datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Mirella gaat schrijven over gezond en bewust eten voor het hele gezin
16 januari 2014 
1 min. leestijd

Mirella gaat schrijven over gezond en bewust eten voor het hele gezin

Hallo allemaal, mijn naam is Mirella Schulte. Ik ben een Amsterdamse van 34 jaar, gelukkig getrouwd met Jeroen en trotse moeder van 3 kinderen (10, 8, 3 jaar). Vol trots mag ik jullie vertellen dat ik ga schrijven voor Miss Natural!

Sinds één jaar zijn wij met het hele gezin bewuster gaan eten. Ik ben altijd al een ‘jojo’ geweest, ik hoef maar naar een lekker stukje chocolade te kijken en er zit weer een kilo aan. Maar de gezondheid van mijn jongste zoontje was toch wel doorslaggevend om gezonder en bewuster te leven. En dat is dan ook waar ik voornamelijk over zal gaan schrijven, over gezond en bewust eten voor het hele gezin.

Ziek vanaf de geboorte

Onze jongste zoontje was nog geen 24 uur oud en we lagen in het ziekenhuis met 40 graden koorts. Hij lag aan een infuus met 2 soorten antibiotica. Er werd vocht uit zijn ruggenmerg genomen maar er kwam geen duidelijkheid uit. Nu, drie jaar later, weten we nog niet wat er met hem is. Hele winters in hij ziek: oorontsteking, verkouden, koorts en noem maar op… We lopen steeds bij de huisarts binnen en die kan ook niets.

Anders eten hielp!

Dus vorig jaar besloot ik het eens te gaan proberen door anders te gaan eten en het leek beter te gaan. Totdat hij helaas besloot dat hij geen zin meer had om te eten… Ja hoor, lekker zo een eigenwijze periode!

Maar ik voelde mij toch wel heel goed met onze nieuwe leefstijl. Mijn huid werd er mooier door, mijn gewicht werd minder en het kwam er ook niet meer bij. Wauw, dat is toch perfect!

Geïnspireerd om voedingsdeskundige te worden

Ik raakte zo geïnspireerd van natuurlijk eten dat ik vorig jaar heb besloten om een studie voedingsdeskundige te gaan doen. Ik vind dit echt zo interessant dat ik zeker weet dat ik mijzelf hierin veel verder wil gaan ontwikkelen, de studieboeken leg ik nog lang niet in de kast! Ik hoop aan het eind van het jaar mijn diploma te behalen en mijn eigen praktijk te gaan openen, en tussendoor verder te leren op het gebied van kinderen.

Dromen van een moestuin

Maar ik heb nog meer dromen. Ik hoop in de toekomst met ons gezinnetje eigen moestuin te maken, zodat we nog veel gezonder en bewuster kunnen eten. Want niets is lekkerder en gezonder dan groente uit eigen tuin! En ik hoop hiermee ook dat mijn kinderen enthousiast gaan worden op het gebied van gezond en bewust leven.

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
nicole
Door

nicole

op 16 Jan 2014

Hoi en welkom bij de club ! ik heb met mijn zoontje ook een verleden van oorontstekingen , buisjes , longontsteking , astmatische bronchitis enz. gelukkig gaat het nu beter en hij had veel baad bij probiotica toen en nu nog. wellicht heb je het al geprobeerd . Verder gebruik ik zoveel mogelijk natuurlijk middeltjes zo lang zijn gezondheid het toe laat ( zetpillen van Heel , viburcol zijn superfijn). groetjes

Mirella Schulte
Door

Mirella Schulte

op 16 Jan 2014

Hij heeft net een bloedonderzoek gehad, daar kwam niets uit, probiotica was idd mijn volgende stap.

Cindy
Door

Cindy

op 16 Jan 2014

Hi Mirella, Wat leuk! Van harte en ik wens je veel succes!! Ik heb nu al zin om meer van je te lezen! Uiteraard hoop ik dat het met je zoontje ook snel heel goed gaat! En met jou en je gezin! Tot snel! Liefs.

Mirella Schulte
Door

Mirella Schulte

op 16 Jan 2014

Dank je wel Cindy

Layla Pansier
Door

Layla Pansier

op 16 Jan 2014

Welkom Mirella, ik ben benieuwd naar je artikelen!

Marieke
Door

Marieke

op 16 Jan 2014

Hee wat leuk Mirella, ik las je naam en ik dacht: volgens mij heb ik die naam eerder gehoord? Blijkt dat we elkaar laatst al 'gesproken' hebben via pinterest ;-) Ik wil je veel succes wensen met je opleiding, het schrijven en ik hoop dat je snel meer duidelijkheid krijgt wat je zoontje betreft! Groetjes Marieke

Mirella Schulte
Door

Mirella Schulte

op 17 Jan 2014

Ow haha dat is dan ook weer toevallig

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 16 Jan 2014

Welkom bij de redactie van Miss Natural Mirella! Mooie foto bij je artikel :)

Mirella Schulte
Door

Mirella Schulte

op 17 Jan 2014

Dank je wel Eva

mamoesjka
Door

mamoesjka

op 17 Jan 2014

Wat ontzettend leuk dat je zo anders naar voeding bent gaan kijken... Mijn motto: als je je voedt met lekker en gezond eten, kun je het lichaam krijgen dat je altijd al wilde zonder het gevoel te hebben dat je iets mist! Ik ben heel benieuwd naar je artikelen...

Reactie plaatsen

reading

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 
gratis magazine