10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Miss Natural Annemiek stelt zich voor
11 november 2012 
2 min. leestijd

Miss Natural Annemiek stelt zich voor

Ik ben Annemiek, het nieuwe redactielid van Miss Natural en ik stel me graag even voor. Ik heb altijd interesse in voeding gehad, want ik mag ontzettend graag koken. Het liefst kook ik voor mijn familie en vrienden en verwen ik ze met allerlei heerlijkheden. Daarnaast ben ik Commercial Manager geweest in een hotel en voeding was een belangrijk onderdeel van mijn werk. Als kookliefhebber nam ik altijd graag een kijkje in de keuken. De diversiteit aan producten en de koks die daar met passie hun gerechten bereiden. Zij lieten me zien wat liefde voor het vak voeding betekent.

De stelling van Hippocrates

Helaas kreeg ik ook een andere relatie met voeding, want ik kreeg te kampen met darmklachten. Dit was voor mij de aanleiding om mij verder te verdiepen in de relatie tussen voeding en lichamelijke klachten. Ik heb toen de opleiding ‘Gewichtsconsulente’ gedaan en later ook de opleiding ‘Voedingsdeskundige’. Dit was voor mij de eye-opener. De stelling van Hippocrates: Laat voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding, was op mijn situatie van toepassing.

Ander voedingspatroon

Ik moest mijn voedingspatroon drastisch gaan veranderen. Stapje voor stapje heb ik toen mijn voedingsgewoontes aangepast, waardoor ik inmiddels al een paar jaar klachtenvrij ben en me heerlijk voel. De ingrediënten van een juist voedingspatroon zijn voor mij: Goede vetten, natuurlijke koolhydraten en eerlijke eiwitten. Daar voeg ik beweging aan toe en live, love and laugh. Dan ben ik op mijn best!

Gewichtsconsulente en voedingsdeskundige

Als gewichtsconsulente en voedingsdeskundige begeleid ik mensen in hun weg naar een gezonde en natuurlijke levensstijl. Ik vind het vooral erg leuk om de gezondheid en vitaliteit van mensen naar een hoger plan te brengen. Daarnaast ben ik dol op gezond en lekker eten. Mijn geweldige dochter bewust maken van natuurlijke voeding ervaar ik als één groot avontuur. Als redactielid hoop ik vanuit mijn persoonlijke ervaringen een inspirerende bijdrage te kunnen leveren.

Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat.

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Eva de Beijer
Door

Eva de Beijer

op 11 Nov 2012

Leuk om jouw persoonlijke verhaal te lezen. Welkom bij de redactie Annemiek!

isabel van meurs
Door

isabel van meurs

op 11 Nov 2012

nice picture

Layla P.
Door

Layla P.

op 12 Nov 2012

Hai Annemiek, Welkom bij Miss Natural!

Miss Healthy
Door

Miss Healthy

op 15 Nov 2012

Ik ben net een maand begonnen met de cursus gewichtsconsulente (en verslind de materie) en de opleiding voedingsdeskundige staat ook nog op mijn lijstje. Ik ben benieuwd naar je input op missnatural.nl. Welkom in ieder geval :)

Maria
Door

Maria

op 15 Jan 2013

Hallo Annemiek, Mooi verhaal, balans in het leven is a.o afhankelijk van een goed voedingspatroon , dit is de sleutel voor een gezond en gelukkig leven. Groeten Maria

Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.