10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Miss Natural is genomineerd voor een KIK-compliment!
04 december 2012 
1 min. leestijd

Miss Natural is genomineerd voor een KIK-compliment!

Jouw favoriete site is genomineerd voor een KIK-compliment, in de categorie ‘websites’. En daar zijn we hartstikke trots op!

De award is voor een product, dienst of initiatief die een positieve en substantiële bijdrage levert aan kinderen en een gezonde leefstijl. Iets waar Miss Natural graag een stokje voor steekt.

Een nominatie is natuurlijk al een hele eer op zich, maar stiekem zouden we toch wel willen gaan voor de werkelijke prijs: het KIK-compliment. En daarvoor hebben we jouw stem nodig!

KIK-compliment

De verkiezingen worden georganiseerd door Kikforkids en Nieuws over Kindervoeding. Het KIK-compliment gaat naar een product, dienst of initiatief welke een positieve en substantiële bijdrage levert aan kinderen en een gezonde leefstijl. En zoals je weet, werkt Miss Natural daar natuurlijk graag aan mee.

Stem op Miss Natural

Draag jij Miss Natural en de gezondheid van kinderen een warm hart toe? Breng dan vanaf nu je stem uit! De twee genomineerden met de meeste publieksstemmen worden beoordeeld door een professionele jury. De winnaar van deze verkiezing ontvangt het KIK-compliment 2012, in de vorm van een sculptuur. En hoe leuk zou het zijn als die prijs straks de eerste is in de prijzenkast van Miss Natural!

Natuurlijk kun je ook je vrienden vragen om op jouw favoriete site te stemmen. Stuur ze een mailtje, een facebookbericht of post het op twitter. Hoe meer stemmen, hoe beter! Je kunt stemmen tot 31 januari 2013.

Stem hier op Miss Natural voor het KIK-compliment!

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Annemiek
Door

Annemiek

op 04 Dec 2012

Natuurlijk op jullie gestemd!

Eva de Beijer
Door

Eva de Beijer

op 04 Dec 2012

Op ons bedoel je ;)

Karin
Door

Karin

op 04 Dec 2012

Ook mijn stem uitgebracht! Op Miss Natural!

Ian
Door

Ian

op 05 Dec 2012

Meteen mijn stem uitgebracht. Succes!

ragonda plagge
Door

ragonda plagge

op 05 Dec 2012

Gestemd meis!!! Succes...

Katinka
Door

Katinka

op 05 Dec 2012

Ook ik heb op missnatural.nl gestemd=) Ben echt blij dat ik eindelijk een site heb gevonden met eerlijke informatie over voeding, zowel voor mezelf, als voor de toekomstige kinderen;) Succes!

Karin van Holland
Door

Karin van Holland

op 09 Dec 2012

Puur natuurlijk gestemd!! (op ons..;)

Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.