10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Natural bite: Laat je culinair verrassen!
12 november 2012 
2 min. leestijd

Natural bite: Laat je culinair verrassen!

Mensen blij maken met lekker eten. Een jaar of 5 geleden wist ik al dat dat echt was wat ik wilde. Maar ik deed het niet. Ik had 8 jaar communicatie gestudeerd en 5 jaar met plezier in dit vak gewerkt, ik kon toch niet zomaar iets gaan doen waar ik helemaal niet voor gestudeerd had? Ik wilde wel veranderen, maar mocht dat wel? En wie bepaalde eigenlijk of dat wel of niet mocht? Na een paar jaar in het buitenland gewerkt te hebben, waar ik veel kookte en veel mensen gelukkig maakte met mijn eten, besloot ik toch de stap te wagen en mijn hart te volgen. De eerste stap was het oprichten van Natural Bite.

Thuiskok

Via Natural Bite kan ik worden geboekt als thuiskok. Mensen komen dus niet naar mij toe, maar ik kook bij de mensen thuis (diners, lunchen, high teas of buffetten). En dat is geweldig om te doen! Mijn droom is ooit een eigen plek te hebben, waar ik mensen kan uitnodigen en verwennen met lekker eten, goede wijn en een goed gesprek. Daarom heb ik besloten alvast een klein begin te maken en dat doe ik met een huiskamerrestaurant, onder de naam Natural Bite Home.

Mijn thuisrestaurant

Ik vind het geweldig om mensen te verrassen met bijzondere gerechten en verrassende smaaksensaties. Mijn ingrediënten haal ik zoveel mogelijk uit de streek, van het seizoen en biologisch. Ik maak vrijwel alles zelf, sausjes, deeg, chocolaatjes, je zult mij er niet op betrappen ergens een pakje voor te gebruiken. Daarnaast gebruik ik zoveel mogelijk ingrediënten die biologisch en op duurzame wijze geproduceerd zijn. Dit proef je dan ook in het eten. Het menu is elke keer anders en afhankelijk van wat het seizoen te bieden heeft.
Naast het eten kun je genieten van een bijzondere selectie Nederlandse of biologische wijnen en je ontmoet bijzondere mensen, want je zit met ongeveer 10 personen aan een grote tafel.

Jij bepaalt de prijs

Natural Bite Home is regelmatig geopend op vrijdag of zaterdagavond. Aan het diner hangt geen vaste prijs. Je bepaalt achteraf wat je het menu waard vindt. Via de site kun je je aanmelden voor een van de diners. Meer informatie over Natural Bite Home en de data vind je hier.

Ben jij weleens naar een thuisrestaurant geweest?

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Christel
Door

Christel

op 13 Nov 2012

Hoi Irene, ik vind het een ontzettend leuk initiatief en als Lemmer niet zo ver uit de buurt van Nieuwgein lag, zou ik zeker een keertje bij je komen eten! Groet, Christel

Irene
Door

Irene

op 15 Nov 2012

In de toekomst vaker op locatie, dus dan kom ik vast wat dichterbij Nieuwegein!

Rene Schers
Door

Rene Schers

op 06 Mar 2014

Geachte mevrouw, ik zou graag wat meer willen weten over de mogelijkheden mbt bio catering op basis va n bio superfoods en andere ingrediënten. zouden wij hier contact over kunnen hebben. met vriendelijke groet, Rene Schers

Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.