datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Miss Natural is genomineerd voor een KIK-compliment!
04 december 2012 
1 min. leestijd

Miss Natural is genomineerd voor een KIK-compliment!

Jouw favoriete site is genomineerd voor een KIK-compliment, in de categorie ‘websites’. En daar zijn we hartstikke trots op!

De award is voor een product, dienst of initiatief die een positieve en substantiële bijdrage levert aan kinderen en een gezonde leefstijl. Iets waar Miss Natural graag een stokje voor steekt.

Een nominatie is natuurlijk al een hele eer op zich, maar stiekem zouden we toch wel willen gaan voor de werkelijke prijs: het KIK-compliment. En daarvoor hebben we jouw stem nodig!

KIK-compliment

De verkiezingen worden georganiseerd door Kikforkids en Nieuws over Kindervoeding. Het KIK-compliment gaat naar een product, dienst of initiatief welke een positieve en substantiële bijdrage levert aan kinderen en een gezonde leefstijl. En zoals je weet, werkt Miss Natural daar natuurlijk graag aan mee.

Stem op Miss Natural

Draag jij Miss Natural en de gezondheid van kinderen een warm hart toe? Breng dan vanaf nu je stem uit! De twee genomineerden met de meeste publieksstemmen worden beoordeeld door een professionele jury. De winnaar van deze verkiezing ontvangt het KIK-compliment 2012, in de vorm van een sculptuur. En hoe leuk zou het zijn als die prijs straks de eerste is in de prijzenkast van Miss Natural!

Natuurlijk kun je ook je vrienden vragen om op jouw favoriete site te stemmen. Stuur ze een mailtje, een facebookbericht of post het op twitter. Hoe meer stemmen, hoe beter! Je kunt stemmen tot 31 januari 2013.

Stem hier op Miss Natural voor het KIK-compliment!

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Annemiek
Door

Annemiek

op 04 Dec 2012

Natuurlijk op jullie gestemd!

Eva de Beijer
Door

Eva de Beijer

op 04 Dec 2012

Op ons bedoel je ;)

Karin
Door

Karin

op 04 Dec 2012

Ook mijn stem uitgebracht! Op Miss Natural!

Ian
Door

Ian

op 05 Dec 2012

Meteen mijn stem uitgebracht. Succes!

ragonda plagge
Door

ragonda plagge

op 05 Dec 2012

Gestemd meis!!! Succes...

Katinka
Door

Katinka

op 05 Dec 2012

Ook ik heb op missnatural.nl gestemd=) Ben echt blij dat ik eindelijk een site heb gevonden met eerlijke informatie over voeding, zowel voor mezelf, als voor de toekomstige kinderen;) Succes!

Karin van Holland
Door

Karin van Holland

op 09 Dec 2012

Puur natuurlijk gestemd!! (op ons..;)

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading