datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Natural bite: Laat je culinair verrassen!
12 november 2012 
1 min. leestijd

Natural bite: Laat je culinair verrassen!

Mensen blij maken met lekker eten. Een jaar of 5 geleden wist ik al dat dat echt was wat ik wilde. Maar ik deed het niet. Ik had 8 jaar communicatie gestudeerd en 5 jaar met plezier in dit vak gewerkt, ik kon toch niet zomaar iets gaan doen waar ik helemaal niet voor gestudeerd had? Ik wilde wel veranderen, maar mocht dat wel? En wie bepaalde eigenlijk of dat wel of niet mocht? Na een paar jaar in het buitenland gewerkt te hebben, waar ik veel kookte en veel mensen gelukkig maakte met mijn eten, besloot ik toch de stap te wagen en mijn hart te volgen. De eerste stap was het oprichten van Natural Bite.

Thuiskok

Via Natural Bite kan ik worden geboekt als thuiskok. Mensen komen dus niet naar mij toe, maar ik kook bij de mensen thuis (diners, lunchen, high teas of buffetten). En dat is geweldig om te doen! Mijn droom is ooit een eigen plek te hebben, waar ik mensen kan uitnodigen en verwennen met lekker eten, goede wijn en een goed gesprek. Daarom heb ik besloten alvast een klein begin te maken en dat doe ik met een huiskamerrestaurant, onder de naam Natural Bite Home.

Mijn thuisrestaurant

Ik vind het geweldig om mensen te verrassen met bijzondere gerechten en verrassende smaaksensaties. Mijn ingrediënten haal ik zoveel mogelijk uit de streek, van het seizoen en biologisch. Ik maak vrijwel alles zelf, sausjes, deeg, chocolaatjes, je zult mij er niet op betrappen ergens een pakje voor te gebruiken. Daarnaast gebruik ik zoveel mogelijk ingrediënten die biologisch en op duurzame wijze geproduceerd zijn. Dit proef je dan ook in het eten. Het menu is elke keer anders en afhankelijk van wat het seizoen te bieden heeft.
Naast het eten kun je genieten van een bijzondere selectie Nederlandse of biologische wijnen en je ontmoet bijzondere mensen, want je zit met ongeveer 10 personen aan een grote tafel.

Jij bepaalt de prijs

Natural Bite Home is regelmatig geopend op vrijdag of zaterdagavond. Aan het diner hangt geen vaste prijs. Je bepaalt achteraf wat je het menu waard vindt. Via de site kun je je aanmelden voor een van de diners. Meer informatie over Natural Bite Home en de data vind je hier.

Ben jij weleens naar een thuisrestaurant geweest?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Christel
Door

Christel

op 13 Nov 2012

Hoi Irene, ik vind het een ontzettend leuk initiatief en als Lemmer niet zo ver uit de buurt van Nieuwgein lag, zou ik zeker een keertje bij je komen eten! Groet, Christel

Irene
Door

Irene

op 15 Nov 2012

In de toekomst vaker op locatie, dus dan kom ik vast wat dichterbij Nieuwegein!

Rene Schers
Door

Rene Schers

op 06 Mar 2014

Geachte mevrouw, ik zou graag wat meer willen weten over de mogelijkheden mbt bio catering op basis va n bio superfoods en andere ingrediënten. zouden wij hier contact over kunnen hebben. met vriendelijke groet, Rene Schers

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading