10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Natuurvoeding: (w)eet je alles?
02 oktober 2013 
2 min. leestijd

Natuurvoeding: (w)eet je alles?

“Laat uw geneesmiddel uw voeding zijn en uw voeding uw geneesmiddel”. Met deze uitspraak gaf Hippocrates, de grondlegger van onze hedendaagse geneeskunde, 2400 jaar geleden al de relatie aan tussen gezonde voeding en het behoud van onze gezondheid.

Je weet dat natuurvoeding het verschil maakt voor jouw gezondheid. Ben je inmiddels voldoende gemotiveerd om dat ook aan anderen te leren? Dan kun je kiezen voor de opleiding Natuurvoedingsadviseur van Sonnevelt Opleidingen.

Het zelfgenezend vermogen van het lichaam

Het menselijk lichaam beschikt over allerlei mechanismen om zichzelf gezond en vitaal te houden. Dit wordt ook wel het zelfgenezend vermogen genoemd. De opleiding Natuurvoedingsadviseur maakt inzichtelijk hoe voeding kan worden ingezet om dit zelfgenezend vermogen optimaal te houden. Voeding is hiervoor de basis. Een evenwichtig voedingspatroon werkt door op alle niveaus in de mens: fysiek, geestelijk, emotioneel en spiritueel. Bovendien is pure, biologische voeding niet alleen een duurzame investering in jouzelf, maar ook in het milieu.

Oplossingen vinden met natuurvoeding

De interesse in een natuurlijke vorm van voeding is momenteel enorm. De opleiding tot Natuurvoedingsadviseuris volledig afgestemd op de vraag naar gespecialiseerde kennis op dit gebied. Gezonde voeding is een solide basis voor een evenwichtige gezondheid. Ook kan voeding worden gebruikt voor inwendige reiniging van het lichaam en als krachtig middel voor het behoud van vitaliteit. Zo is vermoeidheid één van de meest gehoorde klachten van deze tijd. Voeding blijkt in veel gevallen het probleem én de oplossing te zijn. U leert tijdens deze opleiding onder meer welke voedingsmiddelen energie kosten en welke juist energie opleveren.

online cursus natuurvoedingsadviseur

De opleiding Natuurvoedingsadviseur van Sonnevelt

De studie Natuurvoedingsadviseur is bedoeld voor diegene die alles wil leren over natuurvoeding en hoe voeding een bijdrage kan leveren in het behoud van een optimale gezondheid. In 15 lesdagen leer je van de beste docenten op dit gebied in Nederland.

Start binnen 3 weken en dan ben jij in 2014 de expert die anderen kan motiveren en inspireren in een gezonde levensstijl. Veel groepen zitten al vol, maar er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar bij de opleiding in Broek op Langedijk, die begint op 8 november, en Zwolle, waar je al vanaf 12 oktober van start kunt gaan. Ook in Maastricht is er nog plek.

Zou jij een opleiding in natuurvoeding willen volgen?

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Jose
Door

Jose

op 08 Oct 2013

Lijkt mij een hele leuke opleiding.... Zou zelf heel graag een opleiding natuurvoeding willen volgen, maar woon in het buitenland en kan dan niet bij de lesdagen zijn.....

Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.