Miss Natural is genomineerd voor een KIK-compliment!

Jouw favoriete site is genomineerd voor een KIK-compliment, in de categorie ‘websites’. En daar zijn we hartstikke trots op!

De award is voor een product, dienst of initiatief die een positieve en substantiële bijdrage levert aan kinderen en een gezonde leefstijl. Iets waar Miss Natural graag een stokje voor steekt.

Een nominatie is natuurlijk al een hele eer op zich, maar stiekem zouden we toch wel willen gaan voor de werkelijke prijs: het KIK-compliment. En daarvoor hebben we jouw stem nodig!

KIK-compliment

De verkiezingen worden georganiseerd door Kikforkids en Nieuws over Kindervoeding. Het KIK-compliment gaat naar een product, dienst of initiatief welke een positieve en substantiële bijdrage levert aan kinderen en een gezonde leefstijl. En zoals je weet, werkt Miss Natural daar natuurlijk graag aan mee.

Stem op Miss Natural

Draag jij Miss Natural en de gezondheid van kinderen een warm hart toe? Breng dan vanaf nu je stem uit! De twee genomineerden met de meeste publieksstemmen worden beoordeeld door een professionele jury. De winnaar van deze verkiezing ontvangt het KIK-compliment 2012, in de vorm van een sculptuur. En hoe leuk zou het zijn als die prijs straks de eerste is in de prijzenkast van Miss Natural!

Natuurlijk kun je ook je vrienden vragen om op jouw favoriete site te stemmen. Stuur ze een mailtje, een facebookbericht of post het op twitter. Hoe meer stemmen, hoe beter! Je kunt stemmen tot 31 januari 2013.

Stem hier op Miss Natural voor het KIK-compliment!