog de entree kaart, dat zou top zijn :-)

Melanie Schneider
Door

Melanie Schneider

op 23 Jan 2015

Zodat ik het cadeau kan doen aan mijn oma! Zij is in 3 maanden tijd 7 kilo kwijt en is nu 3 keer per week in het krachthonk te vinden op de sportschool (65 jaar!). Zij eet gezond i.p.v. de welbekende pakjes en zakjes. Haar specialiteit (yoghurt met aarbeiden, flink wat suiker/zoetstof enz.) wordt nu gemaakt met griekse yoghurt en aardbeiden. That's it. De smoothies zijn niet aan te slepen, ook met groente, en zij heeft er zoveel plezier van. Op de beurs kan zij nog meer inspiratie op doen.

Marie-Jose Wolters
Door

Marie-Jose Wolters

op 23 Jan 2015

Mijn gezonde levensstijl is mijn passie. Dit kan natuurlijk beter. Graag inspireer ik ook andere mensen tot een gezonde levensstijl. Mijn droom is om hier mijn werk van te maken. Op welke manier ben ik aan het uitvinden.

Carla
Door

Carla

op 23 Jan 2015

Gouden kans ....

rianne Eijsvogels
Door

rianne Eijsvogels

op 23 Jan 2015

Erg fijne tips die ik van jullie altijd ontvang! prachtige site met boordevol gratis advies.

Jenny
Door

Jenny

op 23 Jan 2015

Lijkt me fantastisch om nu eens diverse "diciplines" tegelijk te treffen. Ik ben nog steeds zoekende wat voor mij passend is. Paleo lijkt me wel wat maar dan denk ik weer, tja... peulvruchten etc. hebben ook hun goede kwaliteiten en om die nu te schrappen, de een zegt zuivel is goed, de ander zegt zuivl is slecht, tja......... en zo heeft elke methode wel wat. Ik zou zo graag eens willen vinden wat passend voor mij is. En dan zou zo'n toegangskaartje heel welkom zijn ;)

Robbert van der Kraats
Door

Robbert van der Kraats

op 23 Jan 2015

Ik zou graag de kaartjes willen hebben voor mijn vrouw en ik, omdat mijn vrouw veel te verduren heeft onder haar gezondheid. Ze heeft Reuma, lipodeem, limfodeem en ook geen schildklier meer. Hierdoor heeft ze vele lichamelijke en geestelijke klachten, vandaar dat het me erg leuk maar vooral nuttig lijkt om erheen te gaan.

Kim
Door

Kim

op 23 Jan 2015

Ik wil hier gewoon heel graag naar toe :) Het lijkt mij razend interessant.

mirjam borsjé
Door

mirjam borsjé

op 23 Jan 2015

Afgelopen jaar heb ik een transformatie doorgemaakt, althans zo voelt het. Ik heb mijn passieve onbewuste levensstijl aangepakt door yoga, meditatie en gezonde voeding. Dit werkt verslavend! en aanstekelijk voor mijn omgeving. Zo gaaf om te zien dat ik hierdoor ook weer anderen kan inspireren, ik kan er geen genoeg van krijgen. Daarom zou ik SuperBlij zijn als ik kans zou maken op twee kaartjes. Het tweede kaartje is voor iemand die hier heel enthousiast van gaat worden en hopelijk uiteindelijk ook net als ik 'om' gaat. :-))

Diny
Door

Diny

op 23 Jan 2015

Ik wil heel graag met mijn man naar deze beurs. Gelukkig zijn we samen ervan overtuigd hoe belangrijk het is een goede gezondheid te koesteren. Ik vind het al heerlijk om in een natuurwinkel te neuzen en van alles te lezen op het gebied van gezondheid. Samen naar deze beurs zo helemaal fantastisch zijn!

Scarlet
Door

Scarlet

op 23 Jan 2015

Net terug uit Bali en geproefd van gezonde, organic lifestyle en food en wil dat graag doorzetten in Nederland. Lijkt me een erg leuke beurs waar alles op dit gebied samenkomt. Wil er graag naartoe!

Arjen
Door

Arjen

op 23 Jan 2015

Ik naar een gezondheidsbeurs?........ dacht het niet. Dat is toch geen omgeving voor kerels? Of toch wel dit jaar? Vanaf begin dit jaar ben ik samen met mijn vrouw echt heel bewust bezig: suikervrij, ik 2x per week sporten, veel water drinken. Is dit wat we blijven doen of....... Dus toch maar over mijn schroom heen zetten en 2 gratis toegangskaarten aanpakken als we die winnen? Laten we eens gek doen ☺.

Vit Devies
Door

Vit Devies

op 23 Jan 2015

Mijn naam is Vita Devies. Ik ben een food design & innovation student die wel wat gezonde inspiratie kan gebruiken! In de afgelopen twee jaar ben ik al een stuk bewuster gaan kijken naar wat bepaalde voedingsmiddelen met je doen en hoe ze je laten voelen! Daarnaast ben ik erg bezig met smaak, want dat is toch wel het aller belangrijkste! Ik kan niet anders zeggen dat het me ontzettend leerzaam en leuk lijkt om naar de beurs te gaan! Ik vind veel producten tegenwoordig matig omdat ze slecht inspelen op gezondheid met onzin claims die light en "gezond" beweren te zijn, terwijl dit vaak niet eens waar is! Daarom wil ik graag die extra kennis opdoen, en er wat moois mee doen! Ik kan niet anders zeggen dat het me ontzettend leerzaam en leuk lijkt om naar de beurs te gaan!

Vita Devies
Door

Vita Devies

op 23 Jan 2015

Oeps.. Uit enthausiasme iets te snel getypt en stukje dubbel erin gezet!

Joyce
Door

Joyce

op 23 Jan 2015

Ik ben al een tijdje bezig met onderzoek naar voeding en gezondheid. Dit is dus de perfecte kans voor de laatste tips en trucs om mijn leefstijl te veranderen. :D

Tiny van Haren
Door

Tiny van Haren

op 23 Jan 2015

k Zou het super vinden om daaraan deel te mogen nemen zodat ik dat op collega s en bewoners van de Woonvoorziening voor verstandelijk beperkte mensen ( mensen met mogelijkheden van zeer diverse niveaus) kan overbrengen.....Het zou heel welkom zijn om hen veel beter in hun vel te kunnen laten zitten.. EN het kan heel veel problemen, die er nu zijn, voorkomen door deze gezonde tips..k Ben er heel enthousiast over!! vrgr, Tiny

rachel
Door

rachel

op 23 Jan 2015

Hou mij sinds korte tijd ook bezig met gezonde voeding vooral Paleostyle maar sta open voor suikervrij etc....... Ik zou het geweldig vinden om meer te leren over voeding en gezondheid....ben nog nooit naar gezondheidsbeurs geweest. Groetjes Rachel

Sandra H.-Buchnitzki
Door

Sandra H.-Buchnitzki

op 23 Jan 2015

Ik ben al lang bezig met een gezonde levenstijl en nog nooit eerder op dit soort beurs geweest. Dit is mijn kans! :-)

jennie
Door

jennie

op 23 Jan 2015

zou het helemaal geweldig vinden om kaartjes te winnen ben veel met gezond eten en leven bezig en het lijkt me heel interresant om daar een keer rond te lopen! En weer veel dingen op te kunnen steken! en leren. Gr jennie.

Anne
Door

Anne

op 23 Jan 2015

Ik ben nog een groentje wat betreft 'gezonde voeding ' en een gezonde lifestyle. Ik ben net begonnen met suikervrij eten, maar wil graag wat 'meer' proberen om mijn leefstijl gezonder te maken. Maar er is zoveel! en hoe weet je nou wat goed is? ik ben nog zo blue..... het is eigenlijk een enorme studie om er allemaal achter te komen wat wel en wat niet....... Ik heb een enorm druk leven, werk 45 uur in de week, en het klinkt raar maar gezond leven kost veel 'tijd' en ik moet nog leren om er tijd voor te maken in mijn mega drukke schema. Ik zou wel wat meer tips & tricks willen, om in weinig tijd toch gezond te kunnen leven, en ik hoop dit te vinden op de beurs!! daarom zou ik heel graag een kaartje winnen!!

Annette Driessen
Door

Annette Driessen

op 23 Jan 2015

Ben net begonnen met 40 dagen af van de suikerverslaving. Wil daarom meer kennis van gezondheid en voeding opdoen op de beurs. En testen of ik op de goede weg ben met sporten. Je zou me er erg blij mee maken.

Donna
Door

Donna

op 23 Jan 2015

Ik zou heel graag naar de gezondheidsbeurs gaan. Ik ben sinds kort gestopt met roken, soms heb ik daardoor best trek. Of in ieder geval dat denk ik. Ik zou willen leren hoe ik dit het best kan oplossen en met welke voeding in deze behoefte kan bevredigen! Groetjes

Malou
Door

Malou

op 23 Jan 2015

Lijkt me heel gaaf om naartoe te gaan. Ik ben sinds een aantal jaar helemaal omgeslagen naar een gezondere lifestyle en ik weet dat daar nog zo veel in te leren valt. Deze beurs lijkt me erg interessant omdat ik dan weer helemaal op de hoogte ben van al het gezondheidsnieuws! Ik wil graag mijn vriend meenemen die ik langzaam maar zeker aan het overtuigen ben van de voordelen van een gezonde levensstijl.

Marianne
Door

Marianne

op 23 Jan 2015

Klinkt goed, leuke beurs, kom zeker naar jullie stand!

hanneke
Door

hanneke

op 23 Jan 2015

Ik zou graag daar heen willen.. zijn sinds kort zonder suiker aan het leven voor onze dochter die 8 is en al jaren altijd hoofdpijn heeft en nu we suikers hebben geskipt is ze eindelijk van haar hoofdpijn af twee jaar lang ziekenhuis niemand die wat kon zeggen en uiteindelijk was het simpel maar zo simpel is het niet dus ben hard opzoek naar info wat wel wat niet ook voor onze dochter ze doet het echt goed maar ze heeft het er wel moeilijk mee!!

Astrid Langeveld
Door

Astrid Langeveld

op 23 Jan 2015

Ik zou erg graag willen gaan. Ik ben al anderhalf jaar ziek en ik eet al zolang gluten en lactose vrij. Ik ben benieuwd wat ik allemaal nog meer kan veranderen om weer beter te worden. Ik ben 34 jaar en van het ene op het andere moment kan ik niet meer makkelijk lopen en zit ik in een rolstoel of loop met een rollator.

Gabrielle
Door

Gabrielle

op 23 Jan 2015

Graag zou ik twee kaarten willen winnen, zodat ik met mijn zoon naar de Gezondheidsbeurs zou kunnen gaan. Zelf probeer ik zo bewust mogelijk te eten, maar het brood met hagelslag dat mijn zoon iedere dag eet, is mij een doorn in het oog en ik weet zeker dat als hij op de Gezondheidsbeurs hoort hoe slecht suiker is, dat dat voor hem een eyeopener zal zijn. Verder zou ik het heel erg leuk vinden om Eva van Zeeland in het echt te zien, ik geniet van alle bruikbare informate die ik iedere keer weer ontvang!

Melina Merdanovic
Door

Melina Merdanovic

op 23 Jan 2015

Dear Miss Natural :) I would be overwhelmed to get a chance of visiting the upcoming health event. Personally, I'm a superfoodie and a yoga enthousiast. A while ago I also took a part in your Suikervrij werkshop and it benefited me in so many ways. Since then I eat 100% suikervrij and I feel like a new person. What is more, other people are noticing positive changes in my life and I always refer to your page. And that is what I love the most about your mission. You introduce simple but powerful ideas to people and help them live a better, energetic and happier life. For themselves and people around them. Let's spread the health awareness in the society. Let's start with baby steps and see how lives get transformed. I am starting my career in the field of nutrition and yoga, so I am excited to meeting you at the beurs! Tot dan ;) Melina

Sonja
Door

Sonja

op 23 Jan 2015

Wat een kans! Die moet ik aanpakken om samen met mijn vriendinnetje naar de beurs van het jaar te gaan! Na de Libelle Zomerweek voor het eerst in contact gekomen met Eva en ook de cursus gevolgd. De boeken van Rens Kroes, Radmilo en Paleo in huis gehaald om nog gezonder te gaan leven! En dan nu als kers op de suikervrije taart kaartjes winnen! Ik zeg doen!

Mariëtte
Door

Mariëtte

op 23 Jan 2015

Het is tijd om het roer om te slaan naar een betere work-life balance en een gezondere levensstijl op te bouwen. De beurs lijkt me een extra stap in de juiste richting en kan me helpen om hier de juiste tips voor te krijgen en me op het juiste spoor te brengen. Graag leer ik meer over hoe ik toch de juiste voeding en voldoende beweging in mijn drukke schema kan passen.

Rosita
Door

Rosita

op 23 Jan 2015

5 januari gestart met de cursus 40 dagen suikervrij. Super enthousiast ondanks dat ik heel erg moeilijk aan bepaalde producten kan komen. Ik woon in een uithoek van Nederland met maar enkele gezondheidswinkels in een straal van 30 kilometer. Het zou prettig zijn te weten wat er allemaal op de markt is op dit gebied. Welke ondersteuning er allemaal is. Met openbaar vervoer naar Utrecht ben ik zo'n 4 uur onderweg. Zou dus heel erg fijn zijn dat ik 2 vrijkaarten zou winnen. Wellicht dat ik dan mijn vriendin ook kan overhalen de cursus te starten..

Ingeborg
Door

Ingeborg

op 23 Jan 2015

Ik wil graag weer een goede start maken voor het nieuwe jaar en ik haal altijd heel Veel inspiratie uit deze leuke beurs! En ik wil je graag persoonlijk komen feliciteren met je zwangerschap!! :)

Linda
Door

Linda

op 23 Jan 2015

Het lijkt me onwijs geweldig om naar deze beurs te kunnen. Ik ben kortgeleden onverwachts terug gekomen van mijn reis door Azië omdat mijn tas met al mijn belangrijke spullen erin gestolen is (van paspoort en geld met camera tot adressenboekje van alle mensen die ik heb ontmoet en andere persoonlijke bezittingen). In het begin even balen, maar tegelijkertijd geloof ik dat dit ook het universum is die me hier heen heeft geleid. Het is dan ook een geweldige kans om eindelijk goed aan mijn gezondheid te kunnen werken, aangezien die nogal wat te voorduren heeft gehad. Na 2 jaar geleden een burn-out te hebben gehad met alle gevolgen van dien (van zwaar gewichtsverlies en vermoeidheid tot menstruatiestoornis en maagproblemen), ben ik erg gemotiveerd geraakt om gezond te leven. Nu was dit op reis echter lastig om mijn balans terug te vinden omdat ik telkens weer ziek werd, van stoolinfections tot Dengue fever (knokkelkoorts). Nu ik thuis ben voor enkele maanden tot ik weer het geld terug heb verdiend, zou ik graag zo veel mogelijk willen leren over gezondheid om mezelf weer op pijl te krijgen en tegelijkertijd deze kennis mee te nemen in mijn werk als yoga docente en holistisch therapeut in spé. Deze beurs lijkt gewoon perfect op dit pad te vallen, a sign!? Ik hoop dat ik de kaartjes op deze manier kan bemachtigen, maar zo niet dan wens ik de gelukkige winnaars hoe dan ook veel plezier toe! :-)Liefs, Linda

Brigitte
Door

Brigitte

op 23 Jan 2015

Sinds een jaar ziek ben ik enorm opgeknapt al van alle goede adviezen op gezondheidsgebied, graag wil ik nog veel meer inspiratie opdoen op deze beurs en ben speciaal geinteresseerd in de workshop 'slank door microbewegingen'. Ik doe namelijk een opleiding tot gewichtsconsulent en ben benieuwd wat dat kan toevoegen. CU there (-:

Natalia Lopez
Door

Natalia Lopez

op 23 Jan 2015

Ik zou heel graag naar de gezondheidbeurs gaan met een vriendin. We zijn sinds een half jaar helemaal over gegaan op de gezonde en natuurlijke leefstlijl maar kunnen altijd meer inspiratie gebruiken en ben erg benieuwd naar nieuwe ontwikkelingen!

Cora van Leeuwen
Door

Cora van Leeuwen

op 23 Jan 2015

Ik zou heel graag naar de gezondheidsbeurs gaan. Sinds 5 januari ben ik begonnen met bewust suikervrij en heb heel veel aan de steun via miss natural en natuurljk suikervrij. Ik heb al jaren veel darmklachten en heb mede daarom nu de knoop doorgehakt en ben gestopt met suiker. Ik voel me nu al veel beter en mijn darmen beginnen ook beter aan te voelen. Ik moet nog heel veel leren en weet van heel veel dingen het bestaan of het gebruik niet af. Daarom zou ik heel graag samen met mijn zus naar de gezondheidsbeurs gaan om nog meer kennis te vergaren. En natuurlijk te genieten van alles om ons heen.

Carlijn
Door

Carlijn

op 23 Jan 2015

Ik zou heel graag de kaartjes winnen. Als student kan het soms een behoorlijke klus zijn om gezond te leven. Ik ben nog jong dus er valt nog een hoop te leren voor mij wat betreft gezondheid. Deze beurs lijkt me een mooie kans om er weer eens wat bij te leren over gezondheid!

Ben
Door

Ben

op 23 Jan 2015

lijkt me zo inspirerend voor de nieuwe levensstijl van mij en mijn vriendin en hebben helaas zelf niet de middelen om dit zomaar even op te hoesten. Dus: GRAAG

Arianne
Door

Arianne

op 23 Jan 2015

Hoi Eva,Zou het fantastisch vinden om de kaarten te winnen om weer nieuwe inspiratie op te doen om de gezonde levensstijl voort te zetten. Ons etensstijl is drastisch verandert na de 40 dagen suikervrij.Onze tweeling van 3 hebben er ook absoluut geen problemen mee, en ben benieuwd hoe dat straks op school gaat. Als veel kinderen dus ongezonde dingen bij zich hebben. Wat je dus het beste mee kan geven zodat ze dat juist veel lekkerder vinden..Wij hebben een beetje een etiket geloof ik omdat wij zo leven. Lijkt me erg leuk / motiverend om andere gelijk gestemden te ontmoeten en zoals ik al zei: inspiratie!Dus de gratis vrijkaartjes, GRAAG!

Burdy
Door

Burdy

op 23 Jan 2015

Was toch al van plan om 6febr. naar de beurs te gaan om op de hoogte te blijven met alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van gezondheid maar met gratis kaarten is het mogelijk om wat extra,s aan te schaffen :-)

Monique
Door

Monique

op 23 Jan 2015

Wow wat cool een hele beurs over gezondheid. Ik ben al blij dat ik de nieuwsmail las, want ik wist helemaal niet dat het bestond. Tot voor een maand of zeven geleden was zo'n beetje alles wat ik deed ongezond, maar ineens ging de knop om. Ik zal nog niet 100% gezondproof zijn, maar er is nog zoveel te leren en ik vind het ook lastig de tegenstrijdige verhalen die je overal leest. Ik ben erg benieuwd naar de beurs. Als ik de kaartjes zou winnen, dan zou ik met het hele gezin komen, anders zal ik wsl alleen komen (maar met z'n allen is natuurlijk veel gezelliger en daarbij kan het geen kwaad als mijn man de informatie uit eerste hand hoort ;-) )

Peggy
Door

Peggy

op 23 Jan 2015

Ik zou graag deze kaartjes winnen, om twee redenen. Ik zou graag mijn moeder verrassen met een heerlijk moeder-dochter dagje en daarnaast lijkt een beetje gezondheid me een heel mooi cadeau richting haar - zou super zijn!

yvonne mannion vanover
Door

yvonne mannion vanover

op 24 Jan 2015

Hi Eva,Aller eerst wil ik zeggen: bedankt voor de leuke en inspirerende artikelen. Vooral zo doorgaan want ik weet zeker dat je er veel mensen mee helpt. Ik zou graag vrijkaartjes winnen. Wat een mooi cadeau zou dat zijn voor mijn verjaardag op 6 februari. Kan ik samen met mijn zus gaan. Ze is al een tijdje gluten, suiker en lactose vrij aan het eten ivm haar gezondheid en ze kan altijd wat hulp gebruiken. En ik natuurlijk ook. Heb het geprobeerd maar vind het erg moeilijk. Ben altijd moe (ookal ga ik elke avond voor tien uur naar bed, of zelfs eerder, wordt nooit uitgerust wakker) hoop dat ik op de beurs wat tips en ideeën op kan doen om daar verandering in te brengen. Want voor een jonge meid (wordt 6 februari 30) is het natuurlijk niet gezond om altijd moe te zijn. Het zou een leuk verjaardagscadeau zijn, en een die ik met mijn zus kan delen.Groetjes yvonne

Samantha Sadikrama
Door

Samantha Sadikrama

op 24 Jan 2015

Hoi, allereerst bedankt voor deze kans om kaartjes te winnen! Ik zou t geweldig vinden om de kaartjes te winnen. Zou dan graag een vriend van mij willen meenemen die een moeilijke tijd heeft. Hij is gek op alles dat met gezondheid heeft te maken. Hij werkt ook in de zorg. Daar zou ik hem mee willen opvrolijken. Ook ik zou t super gaaf vinden om te gaan. Ik ben begonnen aan een cursus gewichtsconsulent en zou in 1 klap up 2 date zijn en het lijkt mij ook gewoon een hele ervaring op zich!

Anne van R
Door

Anne van R

op 24 Jan 2015

Het zou geweldig zijn om kaartjes te winnen. Zo kan ik nog meer mensen meenemen en overtuigen dat je met een gezonde leefstijl jezelf veel beter kan voelen!

Laura
Door

Laura

op 24 Jan 2015

Hallo missnatural, Ik zou heel graag kaarten willen winnen! Ik ben mij steeds meer gaan inlezen over wat goede voeding is omdat ik al jaren last heb van mijn darmen. Ik kwam daardoor ook op uw site. Ik heb daar veel aan gehad! Ik zou het heel leuk vinden om kaarten te winnen zodat ik daar nog meer informatie kan vinden over voeding en beweging. Ik heb helaas in december uw lezing over micro bewegen moeten missen daarom is het ook nog eens een leuke 2e kans om er meer van te weten te komen :).Groetjes Laura

Sophy Ann Bakkeren
Door

Sophy Ann Bakkeren

op 24 Jan 2015

Beste Eva, Heb al weer jaren geleden de HBO-opleiding tot Huidtherapeute gevolgd en ben sindsdien geïnteresseerd in het algeheel functioneren van de mens. Dat gaat uiteraard veel verder dan ons grootste orgaan, de huid. Op dit moment zit ik (samen met mijn man) midden in de suikervrije challenge en ik zie hoe mijn huid verandert, ik meer energie heb en ik suiker eigenlijk helemaal niet zo mis. We eten thuis al zo lang als we kinderen (met voedselallergieën!) hebben zo veel mogelijk biologisch, maar dat suikervrij eten zo veel kon uitmaken, had ik niet gedacht. Ik ben nu met hernieuwde interesse meer aan het lezen over voeding, met name over de invloed daarvan op hoe onze hersenen functioneren. Waanzinnig interessant! Naar de beurs wil ik dus hoe dan ook, maar twee vrijkaartjes zouden natuurlijk geweldig zijn. Zou ik samen met mijn beste maatje, mijn man kunnen gaan. Lijkt me leuk!

Gerda
Door

Gerda

op 24 Jan 2015

Omdat ik meer van en over gezondheid wil weten en hoe kan dat beter dan op deze Gezondheidsbeurs! En daarbij wil ik zeker een gezondere leefstijl en ik wil graag meer te weten te komen welke stands mij daarbij kunnen helpen.

Patricia
Door

Patricia

op 25 Jan 2015

Lijkt me gaaf om de kaarten te winnen. Zodat ik samen met mijn moeder nog meer tips en trucs kan opdoen om gezond te gaan leven. Ben al goed op weg maar alle tips zijn welkom!

Lieke Heerkens
Door

Lieke Heerkens

op 25 Jan 2015

Ik wil heel graag!!. Met mijn vriendin, die een moeilijk jaar achter haar rug heeft waarbij haar relatie is geeindigd en ze op heel vervelende wijze haar baan is kwijtgeraakt en nu graag opnieuw wil beginnen op veel vlakken maar zeker wel op een gezonde basis. Ikzelf heb een half jaar geleden een behandeling met bestraling gehad, ben nog herstellende en heb de detox weken gevolgd en wil heeeel graag op de gezonde toer blijven. Af en toe een handvat is hierbij heel handig. Deze beurs gaat deze mij zeker geven. Ik ben heel benieuwd of de gratis kaartjes mijn kant op kunnen komen.

Nettie
Door

Nettie

op 28 Jan 2015

Ik ben al even bezig met gezonde voeding e.d. maar zat een beetje vast in het leven. En zonder energie en leuke vooruitzichten heb je niet veel fut om er daadwerkelijk iets mee te gaan doen. Ik ben 36 en heb twee kids maar heb sinds een jaar een nieuwe vriend, een paar maanden een leuke nieuwe baan en ga over twee weken met mijn eerste rijles beginnen. Ik voel me fantastisch en moet mezelf af en toe terugfluiten om niet teveel hooi op mijn vork te nemen. Ik zou heeeel graag naar die beurs willen!

carla
Door

carla

op 01 Feb 2015

Hoi hoi. Kan ik nog meedoen?? Net aangemeld voor de detoxweek op je site en eigenlijk wel erg benieuwd naar alles op gezondheidsgebied en dan is deze beurs denk ik de plek. Daarom doe ik graag mee met deze actie! Carla

Patrick
Door

Patrick

op 03 Feb 2015

Ik ga alle dagen naar de beurs. Ik ga ook jullie stand bezoeken. Dat was niet alleen voor vrouwen he. Ik ben zo'n gezondheidsguru met groene sapjes, superfoods enzo. Je kon dan ook een gratis magazine bij jullie ophalen toch?

Daan de Vries
Door

Daan de Vries

op 18 Jan 2016

Het lijkt mij leuk om de kaarten te winnen:) Ook voor mijn vriendin, wil haar laten verrassen met gewonnen kaarten, als ik win. Zij is helemaal gek van gezonde leefstijl. Het lijkt mij een leuke uitstapje naar de nationale gezondheidsbeurs;-)

debirah
Door

debirah

op 20 Feb 2016

de kraam van de vereniging tegen kwakzalverij is echt hilaries. broer scholtens is zo’n nazi die tegen alles is wat volgens hem niet klopt. En dan staat hij op de gezondheidsbeurs te balen tussen alle natuurlijke gezondheids items.Ik heb hem flink horen schelden en tieren. Volgens mij is broer scholtens niet helemaal in orde. De kwakzalver.

Reactie plaatsen

reading

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 
gratis magazine