10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Miss Natural Awards: Stem op jouw natuurlijke favoriet!
10 maart 2014 
in Events
2 min. leestijd

Miss Natural Awards: Stem op jouw natuurlijke favoriet!

De Miss Natural Awards zijn opgezet om natuurlijk leven en biologisch eten onder de aandacht te brengen bij een groot publiek. Dit doen we met een 6 weken durende promotiecampagne met als afsluiting een geweldig event op zaterdag 19 april.

Daarnaast bieden wij jou, Miss Natural leden, de mogelijkheid om anderen te inspireren met jouw persoonlijke verhaal en maak je kans op geweldige natuurlijke prijzen beschikbaar gesteld door de onze partners.

Miss Natural Awards voor merken

Nieuw dit jaar is dat we ook Miss Natural Awards gaan uitreiken aan natuurlijke merken en bekende inspirators. Met deze vakprijs voor de retail wil Miss Natural de verkrijgbaarheid van natuurlijke en biologische producten stimuleren. De voorwaarden waar de merken/producten aan moeten voldoen zijn; biologisch gecertificeerd, zonder geraffineerde suiker en E-nummervrij.

Het EKO Keurmerk

Bij een vakprijs hoort natuurlijk ook een vakjury. Mariken de Bruijn, communicatiemedewerker van Stichting EKO-keurmerk, zal er op toezien dat de uiteindelijke top 5 per categorie aan de gestelde voorwaarden zal voldoen. Een EKO-keurmerk op de verpakking betekent dat je als consument een gecontroleerd biologisch product koopt van een maatschappelijk betrokken ondernemer. Heel waardevol dus!

Dit zijn de Miss Natural Awards categorieën:

  1. Shop
  2. Food
  3. Kids
  4. Beauty
  5. Clean
  6. Inspirator

Miss Natural leden kiezen hun favoriet

De lijst van 15 merken en namen per categorie is samengesteld door de antwoorden die jullie gaven tijdens het Grote Miss Natural Boodschappenonderzoek dat wij eerder dit jaar hielden. Je kunt t/m 16 maart 2014 stemmen op jouw favoriet in elke categorie. Daarna zullen wij de top 5 per categorie bekend maken en de merken en namen feliciteren met hun Miss Natural Awards nominatie. Daarna kan er verder gestemd gaan worden en zal op zaterdag 19 april de definitieve winnaar per categorie bekend gemaakt worden.

Stem op jouw natuurlijke favoriet!

[gravityform id=”37″ name=”Wie is jouw natuurlijke favoriet?” title=”false” description=”false”]

Bedankt voor het uitbrengen van jouw stem!

Welke merken mis jij nog in het overzicht? Laat het ons gerust weten in een reactie!

Handtekening-Miss-Natural

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.