datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Miss Natural Awards: Stem op jouw natuurlijke favoriet!
10 maart 2014 
in Events
1 min. leestijd

Miss Natural Awards: Stem op jouw natuurlijke favoriet!

De Miss Natural Awards zijn opgezet om natuurlijk leven en biologisch eten onder de aandacht te brengen bij een groot publiek. Dit doen we met een 6 weken durende promotiecampagne met als afsluiting een geweldig event op zaterdag 19 april.

Daarnaast bieden wij jou, Miss Natural leden, de mogelijkheid om anderen te inspireren met jouw persoonlijke verhaal en maak je kans op geweldige natuurlijke prijzen beschikbaar gesteld door de onze partners.

Miss Natural Awards voor merken

Nieuw dit jaar is dat we ook Miss Natural Awards gaan uitreiken aan natuurlijke merken en bekende inspirators. Met deze vakprijs voor de retail wil Miss Natural de verkrijgbaarheid van natuurlijke en biologische producten stimuleren. De voorwaarden waar de merken/producten aan moeten voldoen zijn; biologisch gecertificeerd, zonder geraffineerde suiker en E-nummervrij.

Het EKO Keurmerk

Bij een vakprijs hoort natuurlijk ook een vakjury. Mariken de Bruijn, communicatiemedewerker van Stichting EKO-keurmerk, zal er op toezien dat de uiteindelijke top 5 per categorie aan de gestelde voorwaarden zal voldoen. Een EKO-keurmerk op de verpakking betekent dat je als consument een gecontroleerd biologisch product koopt van een maatschappelijk betrokken ondernemer. Heel waardevol dus!

Dit zijn de Miss Natural Awards categorieën:

  1. Shop
  2. Food
  3. Kids
  4. Beauty
  5. Clean
  6. Inspirator

Miss Natural leden kiezen hun favoriet

De lijst van 15 merken en namen per categorie is samengesteld door de antwoorden die jullie gaven tijdens het Grote Miss Natural Boodschappenonderzoek dat wij eerder dit jaar hielden. Je kunt t/m 16 maart 2014 stemmen op jouw favoriet in elke categorie. Daarna zullen wij de top 5 per categorie bekend maken en de merken en namen feliciteren met hun Miss Natural Awards nominatie. Daarna kan er verder gestemd gaan worden en zal op zaterdag 19 april de definitieve winnaar per categorie bekend gemaakt worden.

Stem op jouw natuurlijke favoriet!

[gravityform id=”37″ name=”Wie is jouw natuurlijke favoriet?” title=”false” description=”false”]

Bedankt voor het uitbrengen van jouw stem!

Welke merken mis jij nog in het overzicht? Laat het ons gerust weten in een reactie!

Handtekening-Miss-Natural

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading