Events
Eva van Zeeland
Events
06/02/2014
3 min
10

Miss Natural in EkoTown, het Biologische Lifestyle Festival 21 en 22 juni

06/02/2014
3 min
10

Kom jij ook naar hét eerste biologische lifestyle festival van Nederland? Op 21 en 22 juni kun je in het Amsterdamse Bos twee dagen kennis en ideeën delen op het gebied van een gezonde biologische lifestyle, in EkoTown!

In dit bijzondere pop-up dorp vind je verschillende Plaza’s. Je kunt als bezoeker onbeperkt meedoen aan alle activiteiten: begin je dag met yoga- en bootcamplessen, bezoek een debat of lezing over sport, superfoods, beauty of de toekomst van ons eten, en ontmoet de mensen achter natuurlijke producten en ontdek nieuwe heerlijke gerechten. En geniet samen van de unplugged optredens van bekende en onbekende singer songwriters.

Programma EkoTown Festival

Er is genoeg te beleven op EkoTown. Alle zintuigen komen aanbod met een ProefPlaza, SprekersPlaza en MuziekPlaza. Daarnaast is er een KidsPlaza, SportPlaza en BoerenPlaza. Heel veel activiteiten voor een gezellig dagje uit. Ook Eva van Zeeland van Miss Natural is op 21 en 22 juni aanwezig in EkoTown! Bekijk hier het programma van zaterdag 21 juni en zondag 22 juni.

Zaterdag 21 juni – Aan tafel met Miss Natural

Eva van Zeeland praat in het Sprekers Plaza van EkoTown met interessante tafelgasten over hun natuurlijk levensstijl, de kracht van biologisch en puur eten en de zin en onzin van voedingssupplementen. Daarnaast gaat ze met het publiek de discussie aan hoe we de voedingsindustrie er van kunnen overtuigen producten te maken zonder foute toevoegingen en met eerlijke marketing. Een boeiende -live uitzending- met inspirerende gasten als; Yvonne van Stigt; PNI therapeut en auteur van ‘Oergezond het jaar rond’ en ‘Oerslank’ en Geiske de Ruig; orthomoleculair arts en gespecialiseerd in de nieuwste wetenschap Glycobiologie. Ook aanwezig zijn Claire van den Heuvel en Vera van Haren. Zij schreven het boek ‘Easy Peasy’ en met hun praat ik over hoe je om kunt gaan met een gezonder eetpatroon tijdens de vakantie waar eventueel ook andere kids aanwezig zijn waarbij de ouders er anders over denken!

Locatie: EkoTown Festival
Datum: zaterdag 21 juni
Tijd: 15.00 – 16.00 uur

Zondag 22 juni – Natuurlijk Spreekuur Miss Natural

Heb jij lichamelijke klachten waar de huisarts de oorzaak niet van weet en wegwuift als “iets dat tussen je oren” zit en waar je maar mee moet leren leven? Voel jij je niet begrepen en heb je het idee dat er alleen aan symptoombestrijding wordt gedaan? Tijdens het Natuurlijk Spreekuur van Miss Natural biedt Eva van Zeeland jou een kennismaking met orthomoleculaire geneeskunde, dat er van uitgaat dat voeding kan worden ingezet voor genezing in plaats van medicijnen ter symptoombestrijding. Je kunt jouw vraag stellen aan orthomoleculair diëtist Bianca van den Heuvel. Zij heeft een eigen praktijk en is aangesloten bij het Netwerk Orthomoleculair Diëtisten en geeft je graag advies over jouw klachten. Het Netwerk Orthomoleculair Diëtisten (NOD) is een netwerk voor diëtisten die zich gespecialiseerd hebben in de orthomoleculaire voedingsleer en geneeskunde. Dit netwerk is erkend door de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD) en dat betekent dat beide partijen met elkaar samenwerken en elkaar ondersteunen.

Locatie: EkoTown Festival
Datum: zondag 21 juni
Tijd: 12.30 – 13.30 uur

Ticket voor EkoTown

Met een EkoTownTicket op zak word je bewoner van EkoTown! Hiermee kun je onbeperkt deelnemen aan alle activiteiten.

EarlyBirdTicket: uitverkocht

DagTicket: € 29,50

Miss Natural leden: € 22,-
Ga voor je tickets naar www.ekotown.nl en maak gebruik van de Miss Natural actiecode: KSA01

KidsTicket: € 5,00

Goed om te weten: Er is een beperkt aantal KidsTickets per dag beschikbaar!

Met Miss Natural gratis naar EkoTown!

Natuurlijk wil je dit meemaken: het allereerste biologische festival van Nederland! Miss Natural mag onder haar leden 3 x 2 gratis toegangskaarten t.w.v. €59,- cadeau geven. Hoe maak je kans? Je dient lid te zijn van Miss Natural, nog geen lid? Dan kun je hier gratis lid worden >>> Laat vervolgens een reactie achter op deze pagina en vertel ons wat je graag wilt beleven in EkoTown en met wie je dit wilt doen! Onder alle reacties verloten we de gratis toegangskaarten.

Let wel op: zorg ervoor dat bij jouw ledenprofiel je adresgegevens staan vermeld, zodat je de prijs toegestuurd kan krijgen als je een van de winnaars bent. Deze gegevens zijn niet zichtbaar voor iedereen.

Ga jij naar EkoTown op 21 of 22 juni in het Amsterdamse Bos in Amstelveen?

Handtekening-Miss-Natural

De winnaars zijn geworden:

Karen Marcus-Bliekendaal, Claire de Knocke van der Meulen en Jasmijn Hubers. Gefeliciteerd! Laat via het contactformulier weten op welke dag je wilt komen en met wie, zodat EkoTown je op de gastenlijst kan zetten. Veel plezier!

Reacties
Categorieën