datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Miss Natural is getransformeerd! Volg ook jouw natuurlijke groei!
11 oktober 2017 
3 min. leestijd

Miss Natural is getransformeerd! Volg ook jouw natuurlijke groei!

Het nieuwe Miss Natural omvat veel meer dan een nieuw logo en compleet nieuwe huisstijl. Mijn vernieuwde concept spreekt de taal van hartsverlangen en draagt de spirit van innerlijke bewustwording en compleet nieuwe vrouwelijkheid.

Mijn vrouwelijk verlangen

Herken je dat? Een subtiele innerlijke stem die je roept: kom hier, kijk hier. Dat gevoel begon toen ik in 2014 zwanger was van Indy, een nieuw leven, een nieuwe vrouw groeide letterlijk in mijn lichaam! Ineens kreeg ik de behoefte om stil te staan, om te voelen, om toe te laten, de behoefte om naar binnen te keren, om rust te nemen om onvoorwaardelijk te ontvangen. Ik ontdekte dat ik aan het groeien was, als mens, als vrouw. Mijn vrouwelijke verlangen was aangewakkerd en ik kon niet anders dan daar uiting aan te gaan geven!

In verbinding met je hart

Ik werd geroepen om mijn eigen stem als vrouw, moeder, ambitieuze ondernemer, die alles uit het leven wil halen maar toch in balans wil zijn, te gaan ontdekken en te leren ontwikkelen. Ik ontdekte nieuwe emoties, nieuwe gevoelens, alsof ik als een ui meerdere lagen had die naar de kern wilde gaan. Van diepgaand verdriet tot intens besef van geluk trof mij diep in mijn hart. De verbinding met mijn hart had ik gevonden! Ik voelde mij ineens krachtiger en zachter tegelijk, maar ontdekte ook hoe mooi, sensueel, kwetsbaar en sexy de vrouw tegelijkertijd kon zijn. Wat vrouwen aan elkaar kunnen geven als ze vanuit het positieve en in verbinding met zichzelf een ander konden geven. Het scheppen vanuit je buikgevoel, je intuïtie, kwetsbaar opstellen zonder dat je zwak gevonden hoeft te worden, het maakte niet meer uit omdat het zo goed voelde!

Nieuw feminisme

Toen ik die kracht voor mijzelf ontdekte kon ik het ineens duidelijk zien, mijn volgende missie, de uitbreiding van mijn passie! Want (biologische) kwalitatieve voeding is ontzettend belangrijk voor ieder mens maar een gezonde natuurlijke levensstijl gaat verder dan voeding. Van jongs af aan was een van mijn natuurlijke krachten om op te komen voor degenen die niet durfden voor zichzelf op te komen, meisjes die op school werden gepest, dat pikte ik niet, ik voelde me geroepen om daar iets aan te doen. Het feminisme van de jaren 70, wordt ondanks mooie bereikte resultaten, door velen als negatief of overdreven ervaren door vrouwen en mannen. Ik heb de tijd genomen om te ontdekken waar het precies om ging in die tijd, door de vrouwen van die periode te spreken en te leren begrijpen.

Emancipatie van vrouwen

Dat zette mij aan het denken, eigenlijk is de emancipatie van vrouwen zoals toen beschreven niet meer vernieuwd. Ja er zijn veel vrouwen aan de top en langzamerhand verdienen ze nagenoeg evenveel als hun mannelijke collega’s maar er is met de jaren ook veel veranderd. Denk aan de technologie en de uren die vrouwen werken en hoe ze willen werken en de ambitie die vrouwen hebben of ze nu kinderen hebben of niet. Eigenlijk is er steeds meer bijgekomen, de vrouw die aan de maatschappelijke norm, om gelijk aan de man te zijn moet voldoen. De vrouw die voor de kinderen zorgt, de vrouw die hard moet zijn in business, er wordt van de vrouw verlangt dat ze niet te emotioneel is en niet  teveel hun gevoelens uiten. Het is vragen, vragen, vragen. De vrouw die het normaal is gaan vinden dat ze 100 dingen tegelijk moeten doen, terwijl ze voor alles en iedereen bereikbaar en beschikbaar “moet” zijn en als antwoord bijna altijd zegt dat ze het druk heeft en de grenzen van zelfzorg niet altijd bewaakt. We werken hier allemaal aan mee.

Natuurlijke groei

Toen vond ik dat het anders moest, ik voelde me geroepen om hier iets aan te doen. Dit omdat de natuurlijke levensstijl niet alleen over voeding gaat maar ook over zelfzorg, zelfbewustzijn en zelfliefde en dat dit weer een belangrijke rol moet gaan spelen. Want nee, wij zijn niet gelijk aan mannen, wij kunnen baren, wij menstrueren en wij hebben andere oplaadmomenten nodig. Het nieuwe feminisme maar dan op natuurlijke wijze werd mijn nieuwe roeping. Ik hoor je al denken; nieuwe feminisme? Ja, en de man is uitgenodigd om hier deel aan te nemen! Want het gaat niet over verdediging of gelijk halen of krijgen, het gaat om verbondenheid, compassie, plezier, voldoening en heel veel liefde. Ik ga het goede vergeten oude, combineren met de moderne mogelijkheden om je als vrouw mee te nemen naar je eigen ontdekkingsreis.

Je mag zijn wie je wilt zijn

Zodat je 100% jezelf mag zijn, wie je ook wilt zijn! Zonder dat je denkt, wat zullen anderen mensen daarvan denken? Dat je durft te staan, waarvoor je wilt staan. Je bent al goed, je hoeft jezelf niet te verbeteren. Af van het ‘moeten’ en als het een onderdeel is van een bewuste levensstijl dan wil je het ook vanuit een open houding en dan is het geen verplichting. Dan wil je ook niet anders meer. Ik help je op weg naar jouw ware ik, wie je echt wilt zijn en ook durft te zijn en mag zijn.

Ook jij mag compleet gezien en gehoord worden in jouw vrouwelijkheid!

miss-natural-eat-dance-love

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Griet
Door

Griet

op 18 Oct 2017

hallo ik ben artrose patient en las op fb dat het ook daartegen werkt ,dus ga het proberen

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 19 Oct 2017

Hoi Griet, suikervrij eten is dan zeker aan te raden. Goed dat je dit zelf gaat onderzoeken. Succes en veel plezier!

Karin
Door

Karin

op 12 Nov 2017

Beste Eva, een heel leuk magazine, beetje moeilijk lezen op de computer maar oke. Wat ik me afvraag is of er nog steeds detox-reizen georganiseerd worden op Ibiza. ik ben in de orientatiefase hier voor.

Reactie plaatsen

reading

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 
gratis magazine