datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Miss Natural Lifestyle

Denk jij ook dat je gezond bezig bent als je cornflakes en ontbijtkoek eet? Vruchtenzuiveldrank met 0% vet drinkt en wereldgerechten met verse groenten kookt?

Door het enorme aanbod aan wat je tegenwoordig allemaal kan eten, bestaat de kans dat je denkt dat je gezond eet. Omdat de media je dit vertellen? Omdat er mooie gezondheidslabels en leuke marketingkreten op de verpakking staan? Omdat je toch selectief bent? Wat als dit toch eens niet zo gezond blijkt te zijn? Sta je daar met je goede bedoelingen…!

Ik ben Eva van Zeeland en laat mij niet misleiden door gezondheidslabels of marketingkreten op verpakkingen.

Ik geloof niet in calorieën tellen en weet dat tijdelijke diëten niet werken

En ik spreek uit ervaring, waardoor ik nu veel beter in mijn vel zit en meer energie heb dan ooit! En ik niet alleen! Samen met mijn team hebben we inmiddels velen anderen geholpen datzelfde te ervaren. En het mooiste is, jij kunt dit ook!

Hoe ik dat doe? Nou… ik hou van echt en vers eten, heb kennis van alle ingrediënten op voorverpakte producten en weet dus wat ik koop en vervolgens in mijn mond stop. Daarnaast eet ik bijvoorkeur biologisch, zonder suiker en e-nummers en eet ik weinig vlees. Nu denk je zeker dat mijn leven heel saai is en dat ik niets lekkers eet. Nou, ik ben zeker geen Miss Perfect!

Ik geloof in een goede basis en hanteer hierbij de 80/20 regel

80% van wat ik eet is vers, bijvoorkeur biologisch en zonder foute e-nummers en suiker. Eigenlijk al het eten dat ik zelf in huis haal. 20% van de tijd doe ik niet moeilijk als ik uit eten ga, bij vrienden eet of op een feestje ben. Natuurlijk kies ik dan wel bewust!

Met mijn team geef ik je praktische tips tijdens jouw ontdekkingsreis naar echt gezond eten

En laten wij zien dat natuurlijk leven en biologisch eten leuk is! Ook een start of herstart maken naar een echt natuurlijke levensstijl? Waardoor je je blijvend energiek, slank en gemotiveerd voelt?

Word dan vandaag lid van Miss Natural!

Je kunt hier lid worden van Miss Natural >>>

Ik zie je graag zo aan de andere kant!

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading