Miss Natural Talk Show
Kijk LIVE!
Zomer Weekmenu's
Zomer Weekmenu'sBekijk

Page content

Doe mee met de Miss Natural Awards 2012!

Dit jaar zal het online platform en community Miss Natural Lifestyle voor de eerste keer de Miss Natural Awards uitreiken.

Wie maakt kans?

Elke vrouw heeft de potentie om Miss Natural worden, herken jij je in onderstaand profiel?

 

Miss Natural staat positief en energiek in het leven en is bewust bezig met haar natuurlijke levensstijl. Miss Natural gelooft niet in calorieën tellen en weet dat diëten niet werken. Zij houdt van echt en vers eten, vermijdt voorverpakte producten met verdachte toevoegingen en koopt het liefst biologisch in de supermarkt, natuurwinkel of rechtstreeks bij de boer.

Miss Natural laat zich niet misleiden door gezondheidslabels of marketingkreten op verpakkingen. Zij weet dat voeding de basis is van een goede gezondheid en een schoon lichaam belangrijk is voor het opnemen van voedingsstoffen. Daarom gebruikt Miss Natural ook het liefst natuurlijke cosmetica en huidverzorgingsproducten omdat deze geen schadelijke ingrediënten bevatten die via de huid terecht komen in het hele lichaam. Miss Natural is ook actief en beweegt regelmatig.

Daarnaast durft Miss Natural kritische vragen te stellen en motiveert zij haar familie en vrienden. Miss Natural weet wat haar keuzemogelijkheden zijn en kiest voor haar alleen het beste!

Het maakt niet uit hoelang je al bezig bent met jouw natuurlijke levensstijl. Doe gewoon mee!

Kijk voor alle informatie op de speciale Awards website.

Plaats je eigen foto | Zojuist toegevoegd | Meest bekeken | Meest gestemd


1 2 -->1 2 -->

Gratis magazine t.w.v. €4,95

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten gratis in je mailbox.

Wij hebben ook een hekel aan spam
detox-cursus
Eva van Zeeland
Eva van Zeeland is de oprichter en eigenaar van Miss Natural Lifestyle. Eva heeft een passie voor alles omtrent de natuurlijke levensstijl en deed haar kennis op tijdens de opleiding orthomoleculaire geneeskunde en jarenlange ervaring in de fitness branche. Eva heeft in haar leven nog nooit een dieet gevolgd en calorieën tellen lijkt haar een erg saaie bezigheid! “Leer weer te luisteren naar wat je lichaam nodig heeft en vergroot zelf je kennis over voeding”. Eva is een gedreven ondernemer en moeder van de 7-jarige tweeling Bob & Lex en bijna 2-jarig meisje Indy.