10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Doe mee met de Miss Natural Awards 2012!
11 maart 2012 
2 min. leestijd

Doe mee met de Miss Natural Awards 2012!

Dit jaar zal het online platform en community Miss Natural Lifestyle voor de eerste keer de Miss Natural Awards uitreiken.

Wie maakt kans?

Elke vrouw heeft de potentie om Miss Natural worden, herken jij je in onderstaand profiel?

Miss Natural staat positief en energiek in het leven en is bewust bezig met haar natuurlijke levensstijl. Miss Natural gelooft niet in calorieën tellen en weet dat diëten niet werken. Zij houdt van echt en vers eten, vermijdt voorverpakte producten met verdachte toevoegingen en koopt het liefst biologisch in de supermarkt, natuurwinkel of rechtstreeks bij de boer.

Miss Natural laat zich niet misleiden door gezondheidslabels of marketingkreten op verpakkingen. Zij weet dat voeding de basis is van een goede gezondheid en een schoon lichaam belangrijk is voor het opnemen van voedingsstoffen. Daarom gebruikt Miss Natural ook het liefst natuurlijke cosmetica en huidverzorgingsproducten omdat deze geen schadelijke ingrediënten bevatten die via de huid terecht komen in het hele lichaam. Miss Natural is ook actief en beweegt regelmatig.

Daarnaast durft Miss Natural kritische vragen te stellen en motiveert zij haar familie en vrienden. Miss Natural weet wat haar keuzemogelijkheden zijn en kiest voor haar alleen het beste!

Het maakt niet uit hoelang je al bezig bent met jouw natuurlijke levensstijl. Doe gewoon mee!

Kijk voor alle informatie op de speciale Awards website.

Plaats je eigen foto | Zojuist toegevoegd | Meest bekeken | Meest gestemd

 

1 2 –>

 

1 2 –>
Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.