datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Miss Natural komt naar jou toe deze zomer!
17 juli 2013 
1 min. leestijd

Miss Natural komt naar jou toe deze zomer!

Dat was jarenlang de populaire slogan; Veronica komt naar je toe deze zomer! En inderdaad er is geen mooier moment in het jaar om elkaar te ontmoeten dan in de zomer. Veel mensen hebben vakantie, een aantal vrije dagen of doen het gewoon wat rustiger aan. Aangezien mijn agenda in de maand juli en augustus ook nog redelijk leeg is dacht ik, ja laat ik eens naar jullie toe gaan!

Weliswaar niet met de bus waarbij ik op deze foto sta op Ibiza, maar ik pak mijn auto en ga op weg naar jou.

Bij Miss Natural thuis

En dan bedoel ik bij jou thuis, jij bent immers ook Miss Natural en het lijkt mij leuk om te zien wat jouw passie is voor natuurlijk leven en biologisch eten. Heel gezellig op de (granen)koffie of (ijs)thee, ik kom gewoon naar jou toe. Lijkt je dat gezellig? Je mag zelf bepalen wat we gaan doen, bak je jouw favoriete suikervrije taart, gaan we lunchen of misschien wel hardlopen? Of heb je een moestuin en ga ik je mij die laten zien? Ik ben benieuwd en hoor graag hoe je mij én andere Miss Natural leden kunt inspireren met jouw natuurlijke levensstijl.

Inspireren met jouw natuurlijke levensstijl

Tijdens mijn bezoek zal ik ook een filmopname maken zodat we een leuk verslag hebben voor op de website. Je moet het dus niet vervelend vinden om in beeld te verschijnen. De opname is in gesprekvorm met elkaar en “toevallig” draait er een camera (kleintje maar) mee. Dus lijkt het jou leuk om mij ergens in de maand juli of augustus te ontvangen bij jou thuis of op je werk, mag ook, dan hoor ik dit graag! Ik kom, in verband met oppas voor mijn kinderen, het liefste overdag en door de week.

Ben jij thuis in juli of augustus?

Vertel in een reactie op dit bericht wanneer (datum/tijd) ik bij jou op bezoek zou kunnen komen, welke plaats je woont en wat we dan gaan doen. Uit alle reacties maak ik vervolgens dan een keuze en wie weet kom ik dan naar jou toe!

Mag ik bij jou op bezoek komen?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
krista
Door

krista

op 17 Jul 2013

Leuk idee! Kom gezellig een keertje op maandag lunchen. Maak ik mn lunchpannenkoekjes. Zit van alles in (oa kikkerwtenmeel, courgette, dadel, appel, etc.. ) En als je wilt, neem lekker je kids mee, die van mij (van 3 en van 0) lopen ook rond. Groetjes, Krista

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 17 Jul 2013

Wat leuk Krista! Waar woon je?

krista
Door

krista

op 18 Jul 2013

Hoi Eva,In Gouda :)

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 23 Jul 2013

Zal ik maandag 29 juli komen met mijn jongens rond lunch tijd? Graag even je adres sturen naar service@missnatural.nl

Krista
Door

Krista

op 23 Jul 2013

29ste staat genoteerd! Als het maandag ook zulk mooi weer is, heb ik een (opblaasbaar) zwembadje in de tuin staan voor de kinderen. Ik mail je mn adres nog even.

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 17 Jul 2013

Eerste afspraak is gemaakt! Ik ga naar Miss Natural Monique in Moordrecht :)

Monique
Door

Monique

op 18 Jul 2013

Ja ... ik mag Eva ontvangen. We gaan natuurlijk praten over gezond eten en leven maar ook over honden ;-)

Ilse Wolf
Door

Ilse Wolf

op 17 Jul 2013

Hoi!Ik ben een 21 jarige fotografiestudente, wonend in Breda! Sinds een paar maanden ben ik helemaal om qua eten. Met een candida-dieet is het begonnen, maar ik ben helemaal blij met mijn nieuwe eetpatroon. Lactose, gluten, gist en suikervrij ivm een overbelaste lever en andere problemen na vele antibiotica. Sinds kort ben ik een website begonnen vol met lekkere gezonde recepten, om te laten zien dat het leuk kan zijn om zo te eten!Als je op een dinsdagochtend komt kan ik je eventueel meenemen daar de biologische markt, waar mijn vriend ook staat! Of we gaan samen een bananen-blauwe bessen brood maken.Van 5 tot 17 Augustus ben ik helemaal vrij!Groet!

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 17 Jul 2013

Hoi Ilse, dan klinkt helemaal leuk! Ik kom naar je toe op dinsdag 6 augustus om uiterlijk 10 uur ben ik er, dan kunnen we naar de biologische markt :) Stuur mij even jouw adres via service@missnatural.nl

Ilse Wolf
Door

Ilse Wolf

op 17 Jul 2013

Doe ik! hartstikke leuk!

Lillian
Door

Lillian

op 17 Jul 2013

Hallo Eva, Kom je naar Eindhoven, naar schoonheidssalon Puur Huid? Eerst een natuurlijke gezichtsbehandeling en daarna de lunch met de 'beroemde' Puur Huid salade. Het lukt ons tot nu toe om iedereen die bij ons komt werken/ stage lopen over te zetten van de boterham naar de salade. Groetjes Lillian

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 23 Jul 2013

Hi Lilian! Ja, natuurlijk :) kan dinsdag 6 augustus?

Lillian
Door

Lillian

op 25 Jul 2013

Leuk Eva! Ja dinsdag 6 augustus kan. Zullen we om 13.00 afspreken? Dan lunchen we eerst en krijg je daarna je heerlijke gezichtsbehandeling. Groetjes Lillian

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 27 Jul 2013

Ja, staat in mijn agenda!

Lillian
Door

Lillian

op 29 Jul 2013

Bij mij staat het ook in de agenda. Voor de zekerheid het adres: Mecklenburgstraat 84 in Eindhoven. Tot volgende week.

Danielle de Visser
Door

Danielle de Visser

op 17 Jul 2013

Ha Eva, Ik woon in sliedrecht (tussen dordrecht en gorinchem). Ik laat je ons dorp zien, een dorp waar er nog (te) weinig miss naturals te zien zijn. Ik hoop samen met jou kansen te vinden om de inwoners bewuster te maken. Groetjes Danielle

Patricia
Door

Patricia

op 18 Jul 2013

Hoi Eva! Ik had al gereageerd op je FB-pagina, maar doe het hier ook nog maar even, ik zou het leuk vinden als je bij mij in Gouda langskomt (is goed te combineren met Moordrecht ;-)maar dan vooral om mij op weg te helpen met mijn sapdagen voor de detox waar ik (met miss Natural) volgende week aan ga beginnen! Ik ben n.l. echt een leek op dit gebied, heb er speciaal een blender voor aangeschaft!

Kelly
Door

Kelly

op 18 Jul 2013

Hi Eva! Ik nodig je graag uit om op woensdag 14 augustus naar mij in Lelystad te komen. Dan gaan we naar de Stek, dat is een biologisch dynamische tuinderij, waar je je eigen groenten en fruit kunt plukken. Het leuke is dat dit al heel lang bestaat, nog voor het 'hip' werd. Echt biologisch dus, voor een geweldige prijs! Misschien tot snel! =) Groetjes, Kelly

Kelly
Door

Kelly

op 18 Jul 2013

Aii wat slecht, ik schreef mijn eigen website verkeerd! (Het is nog vroeg...). De stek is op woensdag trouwens tussen 15-18 uur geopend.

Franca van Nunen
Door

Franca van Nunen

op 18 Jul 2013

Hoi Eva, Ik ben net verhuisd naar Voorburg / Den haag en zou je graag hier ontvangen. Niet bij mij thuis, want daar is het nog een rommeltje met alle on-uitgepakte dozen ;-), maar In de Haagse Toren... Op de 42e verdieping in de Skybar met prachtig uitzicht over de hele Haagse regio! Ik hoop dat je geen hoogtevrees hebt en in een lift durft te stappen...Want traplopen is wel "erg miss natural-achtig" maar 42 verdiepingen is een tikkie overdreven...hihi... Ik wil je graag voorstellen aan de chefkok van het restaurant in de Haagse toren "The Penthouse" en ook aan mezelf...haha... "Food passionista" en recent oprichtster van het nieuwe bedrijf Green Passion. Ik heb een leuk programma voor je in petto, waarbij het delen van onze passie en expertise centraal komt te staan. De datum is in overleg. Ik ben flexibel... Ik hoor graag van je of je deze trip op "hoog niveau" ziet zitten! Groene groet, Franca

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 18 Jul 2013

Franca dat klinkt werkelijk heel leuk, gaan we doen! Kan je dus elke datum en tijd? Maakt niets uit?

franca
Door

franca

op 24 Jul 2013

Hoi Eva, Ik heb je even een email gestuurd om de datum en details af te spreken. Bel of mail je me even? Dan plannen we het in! Groene groeten, Franca

Linda Sijtsma
Door

Linda Sijtsma

op 18 Jul 2013

Hoi Eva, je bent van harte welkom bij ons op de boerderij in Wieringerwerf (kop van NH). Geen biologische teelt maar wel met liefde geteelde aardappelen en sla. Niet grootschalig maar met oog voor een gezonde grond. En dan zou ik met je willen hardlopen, want dat is mijn passie als runningtherapeute, looptrainer en hormoontrainer. Waar en wanneer maakt niet uit. Door de oogstwerkzaamheden gaan we in de zomer niet op vakantie. Mijn kids zijn 10 en 12 en kan ik daarom gerust alleen laten als mama een rondje door de landerijen loopt. Groetjes, Linda

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 18 Jul 2013

Wat leuk Linda, gaan we doen! Als ik het goed begrijp heb je geen voorkeur voor een datum of tijd? Dan plan ik een bezoek aan jou in nadat ik wat meer afspraken heb en combies kan maken.

Linda Sijtsma
Door

Linda Sijtsma

op 19 Jul 2013

Dat is prima Eva. Heb inderdaad geen voorkeur, maar natuurlijk maken we af en toe wel uitstapjes. Als je richting de Wieringermeer komt dan hoor ik het wel. En als het dan net zulk lekker weer is als vandaag, neem dan je zwemkleding mee. Kunnen we na het lopen de dijk over om het IJsselmeer in te plonsen. Hoe'natural' is dat?

yvonne eerdman
Door

yvonne eerdman

op 20 Jul 2013

Hallo Eva.Fijn dat je wil komen.. Ik praat dan met je over oergevoelens die je kunnen beinvloeden om niet gelukkig te zijn, misschien kan je mij over de drempel helpen gezonder te gaan eten..gewoon ruilen..leuk!Lieve groet Yvonne

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 23 Jul 2013

Hoi Yvonne, klinkt leuk... waar woon je?

yvonne eerdman
Door

yvonne eerdman

op 24 Jul 2013

Hoi Eva.In geesteren ov.in twente.. In de buurt van almelo..Groetjes Yvonne

claudia
Door

claudia

op 21 Jul 2013

Hoi EvaZou het leuk vinden als je langs komt langs komt, dan kunnen we samen met onze lieve hond Jeff (drentsche Patrijs) een mooie wandeling maken in het mooie Wijchen met bij om de hoek een natuurgebied. en bij de moestuin langs gaan. Heb deze dit jaar voor het eerst en verbaas me wat er allemaal afkomt. Vandaag heerlijke peultje, courgette en sjalotten gewokt uit eigen tuin.Groetjes Claudia

claudia
Door

claudia

op 21 Jul 2013

Hoi EvaZou het leuk vinden als je langs komt langs komt, dan kunnen we samen met onze lieve hond Jeff (drentsche Patrijs) een mooie wandeling maken in het mooie Wijchen met bij om de hoek een natuurgebied. en bij de moestuin langs gaan. Heb deze dit jaar voor het eerst en verbaas me wat er allemaal afkomt. Vandaag heerlijke peultje, courgette en sjalotten gewokt uit eigen tuin.Groetjes Claudia

claudia
Door

claudia

op 21 Jul 2013

Zie dat het bericht 2x is geplaatst de computer is met het warme weer wat trager denk ik ;)

Susanne/ De Suikerhemel
Door

Susanne/ De Suikerhemel

op 22 Jul 2013

Hi EvaDurf je dit ingrediënt aan te gaan? In jouw auto naar De Suikerhemel in Gelderland ......en dan laat ik je zien, dat De Suikerhemel ook op verzoek "natural" kan werken. De Suikerhemel is een kindercoachingspraktijk, maar dan op een magische manier. Binnen De Suikerhemel hanteer ik mijn eigen ontwikkelde methode (verschijnt in September in het boek " methodieken en therapieën voor kinderen) om met de kinderen van een denkbeeldige taart met een echte eigen gedecoreerde taart af te sluiten. Waarbij het doel is de zaken in je hoofd (die je belemmeren) op papier te krijgen. Om kinderen meer van dienst te kunnen zijn kan ik ook glutenvrij werken en met natuurlijke kleurstoffen decoreren. Natuurlijk ontbreekt Stevia niet en droog ik zelf fruit voor de vulling/snack voor mijn klanten. Ik heb de eer om samen met de kinderen aan de binnen- en de buitenkant van hun "zijn" te mogen werken. Daarnaast geef ik workshops aan volwassenen en kinderen. De kindercoaching en kinderfeesten gaan geheel in stijl met de rode loper en verkleedkleding. Daarnaast organiseer ik activiteitendagen voor hoogsensitieve kinderen, waarbij natuurlijke voeding ook centraal staat. Misschien zijn jouw kinderen binnenkort jarig en dus kom je bij De Suikerhemel een taart maken met natuurlijke kleurstoffen. De laatste paar dagen van Augustus komen goed uit en staat de magie met een snufje "natural" klaar!Hartelijk zoets, Susanne de Munck Mortier; De Suikerhemel

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 23 Jul 2013

Hi Susanne, dat klinkt super leuk! Laatste week augustus ga ik alleen nog een week weg. Kan de week daarvoor ook?

Susanne/ De Suikerhemel
Door

Susanne/ De Suikerhemel

op 24 Jul 2013

Hi EvaZou je mij jouw uiterste datum in Augustus willen mailen?Jouw kinderen kunnen natuurlijk gewoon mee naar De Suikerhemel!Groetjes aan Franca van Nunen!desuikerhemel@hotmail.comHartelijk zoets, Susanne De Suikerhemel

Inge Janknegt
Door

Inge Janknegt

op 24 Jul 2013

Hi Eva,Vanuit een zonnig Italie lees ik je mail waarin je aangeeft graag bij je lezers langs te komen. Ik ben (zelfs vanuit Italie ;-)) druk bezig met het opzetten van een eigen bedrijf waarin ik biologische en vegetarische maaltijden ga bereiden die ik bij mensen thuis ga bezorgen en die afgehaald kunnen worden. Enerzijds om mensen te inspireren gezonder te gaan eten, anderzijds om mensen te ontzorgen zodat ze wel gezond kunnen eten maar er minimale tijd aan hoeven te besteden. Ook richt ik mij hierbij op gezinnen.Ik ben al in een ver gevorderd stadium maar zou het heel interessant vinden om met jou als onderneemster pur sang en healthy lady over zowel het ondernemerschap als gezondheid te sparren. Ik woon in Groningen en ben heel augustus beschikbaar dus je bent van harte welkom! Uiteraard maak ik een bio/vega hapje/sapje voor je ;-)!Hartelijke groet, Inge Janknegt

Gewichtsconsulente Monique
Door

Gewichtsconsulente Monique

op 24 Jul 2013

Beste Eva, Wat een ontzettend leuk idee is dit! Je bent bij mij van harte welkom. We starten de dag met een lekker Pilates of relaxercise/ stretch lesje en doen daarna lekker een rondje in de sauna. Tussendoor een lekkere verse munt thee of een kopje lactose vrije koffie ( mijn favoriete moment van de dag). Hierbij heb ik dan een lekker tussendoortje gemaakt en dan kom ik gelijk uit op waar ik zo graag eens met je over gedachten zou wil wisselen. Ik ben namelijk al weer 7 jaar gewichtsconsulente. Begonnen dus met de schijf van 5 en later via de Puur Gezond methode de overstap gemaakt naar orthomoleculair gewichtsconsulente . Opleiding Cora de Fluiter gedaan en nu ook opleiding orthomoleculaire voeding en bezig met orthomoleculaire suppletie. Maar daar zit nu net het probleem: lees uitdaging. Hierdoor val je een beetje tussen de wal en het schip. Ook bij Miss Naturall lees ik over de samenwerking met orthomoleculaire diëtisten maar dat ben ik dus weer niet. Ik weet dat er meerdere collega's zijn die net als ik veel passie voor hun werk hebben, ook de orthomoleculaire kant opgegaan zijn maar nu dus met hetzelfde dilemma zitten. Ik hoop dat je hiervoor openstaat en zou het heel leuk vinden om je hier in Etten- leur te mogen ontmoeten. Tot gauw ik ben niet meer op vakantie dus beschikbaar. Groetjes Monique

Maria
Door

Maria

op 29 Jul 2013

Hi Eva,Gezellig als je langs zou komen! Je bent welkom in het Centraal Wonen project waar ik woon. Ik geef je een rondleiding en laat je onder meer de moestuintjes zien. Vervolgens gaan we lunchen en vertel ik waarom natuurvoeding zo belangrijk is voor mensen met een eetstoornis en praten we bij over het leven. Ik ben van 4 tot 19 augustus door de week en op zaterdag beschikbaar, daarna op 23 augustus nog, maar ik las dat je in de laatste week van augustus nog weg gaat dus weet niet of jou dat uitkomt. Ik hoor het wel!

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading