10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Miss Natural Lifestyle

Denk jij ook dat je gezond bezig bent als je cornflakes en ontbijtkoek eet? Vruchtenzuiveldrank met 0% vet drinkt en wereldgerechten met verse groenten kookt?

Door het enorme aanbod aan wat je tegenwoordig allemaal kan eten, bestaat de kans dat je denkt dat je gezond eet. Omdat de media je dit vertellen? Omdat er mooie gezondheidslabels en leuke marketingkreten op de verpakking staan? Omdat je toch selectief bent? Wat als dit toch eens niet zo gezond blijkt te zijn? Sta je daar met je goede bedoelingen…!

Ik ben Eva van Zeeland en laat mij niet misleiden door gezondheidslabels of marketingkreten op verpakkingen.

Ik geloof niet in calorieën tellen en weet dat tijdelijke diëten niet werken

En ik spreek uit ervaring, waardoor ik nu veel beter in mijn vel zit en meer energie heb dan ooit! En ik niet alleen! Samen met mijn team hebben we inmiddels velen anderen geholpen datzelfde te ervaren. En het mooiste is, jij kunt dit ook!

Hoe ik dat doe? Nou… ik hou van echt en vers eten, heb kennis van alle ingrediënten op voorverpakte producten en weet dus wat ik koop en vervolgens in mijn mond stop. Daarnaast eet ik bijvoorkeur biologisch, zonder suiker en e-nummers en eet ik weinig vlees. Nu denk je zeker dat mijn leven heel saai is en dat ik niets lekkers eet. Nou, ik ben zeker geen Miss Perfect!

Ik geloof in een goede basis en hanteer hierbij de 80/20 regel

80% van wat ik eet is vers, bijvoorkeur biologisch en zonder foute e-nummers en suiker. Eigenlijk al het eten dat ik zelf in huis haal. 20% van de tijd doe ik niet moeilijk als ik uit eten ga, bij vrienden eet of op een feestje ben. Natuurlijk kies ik dan wel bewust!

Met mijn team geef ik je praktische tips tijdens jouw ontdekkingsreis naar echt gezond eten

En laten wij zien dat natuurlijk leven en biologisch eten leuk is! Ook een start of herstart maken naar een echt natuurlijke levensstijl? Waardoor je je blijvend energiek, slank en gemotiveerd voelt?

Word dan vandaag lid van Miss Natural!

Je kunt hier lid worden van Miss Natural >>>

Ik zie je graag zo aan de andere kant!

 

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.