Biologisch eten
Eva van Zeeland
Biologisch eten
01/22/2014
1 min
0

Doe mee aan het Miss Natural Grote Boodschappenonderzoek!

01/22/2014
1 min
0

Haal jij je boodschappen altijd bij de supermarkt of bij de biologische winkel? Of allebei? En wat zijn jouw favoriete merken als het gaat om voeding en dagelijkse verzorging?

Om meer inzicht te krijgen in het ‘shopgedrag’ van Miss Naturals is er nu het Miss Natural Grote Boodschappenonderzoek. Doe je mee? Uiteraard word je hiervoor beloond, en wel met een Miss Natural Cadeauvoucher t.w.v. €10,-.

Waar doe jij de boodschappen?

Steeds meer supermarkten bieden biologische producten aan. Gelukkig maar, want dat maakt het eens stuk makkelijker om biologisch in te slaan bij de wekelijkse boodschappen. Toch zijn er nog veel producten die we niet bij de plaatselijke super kunnen vinden. Want veel Miss Naturals willen niet alleen biologisch, maar vaak ook zonder suiker en E-nummers. Maar alleen naar de biologische winkel is vaak prijzig en om voor elk product een andere winkel te bezoeken is weer erg tijdrovend. Hoe los jij dat op? Kies jij voor tijd, kwaliteit of een beetje van beiden?

Wat is jouw favoriete merk?

En wanneer je boodschappen doet, voor welke merken kies jij dan? Miss Natural is erg benieuwd naar jouw keuze. Niet alleen als het gaat om voeding, maak ook schoonmaakmiddelen en verzorgingsproducten. Of ben je er nog niet helemaal uit?

Met het Miss Natural Grote Boodschappenonderzoek willen we hier graag achter komen, zodat we bijvoorbeeld beter kunnen inspelen op jouw informatiebehoefte. Bovendien willen we tijdens de Miss Natural Awards van dit jaar extra aandacht besteden aan de natuurlijke merken waar we zo blij mee zijn en ze eens goed in het zonnetje te zetten. Want dat verdienen ze!

Doe mee aan het Miss Natural Boodschappenonderzoek

Ben jij een Miss Natural? Dan zouden we het leuk vinden als je deel wilt nemen aan het Miss Natural Grote Boodschappenonderzoek, zodat we binnenkort precies weten wat er gaande is, welke merken belangrijk zijn voor jullie en wat er nog gemist wordt. Bovendien ontvangen alle deelnemers een Miss Natural Cadeauvouchers t.w.v. €10,-

Klik hier om mee te doen >>>

Waar doe jij je boodschappen?

Reacties
Categorieën