datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Miss Natural Annemiek stelt zich voor
11 november 2012 
1 min. leestijd

Miss Natural Annemiek stelt zich voor

Ik ben Annemiek, het nieuwe redactielid van Miss Natural en ik stel me graag even voor. Ik heb altijd interesse in voeding gehad, want ik mag ontzettend graag koken. Het liefst kook ik voor mijn familie en vrienden en verwen ik ze met allerlei heerlijkheden. Daarnaast ben ik Commercial Manager geweest in een hotel en voeding was een belangrijk onderdeel van mijn werk. Als kookliefhebber nam ik altijd graag een kijkje in de keuken. De diversiteit aan producten en de koks die daar met passie hun gerechten bereiden. Zij lieten me zien wat liefde voor het vak voeding betekent.

De stelling van Hippocrates

Helaas kreeg ik ook een andere relatie met voeding, want ik kreeg te kampen met darmklachten. Dit was voor mij de aanleiding om mij verder te verdiepen in de relatie tussen voeding en lichamelijke klachten. Ik heb toen de opleiding ‘Gewichtsconsulente’ gedaan en later ook de opleiding ‘Voedingsdeskundige’. Dit was voor mij de eye-opener. De stelling van Hippocrates: Laat voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding, was op mijn situatie van toepassing.

Ander voedingspatroon

Ik moest mijn voedingspatroon drastisch gaan veranderen. Stapje voor stapje heb ik toen mijn voedingsgewoontes aangepast, waardoor ik inmiddels al een paar jaar klachtenvrij ben en me heerlijk voel. De ingrediënten van een juist voedingspatroon zijn voor mij: Goede vetten, natuurlijke koolhydraten en eerlijke eiwitten. Daar voeg ik beweging aan toe en live, love and laugh. Dan ben ik op mijn best!

Gewichtsconsulente en voedingsdeskundige

Als gewichtsconsulente en voedingsdeskundige begeleid ik mensen in hun weg naar een gezonde en natuurlijke levensstijl. Ik vind het vooral erg leuk om de gezondheid en vitaliteit van mensen naar een hoger plan te brengen. Daarnaast ben ik dol op gezond en lekker eten. Mijn geweldige dochter bewust maken van natuurlijke voeding ervaar ik als één groot avontuur. Als redactielid hoop ik vanuit mijn persoonlijke ervaringen een inspirerende bijdrage te kunnen leveren.

Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat.

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Eva de Beijer
Door

Eva de Beijer

op 11 Nov 2012

Leuk om jouw persoonlijke verhaal te lezen. Welkom bij de redactie Annemiek!

isabel van meurs
Door

isabel van meurs

op 11 Nov 2012

nice picture

Layla P.
Door

Layla P.

op 12 Nov 2012

Hai Annemiek, Welkom bij Miss Natural!

Miss Healthy
Door

Miss Healthy

op 15 Nov 2012

Ik ben net een maand begonnen met de cursus gewichtsconsulente (en verslind de materie) en de opleiding voedingsdeskundige staat ook nog op mijn lijstje. Ik ben benieuwd naar je input op missnatural.nl. Welkom in ieder geval :)

Maria
Door

Maria

op 15 Jan 2013

Hallo Annemiek, Mooi verhaal, balans in het leven is a.o afhankelijk van een goed voedingspatroon , dit is de sleutel voor een gezond en gelukkig leven. Groeten Maria

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading