datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Miss Natural in EkoTown, het Biologische Lifestyle Festival 21 en 22 juni
02 juni 2014 
in Events
3 min. leestijd

Miss Natural in EkoTown, het Biologische Lifestyle Festival 21 en 22 juni

Kom jij ook naar hét eerste biologische lifestyle festival van Nederland? Op 21 en 22 juni kun je in het Amsterdamse Bos twee dagen kennis en ideeën delen op het gebied van een gezonde biologische lifestyle, in EkoTown!

In dit bijzondere pop-up dorp vind je verschillende Plaza’s. Je kunt als bezoeker onbeperkt meedoen aan alle activiteiten: begin je dag met yoga- en bootcamplessen, bezoek een debat of lezing over sport, superfoods, beauty of de toekomst van ons eten, en ontmoet de mensen achter natuurlijke producten en ontdek nieuwe heerlijke gerechten. En geniet samen van de unplugged optredens van bekende en onbekende singer songwriters.

Programma EkoTown Festival

Er is genoeg te beleven op EkoTown. Alle zintuigen komen aanbod met een ProefPlaza, SprekersPlaza en MuziekPlaza. Daarnaast is er een KidsPlaza, SportPlaza en BoerenPlaza. Heel veel activiteiten voor een gezellig dagje uit. Ook Eva van Zeeland van Miss Natural is op 21 en 22 juni aanwezig in EkoTown! Bekijk hier het programma van zaterdag 21 juni en zondag 22 juni.

Zaterdag 21 juni – Aan tafel met Miss Natural

Eva van Zeeland praat in het Sprekers Plaza van EkoTown met interessante tafelgasten over hun natuurlijk levensstijl, de kracht van biologisch en puur eten en de zin en onzin van voedingssupplementen. Daarnaast gaat ze met het publiek de discussie aan hoe we de voedingsindustrie er van kunnen overtuigen producten te maken zonder foute toevoegingen en met eerlijke marketing. Een boeiende -live uitzending- met inspirerende gasten als; Yvonne van Stigt; PNI therapeut en auteur van ‘Oergezond het jaar rond’ en ‘Oerslank’ en Geiske de Ruig; orthomoleculair arts en gespecialiseerd in de nieuwste wetenschap Glycobiologie. Ook aanwezig zijn Claire van den Heuvel en Vera van Haren. Zij schreven het boek ‘Easy Peasy’ en met hun praat ik over hoe je om kunt gaan met een gezonder eetpatroon tijdens de vakantie waar eventueel ook andere kids aanwezig zijn waarbij de ouders er anders over denken!

Locatie: EkoTown Festival
Datum: zaterdag 21 juni
Tijd: 15.00 – 16.00 uur

Zondag 22 juni – Natuurlijk Spreekuur Miss Natural

Heb jij lichamelijke klachten waar de huisarts de oorzaak niet van weet en wegwuift als “iets dat tussen je oren” zit en waar je maar mee moet leren leven? Voel jij je niet begrepen en heb je het idee dat er alleen aan symptoombestrijding wordt gedaan? Tijdens het Natuurlijk Spreekuur van Miss Natural biedt Eva van Zeeland jou een kennismaking met orthomoleculaire geneeskunde, dat er van uitgaat dat voeding kan worden ingezet voor genezing in plaats van medicijnen ter symptoombestrijding. Je kunt jouw vraag stellen aan orthomoleculair diëtist Bianca van den Heuvel. Zij heeft een eigen praktijk en is aangesloten bij het Netwerk Orthomoleculair Diëtisten en geeft je graag advies over jouw klachten. Het Netwerk Orthomoleculair Diëtisten (NOD) is een netwerk voor diëtisten die zich gespecialiseerd hebben in de orthomoleculaire voedingsleer en geneeskunde. Dit netwerk is erkend door de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD) en dat betekent dat beide partijen met elkaar samenwerken en elkaar ondersteunen.

Locatie: EkoTown Festival
Datum: zondag 21 juni
Tijd: 12.30 – 13.30 uur

Ticket voor EkoTown

Met een EkoTownTicket op zak word je bewoner van EkoTown! Hiermee kun je onbeperkt deelnemen aan alle activiteiten.

EarlyBirdTicket: uitverkocht

DagTicket: € 29,50

Miss Natural leden: € 22,-
Ga voor je tickets naar www.ekotown.nl en maak gebruik van de Miss Natural actiecode: KSA01

KidsTicket: € 5,00

Goed om te weten: Er is een beperkt aantal KidsTickets per dag beschikbaar!

Met Miss Natural gratis naar EkoTown!

Natuurlijk wil je dit meemaken: het allereerste biologische festival van Nederland! Miss Natural mag onder haar leden 3 x 2 gratis toegangskaarten t.w.v. €59,- cadeau geven. Hoe maak je kans? Je dient lid te zijn van Miss Natural, nog geen lid? Dan kun je hier gratis lid worden >>> Laat vervolgens een reactie achter op deze pagina en vertel ons wat je graag wilt beleven in EkoTown en met wie je dit wilt doen! Onder alle reacties verloten we de gratis toegangskaarten.

Let wel op: zorg ervoor dat bij jouw ledenprofiel je adresgegevens staan vermeld, zodat je de prijs toegestuurd kan krijgen als je een van de winnaars bent. Deze gegevens zijn niet zichtbaar voor iedereen.

Ga jij naar EkoTown op 21 of 22 juni in het Amsterdamse Bos in Amstelveen?

Handtekening-Miss-Natural

De winnaars zijn geworden:

Karen Marcus-Bliekendaal, Claire de Knocke van der Meulen en Jasmijn Hubers. Gefeliciteerd! Laat via het contactformulier weten op welke dag je wilt komen en met wie, zodat EkoTown je op de gastenlijst kan zetten. Veel plezier!

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Cuinera Bos
Door

Cuinera Bos

op 03 Jun 2014

Goeienavond Eva, Ook ik had allerlei klachten ,hielp m,n kinderen naar school ,ging naar bed ,zette de wekker om ze op te halen ,eten te geven en weer naar school te brengen,dan weer naar bed,lag dagen op bed,was moe ,huilde van moeheid,ik kon niet hebben dat m,n ene arm op m,n andere arm lag ,dat m,n ene been op m,n andere lag,dat deed zeer,ik kon niet meer,voelde me grieperig , koude rillingen door m,n lijf,keelpijn ,oorsuizen ,depressie,hooikoorts ,ontzettende hoofdpijn,migraine,wat had ik niet,door op onderzoek uit te gaan en door heel anders te gaan eten ,ben ik veel ,veel fitter. Vandaag vanaf 8 uur-20.00 in de tuin gewerkt,voel me wel wat moe ,logisch ,maar ik ben zo, zo,blij dat ik heb ontdekt o.a. door Miss Naturel Livestyle,dat door een ander eetpatroon je je eigen ,,genezer"kunt zijn. Gretig ben ik naar alles wat te maken heeft met gezondheid,voeding enz., daarom zou ik heel graag de kaarten winnen,om zodoende nog meer te weten te komen. Carpe diem!!!!!!!!!Vriendelijke groeten Cuinera Bos.

Cuinera Bos
Door

Cuinera Bos

op 10 Jun 2014

Hallo Eva,Regelmatig krijg ik mails van je,maar of ik daardoor lid ben ,hoe weet ik of ik lid ben?Vriendelijke groeten Cuinera Bos.

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 11 Jun 2014

Hoi Cuinera, ik heb je nu lid gemaakt :)

Marla
Door

Marla

op 04 Jun 2014

Hi Eva, Als piepjonge moeder, vegetariër en raw food fanaat, kan ik wel wat inspiratie gebruiken. Aangezien ik het beste wil voor mijn kleine meid en nog borstvoeding geef wil ik heel graag meer weten over de zin en onzin van voedselsupplementen en biologisch eten. Ik ben zoooo benieuwd. Daarnaast zou ik graag iemand meenemen die nog helemaal niet "into" het biologisch eten is en zo haar ogen openen. Iemand op de goede weggeholpen is het meest dankbare wat er is. Keep up the good work Eva en hoop je snel een keer in reallife te ontmoeten. Groet Marla

Cuinera Bos
Door

Cuinera Bos

op 11 Jun 2014

Hoi Eva ,Dank je wel voor de moeite,heel veel succes toegewenst.Groet Cuinera.

Sonja
Door

Sonja

op 14 Jun 2014

Ik zou graag naar Ekotown komen. En mensen ontmoeten die mij geinspireerd hebben om een ander pad te kiezen. Mijn eigen verantwoordelijkheid te nemen voor mijn gezondheid. Mijn eetpatroon aan te passen. Ik ben nu in de fase waarin volhouden en niet terug vallen in oude patronen belangrijk zijn. De regelmatige nieuwsbrieven en akties van Miss Natural zijn heerlijk om op dit pad te blijven. Dank je wel!!

Jasmijn
Door

Jasmijn

op 15 Jun 2014

Wat een fijne actie! Ik zou heel graag een goede vriendin meenemen. Nadat haar moeder na een verdrietig ziekbed is overleden heeft ze pittige jaren gehad om zichzelf weer op de rails te krijgen. Ze is als mens enorm gegroeid en zo sterk geworden. Haar levenslust spat er nu vanaf! Daar heb ik grote bewondering voor en zou haar daarom op een heerlijke we-dag trakteren. Groetjes, Jasmijn

Layla Pansier
Door

Layla Pansier

op 19 Jun 2014

De winnaars van de vrijkaarten voor EkoTown zijn bekend en jij zit er ook bij! Gefeliciteerd! Laat je even weten op welke dag je wilt gaan en wat de voor-en achternaam zijn van degene met wie je gaat, zodat we je op de gastenlijst kunnen laten zetten?

Melanie Schneider
Door

Melanie Schneider

op 16 Jun 2014

Via ILoveHealth, een geweldige website, heb ik 2 zaterdagkaartjes gewonnen voor mij en mijn vriend voor EkoTown. Een gelukkige winnaar ben ik dus al! Ik zou alleen zoooooo graag mijn moeder en zusje meenemen naar dit festival! Ik probeer mijn familie aan te steken en mee te gaan in deze geweldige lifestyle, vol biologische voeding, puur en eerlijk eten en zeer belangrijk het belang van het dier; ze te laten zien dat een kiloknaller niet goed is voor mens , dier en mileu. Dit lukt aardig, alleen zijn er zoveel vragen en alle antwoorden heb ik nog niet of niet volledig. Al deze mensen op EkoTown, met hun kennis en specialisme, kunnen dat zetje geven en niet alleen mij maar ook mijn familie van de informatie voorzien die nodig is. Ik wil samen proeven, ruiken en een workout volgen !

Brenda watchman
Door

Brenda watchman

op 17 Jun 2014

Ik ga graag met mede FooDiva Eveline naar Ekotown in onze 'Achtertuin' Kunnen we ook weer even bijkletsen met Eva van Zeeland! Tot op Ekotown!

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading